Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Frezija - decoupage
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Frezija - decoupage

Odgovori Odgovori Stranica  <1 10111213>
Korisnik
Poruka
mare-nostrum View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Status: Offline
Bodovi: 2829
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mare-nostrum Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Prosinac 2009 u 20:20
muke po tanjuru.....ali isplatilo se...konačni rezultet je prekrasan tanjursmile89
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Prosinac 2009 u 09:46
Originalno poslano od člana kaća43 kaća43 napisao:

draga super da ga nisi potopila,meni je bas preljep tvoj prvi pjatsmile141smile89
E draga moja, a ja baš jedan takav potopila!!!ConfusedConfusedConfused
Na vrh
frezija View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 167
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje frezija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Prosinac 2009 u 08:19
Evo i mene sa božićnim kuglicama.....

Na vrh
anđelka View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2526
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Prosinac 2009 u 09:56
Prekrasne kuglice!
ANĐELKA
Na vrh
mare-nostrum View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2829
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mare-nostrum Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Prosinac 2009 u 10:01
Originalno poslano od člana anđelka anđelka napisao:

Prekrasne kuglice!

potpisujemsmile145
Na vrh
KARMEN View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1443
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje KARMEN Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Prosinac 2009 u 12:35
Baš su ti slatke kuglice.........
Na vrh
file View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 668
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje file Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Prosinac 2009 u 12:45
 slažem se sa svim gore rečenim
Na vrh
bubi12 View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Bodovi: 112
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bubi12 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Prosinac 2009 u 16:55

ostala sam bez teksta

Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Bodovi: 5598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Prosinac 2009 u 12:58
kuglice su preprekrasne smile71
Na vrh
nichll =) View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 718
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nichll =) Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Prosinac 2009 u 13:24
sve pohvale za kuglice...ona sa božićnom zvijezdom je fascinantna...
Na vrh
Božica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 565
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Božica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Prosinac 2009 u 16:09
Sve što su cure do sada rekle o kuglicama potpisujem....
Na vrh
Primavera View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1915
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Primavera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Prosinac 2009 u 13:43
Originalno poslano od člana frezija frezija napisao:

Ovo je moj prvi pijat... Naravno ima par grešaka, al mi se nikako nije dalo od početka...( na idućem će biti bolje) Moram priznat da sam se iznenenadila  jer sam očekivala da će rad na tanjurima biti puno jednostavniji...

....dijelim tvoje mišljenje draga Frezija, u vezi s teškoćom rada na staklenim tanjurima Confused ...no, bez obzira na to, meni je ovaj tvoj tanjur prekrasan, a posebno lijep akcent si dala s ovim zlatnim detaljima....Bravo!Bravo!
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
Na vrh
frezija View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje frezija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Prosinac 2009 u 09:33

Evo još malo mojih božićnih kugli koje su sam poklonila meni dragim ljudima
Na vrh
anđelka View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2526
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Prosinac 2009 u 11:37
smile141
ANĐELKA
Na vrh
Primavera View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1915
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Primavera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Prosinac 2009 u 11:41
 Reindeer....preeeeedivne su, krasno si iskombinirala detalje, a zlatni ornamenti sve su dodatno "pojačali"...bravo Bravo%20!Bravo%20!
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Prosinac 2009 u 11:49
kuglice su predivneeesmile72
Na vrh
Dorina View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 834
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Dorina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Prosinac 2009 u 15:21
KUglice su prekrasne Smile
Na vrh
frezija View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje frezija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Srpanj 2010 u 14:18
 Dobar dan.....
Bože moj otkad ja nisam ništa radila... evo tek sad vidim kad sam zadnje radove stavila...
Nemogu reć da sam baš ništa nisam radila al doduše neke stvari nisam slikala jer mi je krepa aparat...
Evo stavila sam jednu kutijicu.... sa svih strana...

Ovo je moja prva kutijica country painting... gledala sam na internetu kako  to rade i parilo mi je baš lako, ali kad sam počela onda sam se zaplela kao u paukovu mrežu.... al evo tila sam vam pokazat moj prvi rad...
Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Srpanj 2010 u 14:30
kutijica je prekrasna,ljepo napravljena. sviđa mi se i ova country paiting bas je ljepa,vesela,ma super je smile72

p.s. slika od zadnjeg rada se nije ni vidila pa sam popravila link Wink
Na vrh
ana_s View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Bodovi: 95
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ana_s Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Srpanj 2010 u 14:45
O_O... woow..ovo je super..prekrsni radovi a one komodice su me oduševile..tako pastelne slatke.. ;)
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 10111213>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,202 sekundi.