Kreativna radionica by M&M |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1011121314 36> |
Korisnik | |
Monny ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 22 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 1028 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() od suprugove mame jedna buketica... ![]() ![]() vanjski zumbuli su mi ove godine bili jadni jer ih je utukla kisa ![]() . . .da me se prisjetite. . . hehe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Eto tako je izgledalo rano proljece. . . |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Vjerujem da si sad ozdravila,nismo te zaboravili.
Jel ovo sasa?
![]() |
|
![]() |
|
Monny ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 22 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 1028 |
Ovo je slikano u vrijeme malo prije Uskrsa prije nego sam se razbolila
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() potocnice se bezbrizno sire uz rub jezerca... ![]() ![]() pogled prema travnjaku u vocnjaku. . .bio je jako sarolik :) ![]() niske perunike ![]() ![]() ![]() ![]() ...jezerce... zivot oko vode i u vodi se budi ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
je je kaktus to je sasa stara je godinu dana i super mi napreduje... kad sam ju kupila nisam znala da je tako zahvalna biljka ;) jako mi je draga :)
|
|
![]() |
|
VILMAČ ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
prekrasne slike, puno raznog cvijeća i prostora oko kuće, to volim!
|
|
"radije bih imala ruže na stolu, nego dijamante na vratu"
emma goldman |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
krasan prostor s divnim mnoštvom biljaka i jezerce za peticu
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
panda ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2010 Lokacija: Dalj ( Osijek ) Status: Offline Bodovi: 852 |
krasnooo a jezero mi je favorit i ta sasa je prekrasna biljka nisam ju jos nigdje vidio
![]() |
|
![]() |
|
Evo sada malo svijeta direkt iz jezerca
![]() zabe su bile vrijedne ![]() na 2 mjesta ![]() evo koliko je to bilo sve skupa ![]() a evo kako su ribice docekale pocetak hranjenja ove godine ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Ovo je nekoliko zgodjucnih slikica po raznim kutovima dvorista. . .
mozda mozete i prepoznati da je to naprijed kod terase di su bile proljetnice a sada njihovi ostatci ;) glavno da se zeleni ;) zbog svega sto se naredalo nisam uspjela do sada staviti u funkciju svoje maleno jezerce i to mi je jako zao no budem se pokusala angazirati oko toga. potocnice su posvuda. . . ![]() ![]() moje maleno srdasce uz terasu (imam veliko u cvjetnjaku ali dok se vratim iz Rijeke sigurno ce ocvsti :( a ovo moram premjestiti nekuda dalje... ![]() tepih od tratincica ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
![]() |
|
![]() |
|
Eto nas i do slika koje su uslikane nakon sto sam izasla iz bolnice poslije Uskrsa
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sasa i nakon cvatnje izgleda zanosno... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() lopoc obecava a ja ove godine ocekujem i prvi cvijet ili vise njih ;) ![]() ![]() ovo vretence lici vise na helikopter hehe... ![]() evo ovdje miruje na konopu ako ga vidite ![]() Eto jezerce sa svih mogucih strana (potocic nisam osposobila jer mi suprug nije doma a samoj mi je malo komplicirano...) |
|
![]() |
|
Bromelija prve ribice smo dobili od prijatelja iz njihovog jezerca i jedno 4 smo kupili u ducanu s ljubimcima tu kod nas u Pozegi i kao sto vidis svidjele se su jedne drugima jer se ekipa umnozila ;)
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
predivno i rascvjetano
![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Lijepo, raznoliko, rascvjetano
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
lijepo cvijeće,a bogami i vlasnica,biće tu još puno cvječkica,jedva čekam nove slikice
|
|
![]() |
|
evo dalje slike koje su slikane cim sam izasla iz zatvora tj. bolnice (inace ja sam potpisala da izadjem na vlastitu odgovornost jer bih inace prolupala
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() moji borzuri ce cvjetati prvi puta ove godine (nadam se) zasadjeni su prosle godine... ![]() moj red ruza ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
brsljan polako ali sigurno zauzima stari panj...
![]() a u podnozju panja sire se đurđice ![]() ![]() |
|
![]() |
|
|
![]() |
|
ah to zutilooo...
![]() ![]() ![]() ovo dolje je jedna posebna kao zimska ruzica nadam se da ce imati cvijet da poslikam i pkazem vam ;) ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1011121314 36> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |