Vrt za dušu by Free |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1011121314 251> |
Korisnik | |
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us Ove dvije bebice pokazujem da ih vidi Camelia, a i bušin se prekrasno drži !! ![]() Uploaded with ImageShack.us Svako malo baci novi cvijetić, al mi po ovim vručinama njegovo peglanje ne pada na pamet !! |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
![]() Uploaded with ImageShack.us Mislim da bi čika Janko bio zadovoljan mojom brigom oko njegovog miljenika: u 2,5 mjeseca narastao je punih 6 cm !! ![]() Uploaded with ImageShack.us Kad smo kod moje brige o biljčicama, ljudi prepoznaju moj trud i kada se više ne žele gnjaviti biljčicama koje nisu ono kaj su očekivali, završe one lijepo kod mene !! Kao ovaj jasmin nudoflorum, pa jedna strelicija i čuvarkuće sa kompostišta, pa dvije orhideje sa istog mjesta !! Kako je krenulo, moram smisliti kamo ću ih sve pred zimu ušuškati !! |
|
|
|
![]() |
|
![]() Uploaded with ImageShack.us Iako su stare trandeskantije odavno ocvale i već su porezane, mlade biljčice koje su samorasijane, upravo počinju cvatnju !! |
|
|
|
![]() |
|
![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us Bijelom i rozom oleandru pridružuje se sljedeće godine i crveni (reznice uzete sa otpada) a za žuti se još moram izboriti za reznice !! |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Uploaded with ImageShack.us u vašim vrtovima je ovaj crveni slakić predivan, visok, cvjetan !! Moram vam pokazati svojega: od vrečice sjemenja niknule semo 2 biljčice, jednu pojeli puževi a drugu preselila u teglicu i spasila je ! Moja nagrada za ovo djelo: preslatki crveni cvjetić na mini mini biljčici prekrasnih filigranskih listića ! Biljčica je VISOKA 8 cm !! ![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() Uploaded with ImageShack.us Jutarnje sunce i poslijepodnevna sjena ovim prijateljicama starog ogromnog panja baš gode ! Banana se fino obojila !! |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() Uploaded with ImageShack.us Lanjske "Glikice" su se poduplale veličinom od lani !! Kameno srce neću komentirati ! ![]() ![]() Uploaded with ImageShack.us Glicinija me je lijepo uznenadila, htjela sam porezati mlade preduge grane i tek kad sam se popela na ljestve vidjela sam da je nakičena, pup do pupa , sada je prekrasna !! ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us Asarina me iznenadila, ujesen je tegla ostala vani ispod metar snijega, u početkom ljeta iz samorasijanog sjemenja opet napunila ogradicu !! I sada je već skoro prerasla visinom a cvatnja je tek počela, ovo su prvi cvjetići ! ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us Zbog ovakvih prekrasnih cvjetova poželim da sam pčelica i da se spustim na samo središte cvijeta moje omiljene boje ! ![]() Uploaded with ImageShack.us Penjalica lijepo popunjena ! |
|
|
|
![]() |
|
![]() Uploaded with ImageShack.us Iako je prepun cvjetova, nebih mogla reči da je u punom cvatu, nadam se da će biti još više cvjetova istovremeno otvoreno ! ![]() Uploaded with ImageShack.us Crveni (iako na slici ne izgleda crveni nego rozi) ima malo manje cvjetova, ali ih je više od 5 ! |
|
|
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Ponovo sam prošetala tvojim predivnim vrtom, ali ovog puta da se i javim....
Kad god dođem na ove stranice znam da ću vidjeti svašta lijepoga ![]() ![]() Lijepe pozdrave ostavljam prekrasnom vrtu i nasmijanoj gazdarici!
|
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
Jaca123 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Travanj 2012 Lokacija: križevci Status: Offline Bodovi: 1482 |
Free imam i ja jednu trogodišnjakinju,ali nije tvojima ni do koljena
![]() |
|
![]() |
|
Jaca, ne radim ništa drugo što ne radite i svi ostali: sunce, voda, ponekad prihrana, ali svako malo dodajem u teglu svježi humus, a moje ruselije su trogodišnjakinje !! Što ih čini još posebnijim, jer koliko vode popiju ljeti, pošto su u zimskom vrtu preko zime, isto toliko vode im treba i zimi ! |
|
|
|
![]() |
|
![]() Uploaded with ImageShack.us Nakon mnogo muka, žicanja i neuspješnog zakorjenjivanja, nakon 3 godine u moj vrt je ušla gospodična Timbuchina, moja Tinčica, kako joj od milja tepam već3 dana ! ![]() Uploaded with ImageShack.us A moram se pohvaliti Štefici, njezina ruelija mi je danas poklonila prvi pupoljak !! |
|
|
|
![]() |
|
![]() Uploaded with ImageShack.us Ovu pasifloru mi je kčer kupila prije ohoho godina, za prvu plaču ! Već sam zaboravila kakav cvijet je imala ! Uglavnom, od onda nije cvala, i nakon slušanja moje kuknjave i prijetnji, grana joj je prepuna cvjetnih pupova ! ![]() Uploaded with ImageShack.us Kad smo kod novosti, iz Drenove, od gospođe Biserke, kupila sam i hibiskus coconeus, konačno sam naletjela na njega ! A kako se od Mire nemože otići bez reznica, tegla je nabockana reznicama budleje, ! Moram pohvaliti gospođu Biserku, pitala me koje kaktuse najviše volim, a pošto su moja ljubav vjenčići na mamilariama, nadijelila me je punim šakama reznica svih vrsta mamilarija koje ima !! ![]() Uploaded with ImageShack.us A dobila sam na poklon i poveću reznicu baršunaste stapelije ! Ako je ovolika reznica, zamislite si kolika je mama ! |
|
|
|
![]() |
|
Jaca123 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Travanj 2012 Lokacija: križevci Status: Offline Bodovi: 1482 |
Kod tebe je pravi raj,ali me oduševljavaju tvoje ruselije još nisam vidjela tako bujne
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() Uploaded with ImageShack.us Ukrasni duhan, ujutro i uveće otvara svoje nježne cvjetove, dok se preko dana za največih vručina cvjetovi zatvaraju !! Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us Močvarci kasne samo danil dva !! Ali, trude se, a kako su lijepi kašnjenje ću im tolerirati ! |
|
|
|
![]() |
|
Korjenko , da vidiš današnju sliku crvene monarde, nije kao prije ali ove vručine joj ne smetaju, još uvijek izazivaju divljenje ! A lišće je samo dobilo tamno zeleniju boju !! ![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
|
|
![]() |
|
![]() Uploaded with ImageShack.us I nakon trogodišnjeg druženja, narasla je moja-tvoja katalpa metar iznad moje glave !! ![]() Uploaded with ImageShack.us A paulovnija će je do sljedeće godine dostići s visinom, kako je krenula !! |
|
|
|
![]() |
|
![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() oaded with ImageShack.us Draga tikić, pogledaj nas i vidjet ćeš da stalno mislimo na tebe !!! |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1011121314 251> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |