Cvijeće oko i ispred kuće..... |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 115116117118119 226> |
Korisnik | |
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sad još malo odmaraj i planiraj, Niho.. Pa kad dođe pravo proljeće kreću nam nove radosti! |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
Niho, amarilis je pravi maneken
![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Jesi bila u šumi i brala jaglace, gdje slu tvoji iz dvorišta, što cvjeta, nemoj slikat šumu, tvoje cvijeće hoću
![]() |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
- ja sa foruma otišla da se ti uozbiljiš a ti opet ista ------ok samo da znam skim opet moram u borbu-a ja živim pod šumom tako da se ne moramm da trošim bolje te slikate nego novce bacati kao ti ![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() - Ali ipak evo nekoliko mojih snimaka od ružica koje su mi uvijek pri ruci pa uživaj i ti i nemoj da me koriš kad sam ja vrlo aktivna i rascvijetala se iako snjegovi i dalje padaju pa nestaju pa opet padaju ... ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Vidi ti naše zaljubljene, svuda srca frcaju
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
![]() ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
-----------Eto ga sad provali me--hahahahahha---ma vidiš kako je lijepo ovako.neka srcadi----da nije toga nebi bilo ni ljepote ![]() |
|
|
|
![]() |
|
------ Ma meni je uvijek Valentinovo u glavi i budaleštine zar nisi dosad primijetila ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Ha, ha Niho, samo ti njega poljubi, ali da znaš i ja ću S drugi put...
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Draga moja samo ti donesi cvijeće i bićeš mirna a ja i tm-idemo kod one zna on koga -bez vas dvoje
|
|
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
znači gospodin Lantan je taj kome su namijenje ove cvjetne razglednice,da sam ja njegova žena dobila bi ti srdašca po
![]() |
|
![]() |
|
Nebi ti bona njemu ništa -da samo znaš kako i Lantana šuti i posmatra -ni rijeći ne progovara-----hahahahha
|
|
|
|
![]() |
|
lika1 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 844 |
Niho draga ima li kod tebe novog snijega,ja bila ovaj vikend u Lici i smrzla se na -12 ?Ružice su ti predivne onako lijepo ukrašene!!!!
![]() |
|
![]() |
|
---Ma hvala ti najljepša al kad si već išla mogla si i navratiti do mene.. Snijega ima za fuj-smućio mi se život više ![]() |
|
|
|
![]() |
|
-- Draga moja ćitam ovaj tvoj komentar i reko gdje si sad da vidiš ni travka se ne vidi od snijega a kamoli šumski jaglaci -jako žalosno ![]() |
|
|
|
![]() |
|
-Baka jeli se išta od moga dilanja prenijelo do tebe -kod mene ga ima vagon ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() E ovu sam Orhideju dobila od svoga budućeg zeta i jako sam se iznenadila i mogu Vam reći da je jedan mi od najdraži poklon koji sam dobila. ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 115116117118119 226> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |