Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Anaida  - vrt, cvijeće, kamen, dom...
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Anaida - vrt, cvijeće, kamen, dom...

Odgovori Odgovori Stranica  <1 112113114115116 245>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 4,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Status: Offline
Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Rujan 2010 u 22:31
A šta je ono drugo, neka nakostriješena mačka LOL
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Rujan 2010 u 22:25
Kažu da je stablo simbol prijateljstva, a ovo je velikooo stablo i to bi onda značilo jedno veliko novo prijateljstvo smile186 Bravo cure Clap
život je more
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Rujan 2010 u 21:21
Ovo je slikica vezana uz današnje cvjetno druženje Freeland, Malog kaktusića i mene. Moja šalica nakon što sam popila cappuccino.. (molim one koji se razumiju u simbolike da mi iščitaju sudbinu iz šalice SmileSmile )

Drvo života.

"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
anči39 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3042
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anči39 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Rujan 2010 u 20:48
freeland- jesam li ti rekla da je Anaida jedna divna osobaTongue ,uopće se nisi trebala bojati.
I mirno si mogla sapavatiWink
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5914
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Rujan 2010 u 20:35
Cure, moram reči, preživjela sam i Anaida me nije ni pipnula, čak sam dobila i pusu na rastanku čak i jednu bodljikavu od kaktusiča!!!

Drage moje, sve ono što sam željela iz Anaidinog vrta sam dobila, očito je radila telepatija!!!!  Bambusići posađeni, neznam ni sama koliko toga sam dobila, zbog vaših posjeta sam mislila da je nedjelja!!!

Draga znam da ćemo se još vidjeti, a cure drage, što vas je Anaida nahvalila a posebno neke drage biljčice!!!!

Baš mi je žao kaj nisam slikala kaj su sve istovarile, ali prave dragulje slikam!!!!  Joj, kaktusičev avokado nisam spomenula, baš to mi još treba  u zimskom vrtu!!!  Kako ste pričitale moje želje!!!!

Anaida, a kaj ti još presađuješ???? Daj stavi slikice!!!!
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Rujan 2010 u 13:25
Pola noći nisam spavala kaj će se danas dogoditi,smile51ili smile226smile122i onda danas nađem da nam je Anaida dozv0lila preslikavanje čak nam je i pomoć oko nejasnoća ponudila. E sada mirne duše i bez neugoda čekam naše kraljice!!!!

smile142

Na vrh
forzicija2005 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 826
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje forzicija2005 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Rujan 2010 u 10:20
smile93 kao i uvijek !!!
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Rujan 2010 u 10:01
Anaida ,kao da listam casopis o cvijecu
Na vrh
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6510
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Rujan 2010 u 09:58
Djevojke dobru zabavu vam želim u ovom krasnom vrtu. (držim fige da vas kiša pusti na miru)
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Rujan 2010 u 06:44
Anči - smile78

Freeland - ja na početku bila zbunjena kao kaj nisam vidjela, pa brzo skoknula u tvoj vrtić - i imala kaj lijepoga vidjeti! Super ti je otok ispao! Baš me veseli kaj su nam vrtići  po tom otoku sad slični jer je tvoj vrt krasan smile94!! Veseli me sve to danas vidjeti uživo s mojim dragim Malim Kaktusićem.
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Rujan 2010 u 22:54

Još nije vidjela, dobro je, inače bi bila na ignore listi!!!

Joj, Anaida draga, kako je meni kod tebe prelijepo, cure jel ovo dobro!!!!

Na vrh
anči39 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anči39 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Rujan 2010 u 22:13

Anaida onda je stvarno fantastična terasa .

Bravo za vas dvoje tebe i TMsmile55

Lijep pozdrav Hug
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Rujan 2010 u 21:21
Anči - terasa je natkrivena plastičnim pločama, platno je ispod njih tako da nema brige za održavanje jer kišica ne može do njega. Preko zime skinut ću platno, a a u proljeće opet staviti i to je to!!

Otok - evo da i ja tebe malkice zeznem Smile

Mali kaktusek, Lantana, Korijenko, Vilmač, Bergenija, Antonija - hvala na posjeti i lijepim riječima!!
P.Bosmans
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Rujan 2010 u 20:15
Originalno poslano od člana Anaida Anaida napisao:

Otok - lišće ukrasnih tikvica Smile

Ha, ha, dobro si me zeznula. Mislila sam da je nešto sasvim drugo, nisam sigurna mislim da se to zove repuh, a raste pored vode, zato mi je i bilo čudno Embarrassed
Na vrh
bergenia View Drop Down
Trajnica
Trajnica
DONATOR

Bodovi: 2776
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bergenia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Rujan 2010 u 19:30
Ovaj tvoj vrt je zaista odmor za dušu i za tijelo!smile55
Na vrh
antonija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5001
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje antonija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Rujan 2010 u 17:53
ajme da mi je doći i u ovom zelenilu i ljepoti odmoriti dušu, i uživo se nauživati ljepote.
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.

Na vrh
VILMAČ View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1530
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje VILMAČ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Rujan 2010 u 15:49

smile55Thumbs%20Up

Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Rujan 2010 u 15:16
Ovo je kao u filmu

život je more
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6701
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Rujan 2010 u 15:04
Ove tvoje široke vaze sa sukulentima podsjećaju me da sam i ja lani tako počela...... imala sam samo katuse a onda mic, po mic, forumašice šalju, pokljanjaju..... i sad imam stvarno krasne primjerke sukulenata a sve od dragih forum prijatelja Hug.

Posljednja slika je prekrasna  Hug izgleda bajkovito a ipak je tako stvarna, Anaida budi jako ponosna jer to i zaslužuješ uz ovakvu okućnicu i vrt smile71
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža

(zgora Opatije)
Na vrh
anči39 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anči39 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Rujan 2010 u 15:03
Prekrasna ti je terasa smile55
Samo neznam kako češ održavati to platno (ako se ne varam ),hoče li ti prokišnjavati ?
Bilo bi šteta da ne ostane tako lijepa smile78
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 112113114115116 245>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,391 sekundi.