Silba-moja djedovina |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1011121314 17> |
Korisnik | |
edi_biograd ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 28 Kolovoz 2011 Status: Offline Bodovi: 5 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Zanimaju me ovi kapari na slici. Upravo sam uredio rasadnik kapara. Do proljeća ću posadit još 250 sadnica. Radi raznolikosti trebo bih desetak reznica ovog kapara sa slike. Inače sam već naručio 200 kom. sadnica i to: nešto sa otoka Saline, nešto sa otoka Pantelleria, a nešto iz rasadnika " iz Splita "Vibor"
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
edi_biograd ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 28 Kolovoz 2011 Status: Offline Bodovi: 5 |
HVALA
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
![]() ![]() |
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Na gornjoj slici ovo crno uz rub pješčane uvale su uginule alge koje se u ogromnim količinama gomilaju godinama (sramota lokalnih vlasti).Toga nije bilo u mom djetinjstvu.Sve je bilo bajkovito azurno i bijelo.To je bila omiljena plaža.Danas više ne.
|
|
|
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Kiki Ko a di je tvoja djedovina na ovoj slici gore?
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Ne kužim baš pitanje.Ako misliš na juku ona je kraj zemlje koja je dijelom moja,a ako misliš na slike Silbe koje su iznad onda mi je djedovina na gornjoj slici lijevo jedna mala uvalica.
|
|
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Predivan otok!
![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
To sam mislila - na slikama Silbe, malo sam se nespretno izrazila... Gdje se nalazi tvoja kućica uz more. Hvala!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Nadam se da sam ti odgovorila.A ostala sam dužna odgovor edi biograd.Za sada neću putovati,ali kad budem što da radim?Odlomim par grančica i pošaljem ti poštom?
|
|
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
...predivan otok, predivne mace, jedan posebno srebreno siv bio je neko vrijeme Purger, uživao u putovanjima, volio vraćati se u otadžbinu... Mene oduševile vjerojatno najveće agave koje sam vidjela u životu, predivni cvjetovi kapara... mir, mir, mir i tišina... ma vratit ću se sasvim sigurno opet u taj raj zemaljski a tebi Kiki-Ko danas fala na prelijepoj šetnji i obnovi sjećanja.
Čudno, u dva dana se od svih Forumaša popiknem baš na tvoje radove!!!!
|
|
![]() |
|
Hvala ti na tome.Osvježila si mi dan.
|
|
|
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
Koja dobra fotka, puno mi je ljepša nego ona u mojim sjećanjima jednog polumračnog jutra, katamaran umjesto ovog prelijepog jedrenjaka ...znaš i sama da je to znak kraja boravku u raju!
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Da mi je ovih dana, kad je popustila navala turista, malo biti na tvojoj djedovini!
Predivno. A slika sa skakačem je...
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1011121314 17> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |