Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Cvijeće oko i ispred kuće.....
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Cvijeće oko i ispred kuće.....

Odgovori Odgovori Stranica  <1 115116117118119 226>
Korisnik
Poruka
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Ožujak 2010 u 13:16

Sad još malo odmaraj i planiraj, Niho.. Pa kad dođe pravo proljeće kreću nam nove radosti!

"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Ožujak 2010 u 15:34
LOLBome si ti to dobro dilala.Ima ga posvud oko nas!Confused
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6195
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Ožujak 2010 u 21:49
Niho, amarilis je pravi maneken Thumbs%20Up
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)

Zagorski bregi
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Ožujak 2010 u 09:18
Jesi bila u šumi i brala jaglace, gdje slu tvoji iz dvorišta, što cvjeta, nemoj slikat šumu, tvoje cvijeće hoćusmile96
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Ožujak 2010 u 13:19
Originalno poslano od člana Triša Triša napisao:

Jesi bila u šumi i brala jaglace, gdje slu tvoji iz dvorišta, što cvjeta, nemoj slikat šumu, tvoje cvijeće hoćusmile96

- ja sa foruma otišla da se ti uozbiljiš a ti opet ista ------ok samo da znam skim opet moram u borbu-a ja živim pod šumom tako da se ne moramm da trošim bolje te slikate nego novce bacati kao tismile96
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Ožujak 2010 u 18:50
smile134   
  - Ali ipak evo nekoliko mojih snimaka od ružica koje su mi uvijek pri ruci pa uživaj i ti i nemoj da me koriš kad sam ja vrlo aktivna i rascvijetala se iako snjegovi i dalje padaju pa nestaju pa opet padaju ... Wink

.
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Ožujak 2010 u 18:52
Vidi ti naše zaljubljene, svuda srca frcaju
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Ožujak 2010 u 18:52
smile71

.
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Ožujak 2010 u 19:04
smile71 Niho tebi je još Valentinovo... Bravo za razglednice Clap
život je more
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Ožujak 2010 u 19:33
Originalno poslano od člana OTOK OTOK napisao:

Vidi ti naše zaljubljene, svuda srca frcaju

-----------Eto ga sad provali me--hahahahahha---ma vidiš kako je lijepo ovako.neka srcadi----da nije toga nebi bilo ni ljepote Wink
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Ožujak 2010 u 22:01
Originalno poslano od člana Lantana Lantana napisao:

smile71 Niho tebi je još Valentinovo... Bravo za razglednice Clap

------ Ma meni je uvijek Valentinovo u glavi i budaleštine zar nisi dosad primijetilaLOLLOLLOLLOLLOL-Pozdrav za Mirka-a poljubac ide uživo da samo znašLOLLOLLOL
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Ožujak 2010 u 22:08
Ha, ha Niho, samo ti njega poljubi, ali da znaš i ja ću S drugi put... LOL
život je more
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Ožujak 2010 u 21:35
Draga moja samo ti donesi cvijeće i bićeš mirna a ja i tm-idemo kod one zna on koga -bez vas dvoje
Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Ožujak 2010 u 22:20
znači gospodin Lantan je taj kome su namijenje ove cvjetne razglednice,da sam ja njegova žena dobila bi ti srdašca po
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Ožujak 2010 u 18:00
Nebi ti bona njemu ništa -da samo znaš kako i Lantana šuti i posmatra -ni rijeći ne progovara-----hahahahha
Na vrh
lika1 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 844
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lika1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Ožujak 2010 u 18:59
Niho draga ima li kod tebe novog snijega,ja bila ovaj vikend u Lici i smrzla se na -12 ?Ružice su ti predivne onako lijepo ukrašene!!!!Thumbs%20Up
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Ožujak 2010 u 19:26
Originalno poslano od člana lika1 lika1 napisao:

Niho draga ima li kod tebe novog snijega,ja bila ovaj vikend u Lici i smrzla se na -12 ?Ružice su ti predivne onako lijepo ukrašene!!!!Thumbs%20Up

---Ma hvala ti najljepša al kad si već išla mogla si i navratiti do mene.. Snijega ima za fuj-smućio mi se život više Tongue
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Ožujak 2010 u 19:28
Originalno poslano od člana Triša Triša napisao:

-- Draga moja ćitam ovaj tvoj komentar i reko gdje si sad da vidiš ni travka se ne vidi od snijega a kamoli šumski jaglaci -jako žalosnoCry
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Ožujak 2010 u 19:29
Originalno poslano od člana baka baka napisao:

LOLBome si ti to dobro dilala.Ima ga posvud oko nas!Confused

-Baka jeli se išta od moga dilanja prenijelo do tebe -kod mene ga ima vagonLOLLOLLOLLOL
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Ožujak 2010 u 19:36
smile99          
 E ovu sam Orhideju dobila od svoga budućeg zeta i jako sam se iznenadila i mogu Vam reći da je jedan mi od najdraži poklon koji sam dobila.

.

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 115116117118119 226>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,297 sekundi.