Naš mali vrt... |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1011121314 35> |
Korisnik | |
miska ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
vila2 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Travanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 904 |
Što sam? Tko sam? Ja sam samo sanjar...
|
|
![]() |
|
miska ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
![]() |
|
Miranda ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2013 Status: Offline Bodovi: 1263 |
Prijavljujem šetnjicu tvojim vrtom...
Tebi ostavljam pozdrav,a preslatkom bebaču veeeeliku pusu! ![]() |
|
![]() |
|
vila2 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Travanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 904 |
Miška- hvala ti za komentar na ljiljane, a ovaj nosić čokoladni bombončić me baš nasmijao, pa sam ga odmah otišla cmoknuti
![]() Evo za tebe još malo ljiljana... ![]() Miranda- hvala ti na posjeti! ![]() Pogled kroz prozor... ![]() Ova 50 godina stara ružica mi je također stigla do prozora ![]() Nikako da uhvatim pravu joj boju na slici, uživo je savršeno lijepa, a takav joj je i miris... ![]() Hortenzija se napokon udomaćila i postala pravi, predivni grm... Puna je cvijeta, ali se izgleda pH tla promijenio pa će, čini mi se, cvasti ružičasto ove godine. ![]() Za kraj, Gazanija u tegli... ![]() |
|
|
|
![]() |
|
FLORAMYE ![]() Odrastao grm ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 14 Siječanj 2011 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1337 |
Prekrasne slike draga! Ljiljani su divni!
Ja erodium imam od prošle godine, bio je tek mala sadnica u onoj maloj teglici. Sada mu je promjer sigurno 20-25 cm. ![]() |
|
Najsretniji ljudi ne posjeduju najbolje od svega. Oni samo naprave najbolje iz onoga, što im je na raspolaganju.
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Draga miška- drago mi je da ti se sviđaju ružice i hortenzija, a kružni tok, kako ga zoveš, ću uslikati malo bolje čim sunce grane, sad opet pada kiša i baš je nekako tugaljivo...
![]() Slavujčice - stavljam slike dvije biljčice koje si mi poslala a nemam pojma što su, pa se nadam da ćeš ih prepoznati i napisati mi naziv... Šaljemo ti veliku ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
predivno ti je sve ali ljiljani su mi
![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
SlavujVk ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
Na prvoj slici je plava breskvolisna campanula (campanula persicifolia),
jako brzo se širi, listovi joj ostanu niski, a cvijet joj bude visok i do 80 cm. cvjeta u proljeće. Posebno mi je drago da ti se primila biljčica na drugoj slici, jer je to bio samo mali korjenčić. To je stolisnik (achillea millefolium). Voljela bih da je crvena, jer nisam sigurna koju sam ti poslala, lijepa je i roza. visoka je oko 60 cm, voli potpuno sunčana mjesta. Drago mi je što se raduješ svakoj biljčici, što ih paziš i brineš o njima. ![]() |
|
![]() |
|
Enrikova nona- hvala ti na posjeti, drago mi je da ti se sviđa u našem malom vrtu ,a ljiljani su tek počeli, one najljepše tek očekujem
![]() Slavujko- hvala ti puno! Tako sam i mislila, po onome što sam vidjela na tvojim sličicama, ali nisam mogla izdržati da te ne priupitam... Naravno da im se radujem, pogotovo ovima koje su pristigle iz tvoga vrta, a obilazimo ih i ja i mali čovjek svakog sunčanog dana! ![]() Evo miška za tebe još jedan pogled kroz prozor ( gdje se vidi i kružni tok ![]() ![]() U sredini kamenjara je napokon i moj ukrasni luk ( koji čekam već 4 godine ) razvio cvijet... ![]() Kutak sa japanskim javorom, heucherom i iglicom... ![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Nakon tako ugodne šetnje malo sam sjela i uživam u odmoru i pogledu
![]() |
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Vidim da već duže vrijeme nisam zavirila u vilinsku bajku, zato sam sada uživala listajući vilinske stranice, ne želim prekunuti vilinsku harmoniju i poremetiti mir koji obuzima dušu posjetitelja i zato neću imenovati pojedinačno preljepe biljčice (one koje ne bi napisala sigurno bi se našle uvrijeđene a toliko ih je da moj zakržljali mozak ne može sve popamtiti) ali zato mogu imenovati malog vilenjaka koji je sigurno najljubljenije biće koje živi u simbiozi ljubavi roditelja i cvijeća
|
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
Nisa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši cvijet u cvijetnjaku 2017 Pridružen: 16 Ožujak 2013 Lokacija: Drinovci Status: Offline Bodovi: 3089 |
Prekrasan vrt, panoramske slike odmaraju, pusa malom čovjeku
|
|
Samo Bog može činiti nemoguće, ali ti možeš činiti moguće.
|
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Kamenjar se jako lijepo popunjava. Sviđa mi se izbor biljaka i drago mi je da je ružmarin ostao.
Dvije su nam stvari zajedničke - i ja volim kamenjar ma koliko malen bio. I gle slučajnosti! I moj kamenjar krasi brački kamen. |
|
Sutra je novi dan.
|
|
![]() |
|
Drage moje cvjetne dame, oprostite što se tek sad javljam, ali imali smo jako puno obaveza u zadnje vrijeme pa jednostavno nisam stigla napisati ni slova... Hvala vam na posjeti i lijepim riječima, zaista me razveselite svaki put kad dođem ovdje i zaboravim barem na kratko na probleme...
Ispričat ću se ovog puta kojom slikom, jer mi nekako od umora nedostaje riječi... ![]() Ova perspektiva je već viđena, ali zanima me zna li netko koji je ovo sedum? ![]() ![]() Moja zbunjena hortenzija se rascvala skroz ![]() ![]() ![]() ![]() Lavanda se rascvala i miriši... podsjeća me na more i divni morski zrak... ![]() Za kraj, albicija kad ode na spavanje... ![]() ... i moj novi kućni prijatelj ( Dendrobium nobile ) kojeg sam dobila za rođendan... ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Miranda ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2013 Status: Offline Bodovi: 1263 |
![]() |
|
desert rose ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 11 Ožujak 2013 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2547 |
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1011121314 35> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |