Cvijeće oko i ispred kuće..... |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 114115116117118 226> |
Korisnik | |
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Super Niho
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() -- I nešto biljkica koje krase moj prozor..... ![]() ![]() ![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
--- Amarilis mi je pupao i evo skoro će cvijetati ![]() -- A sa strane u društvu su ovi primjerci kaktusa koje sam danas unijela u topliju prostoriju jer veljača je pa da se privikavaju...za ljepše dane. ![]() |
|
|
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Strašno za kaktus, ali ponekad se jednostavno dogodi. Ne razumijem se baš nešto u kaktuse, ali meni ovo liči na napad nekih gljivica.
Sve pohvale za ginuru, baš je prekrasna!! ![]() A ono što neznaš je fittonia ![]() |
|
Budi promjena koju želiš vidjeti.
|
|
![]() |
|
![]() -- Evo moje ljepotice koja mi uvijek cvijeta nikad ne prestaje od ljeta ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() -- Samo da mi je znati koja je ovo biljka stvarno neznam kako se zove ali sam zaljubljena u nju vidite ko nebi bio... ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() Evo nisam ništa odavno stavila -pa reko na malo pokažem kako moje cvijeće napreduje čak i zimi ali dok sam okrećila kuću i sišla malo do kaktusa šokirala sam se -imala sam šta da vidim . Moj jedan isto od najdraži kaktusa koji sam dobila od moje Triše mi propao to je već drugi koji mi ne uspijeva-i rastužila sam se ušasno za nijm-pa evo vidite šta se desilo -nije mi nikako jasno zašto jer bio je gdje i svi -nije zalijevan ali je otišao sam od sebe ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Samo se već nakupljajte ja mislim da neće nam dugo trebati -ko god želi rekla sam -triša vodić i već startaj daraga moja sve dočekivam draga srce
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Vidim ja da se sprema bihaćka kava, pa zovite i nas, ali ne dok je snijeg.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
a jesi se uvaljala u taj snijeg ko šaumrola
![]() |
|
![]() |
|
--- Ma hvala tii draga moja -a ja sam ti inače lutalica i jedva čekam da stvarno ovaj snijeg prođe-pa proljeće da već jednom krene a nemoj reći da nećeš iti kod mene ubrzo ------jedva čekam da sve to krene ![]() |
|
|
|
![]() |
|
--------- E kod mene ćeš bolan svašta vidijeti-a samo Korijenko tako nešto može da uradi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
AMRA.E ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 01 Veljača 2010 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 32 |
bila sam u tvom vrtu niho.kako vidim iz istog smo grada samo ti s jedne strane a ja s druge.hrabra si kad si mogla napraviti ovolikog snješka.ja se ove god.nisam usudila ni grudvu napraviti a toliko mi je dosadio...još samo da prođe februar....a ondaaaa..možda bi mogla svratiti i do meneee...
![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Počeli ste čarati-barati
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
----Ma bolan kakva Jahorina ja sam ispod Plješavice planine--a ovo je umijesto cvijeća zabavada se ne poludi ---- Bacaj grah odma ja izludi ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Ajme snijega! Snjegovićka
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
minimode ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1418 |
joj koliko snijega kod tebe, super snijegović a i snješka je super, znači i dalje traju sniježne radosti-- nema z od zelenila (barem što se vanjskog dijela vrta tiće)....
ha-hahhh, ajde korijenko vidi imeni
![]() ![]() |
|
«Ljudi se doživljavaju previše ozbiljno. To je nasljedni grijeh. Da su se pećinski ljudi više smijali, vjerovatno bi svjetska povijest drugačije izgledala.»
O. Wilde |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Ma šta je to u Bihaću???...... više mi liči na Jahorinu....
![]() Snješko je prva liga.....ali kud si mu taj picmoljak nabila na glavu, ko neki sirotanac......njemu treba pravi lončina da mu glavu čuva.....
![]() Idem malo bacit grah da vidim kad stiže proljeće kod tebe......
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 114115116117118 226> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |