cleopatrina djela |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1011121314 16> |
Korisnik | |
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Draga Cleo...jedva čekam svratiti u tvoj mali dućan
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
cleopatra ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 320 |
Hvala Izzy. .
|
|
![]() |
|
cleopatra ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 320 |
Drage volje ali sam u zadnje vrijeme toliko u gužvi da ne stignem,a ovo prebacivanje slika me ubija u pojam. .
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Hvala . .
|
|
![]() |
|
Očekujem te. .
![]() |
|
![]() |
|
bubamara22 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
ja bi isto vrlo rado u tvoju šarenu trgovinu...blago ti se....i mora da će biti divna sa svim radovima izloženim na jednom mjestu...
|
|
![]() |
|
Draga moja buba, kad navratiš kod Sashe, tad zajedno dojurite do mene. .nisam daleko od nje. .
![]() |
|
![]() |
|
Felina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 534 |
Specifični radovi vrijedni svakog divljenja. Na tvoje stranice najčešće svraćam i evo dočekala sam nova djela. To su djela zbog kojih se mi početnici (mislim na sebe i još na neke goste foruma) sramimo staviti svoje početničke radove. Svaka čast.
![]() |
|
![]() |
|
Draga moja Felina, prvo puno hvala. .
![]() ![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
prekrasno,nemogu nista izdvojiti,sve je predivno!
![]() |
|
![]() |
|
Hvala Rose. .
![]() |
|
![]() |
|
roberta ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 14 Kolovoz 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 74 |
hej draga, svi tvoji radovi su jednostavno savršeni, sve tehnike ti leže i idu od ruke, tak da ja mogu samo sliniti nam njima (bilo na forumu ili uživo
![]() |
|
![]() |
|
sanjam ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 510 |
Evo i ja se pridružujem čestitkama, imaš baš krasne radove.
![]() ![]() |
|
![]() |
|
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
aauuuuuuu, koliko prekrasnih radova
![]() ne znam koji bi rad posebno izdvojila
|
|
![]() |
|
Hej, ma daj ne pretjeruj. .
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
hvala ti draga. .
![]() |
|
![]() |
|
da, ima radova samo nema vremena. .hvala ti. .
![]() |
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
skoro dva mjeseca te nema (sa slikicama) a onda buuuum ne mogu ništa izdvojiti jer je sve prekrasno
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Hvala gogs. .mada su to sve stariji radovi, novije još nisam poslikala. .
![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Sve mi je prekrasno, ali bambus mi je nekako nov, bravo
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1011121314 16> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |