Vrt za dušu by Free |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 117118119120121 251> |
Korisnik | |
mirjam ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 592 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
*** Prijatelji dolaze i odlaze a pravi su tu kao vječni oslonac. ***
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
![]() |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
|
|
![]() |
|
![]() Uploaded with ImageShack.us A Mirina ljepotica, prvi cvijetić otvorila za njezin povratak iz Turske a ovaj manji je za mene!!! ![]() Uploaded with ImageShack.us A ovo je oporavljeni sukulent od Kiki-ko!! |
|
|
|
![]() |
|
ljiljus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3244 |
Krasno cvijeće Free!!!!!
I moje orhidejice krenule, nakon mirovanja.
![]() |
|
![]() |
|
Nekad su mame govorile: svako jutro jedno jaje, a ja danas velim: svako jutro jedan cvijetić mog hibića!!! I svaki mi je prekrasan, mislim da sam ove godine slikala svaki cvijet hibića!! Pa evo ga opet!!
![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us Pa prvi cvijetići orhideja |
|
|
|
![]() |
|
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
Free naravno da je sve sa razlogom
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Sunčane slikice su mi baš uljepšali ovaj tmurni riječki dan! Veselim se skorom susretu.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
hvala na suncanim slikama
![]() |
|
![]() |
|
Mirjam, ne brini, prvi snijeg i anđelčić je tvoj!!!! Prošle godine nisam bila dovoljno luda za to, ali ove godine (50.ročkas) mislim da ću i sebi darovati par anđelčića!!!!
![]() |
|
|
|
![]() |
|
mirjam ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 592 |
Free,kaj reći a da već nije rečeno o tvom prekrasnomm okolišu.Čekam snijeg jer mi duguješ anđeleka još od prošle zime.
![]() ![]() |
|
*** Prijatelji dolaze i odlaze a pravi su tu kao vječni oslonac. ***
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us Da podijelim nekoliko današnjih sunčanih slikica sa vama!!! |
|
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Imaš ogroman vrt, očito imaš i dovoljno prostora za zimski boravak biljaka, imaš snage i volje .......pa neka si se onda natrpala svakojakim biljkama, neka ti sretno prezime, a ti skupljaj snage do proljeća, ipak će to sve trebati presaditi
![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Jesam, bako, odštihala svoje!!! Ali ako trebaš pomoć, poslije nove godine, evo me, slobodna sam!! A i u blizini sam!!!
![]() A sada čekam veljaču-mart, da poćne sezona sijanja!!! Mislim, 105 vrsta sjemenja čeka na red za sijanje!! ![]() ![]() Bebolina, hvala na sjemenkama duplog crvenog slaka i bijelom močvarcu!!! ![]() |
|
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
![]() ![]() ![]() Ako si odštihala do kraja, možeš svratiti k meni?
![]() |
|
![]() |
|
Koraljno drvce - erithrina od Nine!!
![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us Slonovo uho, koje sam najvjerojatnije ja oprašila nosom!!! Sjemenčice, ta ra ra ra!!! ![]() Uploaded with ImageShack.us Evo, kod mene ni najobičnije zalijevanje nije samo "zalijevanje" već cijeli šou!! Razgovor same sa sobom, mene sa njima, ali i njih samnom!! Pa skupljanje požutjelog lišća, pa pranje prozora, pa brisanje žaluzina od prašime, pa tek onda prosto zalijevanje, e onda ide gacanje po vodi kao na splitskim Bačvicama, pa malo surfanja po valovima i slapovima vode, pa klizanje po brisaću, i nakon neka 2-3 sata, cigareta u miru, ali onda ide ova biljčica ovamo, ona onamo, ova nema dosta sunca, ova ima previše sunca, ovoj je prevruće!!! Pomalo slikica i ode voz, ali usput je kuhan i ručak!!! |
|
|
|
![]() |
|
![]() Uploaded with ImageShack.us I plumbago cvijeta!!! ![]() Uploaded with ImageShack.us A i one najavljuju, iako sramežljivo, početak sezone cvatnje!!! |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 117118119120121 251> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |