Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moj stan u cvjetnom odijelu
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moj stan u cvjetnom odijelu

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1011121314 16>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
mima051 View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Status: Offline
Bodovi: 325
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mima051 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Ožujak 2010 u 23:14
Maredelmare,izniman će trud biti kad se naučim na ovu spravu.Mašta  i ideja mi ne nedostaje.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
maredelmare View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1310
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maredelmare Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Ožujak 2010 u 22:58
Mima kroz sve tvoje radove se vidi jako veliki, ili bolje rečeno, iznimni trud.
Ovo što si danas stavila mi je pogodilo ukus, ako smijem izdvojiti-stolić me oduševio, baš mi je s mjerom i u zanimljivim bojama napravljen, kao i ovi poklopci.Odlično! . Ja se ne mogu oduprijeti tome da izdvojim ono što mi se posebno svidilo, jer ipak, svi imamo neki svoj ukus.Žao mi je što nisam mogla gledati tvoje gostovanje na TV-u,tada sam bila u vožnji, a pokušala sam naknadno naći na internetu tu emisiju-međutim..nisam uspila.
Na vrh
mima051 View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mima051 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Ožujak 2010 u 21:29
E,pa drage moje Slavica,Karmen i  Anastazija.Zahvaljujući vama crpim ideje u pauzi kada "se ne borim"sa strašnim velikim komodama.Nalazim zadovoljstvo u preuređivanju malih stvari(oni ukrasi za ploče su za moju kćerku kuharicu početnicu).Karmen ....hvala na doista ugodnim riječima .Neskromno ću reći da je svijet malo lijepše i ugodnije mjesto za život ,zahvaljujući osobama poput nas.Anastazija,radova  još ima....ali u slijedećem nastavku......Još uvijek ne znam sama stavljati slike .Za to je zadužen moj sin......Mijenjam šmirglanje  trokrilnog ormara za tečaj na ovoj vražjoj spravi.SmileSmileSmile
Na vrh
anastazija View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1422
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anastazija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Ožujak 2010 u 20:44
baš sam mislila da ti je slava udarila u glavuLOL i da ništa ne radiš kad ono svega novoga kod tebe. poklopci na štednjaku su odlični! jako lijepe i vješalice sa ljubičicama (mislim da su ljubičice iako je ciklama u prvom planuErmm) i boca. ustvari.... sve mi je lijeposmile94
Na vrh
KARMEN View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1443
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje KARMEN Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Ožujak 2010 u 20:21
Meni se sviđa ovaj stolić a ova salveta je ovdje savršeno iskorištena. Gledala tvoj prilog na TV..... super nek se zna što sve znamo raditi i pretvoriti u lijepo
Na vrh
Slavica 08 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1317
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Slavica 08 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Ožujak 2010 u 19:53
stvarno si nepresušan izvor ideja,svaka ti čast,oduševila si me sa poklopcima na pločama a i sve drugo!
Na vrh
mima051 View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mima051 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Ožujak 2010 u 19:39

Na vrh
mima051 View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mima051 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Veljača 2010 u 23:51
Ti si kaćo extra talentirana,zašto ,ako smijen diskretno priupitati,sve ono što radiš na malim stvarima,ne primjeniš na velike.Koliki bi pansioni ,uživali uz more sa romantičnim shhabijem.
Na vrh
kaća43 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kaća43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Veljača 2010 u 11:30
mima kad je bio prilog na televiziji imala san punu kucu gostiju,i nitko nije obracao pozornost na tv,i tek pred kraj netko je pogledao prema televiziji i vice mi "kate eno ti salvetiranje"..odmah sam prepoznala da si to ti,i bas san bila tuzna  sto sam uspila samo kraj odgledat..moje cestitke na tv prezentaciji i predivnim radovimasmile141
Na vrh
sarita banana View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2711
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarita banana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Veljača 2010 u 21:49
mima hvala na interesovanju,eno me na galeriji "sarita banana upoznavanje "
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
Na vrh
mima051 View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mima051 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Veljača 2010 u 09:18
Sarita,tebe tražim gdje si i ne mogu te pronaći.Hvala što posjećuješ moju galeriju.Javi se  da vidim gdje te ima???
Na vrh
mima051 View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mima051 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Veljača 2010 u 23:18
Biljo,pretjeruješ,znam da ti se sve sviđa,bila si malo prije kod mene.gdje ti je jedrenjak,ako se osušio,na sunce s njim ....
Na vrh
Biljana 59 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 922
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Biljana 59 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Veljača 2010 u 23:05
smile141smile169
smile169
Na vrh
anđelka View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2526
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Veljača 2010 u 22:34
Krasno, bravo!
ANĐELKA
Na vrh
mima051 View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mima051 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Veljača 2010 u 20:36
Draga Felina moj prvi postulat je .....Bolje je šutjeti i biti smatran glupim ,nego progovoriti i otkloniti svaku sumnju.Abraham  lincoln
vidimo se na još puno tečajevaSmile
Na vrh
sarita banana View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2711
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarita banana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Veljača 2010 u 18:16
nemam rijeci,odusevljena sam.smile99
Na vrh
Felina View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 534
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Felina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Veljača 2010 u 17:57
............E stvarno ne znam zašto ti ideš na one radionice...........
Ti biš njih mogla štošta naučiti.
Kvalitetne izvedbe, uredno , lijepo ,sve u istom stilu da sve lijepo paše kao kompleti......bez daljnjih komentara.........
Svejedno se nadam da se vidimo na radionicama!
Na vrh
mima051 View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mima051 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Veljača 2010 u 17:39
ovo je za sada moje kapitalno djelo , komentirajte.......čujemo se kasnije ...tema se provlači kroz cijeli prostor isto cvijeće ne mogu si pomoć kada mi jednog dana dosadi sve ošmirglam i sv e nanovo ...
Na vrh
Slavica 08 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1317
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Slavica 08 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Veljača 2010 u 17:24
AU bila si stvarno vrlo zauzeta ovih dana!Bravo majstorice!Clap
Na vrh
mima051 View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mima051 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Veljača 2010 u 17:14

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1011121314 16>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,191 sekundi.