Frezija - decoupage |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 10111213> |
Korisnik | |
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
muke po tanjuru.....ali isplatilo se...konačni rezultet je prekrasan tanjur
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
frezija ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 04 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 167 |
Evo i mene sa božićnim kuglicama.....
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Prekrasne kuglice!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
potpisujem
![]() |
|
![]() |
|
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Baš su ti slatke kuglice.........
|
|
![]() |
|
file ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 668 |
slažem se sa svim gore rečenim
|
|
![]() |
|
bubi12 ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 30 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 112 |
ostala sam bez teksta |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
kuglice su preprekrasne
![]() |
|
![]() |
|
nichll =) ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 718 |
sve pohvale za kuglice...ona sa božićnom zvijezdom je fascinantna...
![]() |
|
![]() |
|
Božica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 565 |
Sve što su cure do sada rekle o kuglicama potpisujem....
|
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
![]() ![]() ![]() |
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
frezija ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 04 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 167 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Evo još malo mojih božićnih kugli koje su sam poklonila meni dragim ljudima
|
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
kuglice su predivneee
![]() |
|
![]() |
|
Dorina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 834 |
KUglice su prekrasne
![]() |
|
![]() |
|
Dobar dan.....
Bože moj otkad ja nisam ništa radila... evo tek sad vidim kad sam zadnje radove stavila...
Nemogu reć da sam baš ništa nisam radila al doduše neke stvari nisam slikala jer mi je krepa aparat...
Evo stavila sam jednu kutijicu.... sa svih strana...
![]() ![]() ![]() Ovo je moja prva kutijica country painting... gledala sam na internetu kako to rade i parilo mi je baš lako, ali kad sam počela onda sam se zaplela kao u paukovu mrežu.... al evo tila sam vam pokazat moj prvi rad...
![]() ![]() |
|
![]() |
|
kutijica je prekrasna,ljepo napravljena. sviđa mi se i ova country paiting bas je ljepa,vesela,ma super je
![]() p.s. slika od zadnjeg rada se nije ni vidila pa sam popravila link ![]() |
|
![]() |
|
ana_s ![]() Nedavno posijan ![]() Pridružen: 05 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 95 |
O_O... woow..ovo je super..prekrsni radovi a one komodice su me oduševile..tako pastelne slatke.. ;)
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 10111213> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |