moj dekupaž |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1011121314 27> |
Korisnik | |
file ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 668 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kami.. koralji su u mom životu od rođenja oko mene i zato sam tako vezana uz njih a pored toga to mi je u zadnje vrijeme najljepši nakit i jedini koji nosim.
inače najviše sam problema imala sa stihovima dok mi nije sinulo da ih printam na rižinom papiru , a za ružicu si dobro primjetila ona je poveznica sa vjenčanim buketom
prila i kami
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
ajme kako je ovo dobro
![]() ![]() ![]() a naušnice i njihova prezentacija
![]() |
|
![]() |
|
kami ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 23 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 1033 |
ajme, file, znam da nisi ni Lavanda, ni Koraljka, ali ovo je tako dobro utjelovljenje tih motiva...
divni stihovi, savršen primjer kako se mogu crno isprintati, a da ne preuzmu rad, nego ostanu taman zamjetni kolko treba i dobro poznat stari font si uzela ![]() a kako si morski odradila shabby u toj tamnoplavoj, čudo neviđeno, baš kao stara zraubana barka odvučena u bračnu luku da čuva uspomene na vjenčanje i djetinjstvo......vidim da si i ružicu ubacila uz vjenčani buket, znaš da ja patim na takve detalje poveznice... stvarno si me zadivila, ovo ide u folder za inspiraciju za neke u mojoj glavi nedorađene ideje ![]() prošvercala se ja s proljetnim komentarom: naušnice su skroz vrckave, a prezentacija kao procvjetana livada ![]() |
|
![]() |
|
prila ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 551 |
krasan okvir sa divnim starim fotografijama,a naušnice vesele i otkačene
![]() |
|
![]() |
|
file ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 668 |
zaboravih napomenuti da je lavanda na okviru prava pravcata
|
|
![]() |
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
meni je tanjur prekrasan,i uopce ne kuzin zasto bi se kupa kad se pukotine super vide,nije valjda di me se opet pricinja
![]() ![]() |
|
![]() |
|
izzy dobro vidi to je tanjurić za svijeću cure ,a u kadi nije bilo mjesta za njega
![]() ![]() svima
![]() |
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Ovo je u principu tanjurić za svijeće i super je! Doista ne vidim razloga zašto si se željela kupati s njim, osim da ti možda radi društvo u kadi?!
![]() |
|
![]() |
|
Dorina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 834 |
men se čini da je to čikoodlagalište a ne tanjur kak sam gore rekla ili možda griješim?
|
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
dobro da nisi oprala ovo baš ti je dobro.......i nije tanjur zar ne?.......
|
|
![]() |
|
Dorina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 834 |
File tanjur je savršen
![]() |
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
Tanjur je lijep i bez te prehrambene boje!Šteta je to skrivati od nas!
|
|
![]() |
|
danci-ka ![]() Već proklijao ![]() Pridružen: 18 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 199 |
Tanjur je stvarno predivan.Super mi je to raspucavanje.
![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
nema veze za zelenu boju, tanjurić ti je super, a raspucavanje još bolje!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
![]() |
|
možete li zamisliti slavicu sa kanticom na rivi.....
![]() |
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
A File kako kantica dobro ide uz one cipele!Posudi mi jedan đir preko Splitske rive!
Ma kantica je savršena,a i jaje!Znači nisan jedina koju su jaja uhvatila! |
|
![]() |
|
danci-ka ![]() Već proklijao ![]() Pridružen: 18 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 199 |
Kantica je stvarno prekrasna ali ni jaje ne zaostaje za kanticom.stvarno predivno....
![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
kantica je skroz neobična,otkačena,super. pisanice su jako ljepe!
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1011121314 27> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |