Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moja cvjetna oaza na brijegu
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moja cvjetna oaza na brijegu

Odgovori Odgovori Stranica  <1 118119120121122 319>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 6620
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Lipanj 2013 u 08:57
Originalno poslano od člana anabistrica anabistrica napisao:

Lijepo ti izgleda nova cvjetna gredica već i sada dok još nije posve popunjena, a one tegle u katovima su jako zanimljive i zgodne. Možda ipak odvrate mačke. Uvijek si vrijedna ko crvek.

Anabistrica nadam se ,ako me vrijeme posluži,danas napraviti ostatak gredice.Trebala bi mi i mala pomoć jer moram nešto veće premještati i tu posaditi.Ali,budem valjda sve završila.Sinoć mačke opet došle u pohode,nisam vidjela da li je pomoglo.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Lipanj 2013 u 08:52
Originalno poslano od člana gute Fee gute Fee napisao:

Boze , koje su to ljepote ! Prekrasno ! A skulptura "teglice"  (mislim da naziv odgovara) su fenomenalne ! Jako jako lijepo je kod tebe !

Hvala ti gute Fee na šetnji i na pohvalama.Meni je također lijep pogled na moju novu bijelu skulpturu.
Na vrh
Leona31 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3106
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Leona31 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Lipanj 2013 u 07:41
Kafu sam pila u tvojoj oazi i uzivala toliko da mi bese malo kafe,jer diveci se ovoj lepoti nisam ni primetila da sam popilaLOL,ona stablasica sto je cvetala 2 meseca je za pricu,kaktusi gredica koja je u radu ce biti prelepa kako je zapoceto,i teglice su za dubok uzdah.....bilo mi je ugodno.smile55
Nije isto covek u pustinji
i pustinja u coveku
Na vrh
natalija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5452
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje natalija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Lipanj 2013 u 06:32
prekrasno, unatoč oblacima i kiši, vrtne biljke uživaju
nova stup instalacija sa sedumima i čuvarkućama je zakon Thumbs Up, super iskombinirano
Na vrh
anabistrica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
4. Najljepši vrt - prijatelj životinja

Bodovi: 4011
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Lipanj 2013 u 01:30
Lijepo ti izgleda nova cvjetna gredica već i sada dok još nije posve popunjena, a one tegle u katovima su jako zanimljive i zgodne. Možda ipak odvrate mačke. Uvijek si vrijedna ko crvek.
Lepe ti je Zagorje zelene
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Lipanj 2013 u 23:14
Originalno poslano od člana SlavujVk SlavujVk napisao:

Camellia,
lijep vrt i lijepe biljke.
posude su posebne ali i biljkice u njima.

Hvala ti SlavujVk na komplimentima.Ja inače volim sve vertikalne vrtove,a ovo će biti jednostavno prije zime pospremiti jer ne zauzima puno mjesta.
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Lipanj 2013 u 23:11
Originalno poslano od člana Lantana Lantana napisao:

Morala sam pregledati zaostatke od 10-tak stanica i kao i uvijek uživala sam u raskošu cvijeća, krasno uređenom vrtu, a posebno u novitetima. Viseći sukulentni vrt se lijepo raširio, zidne vaze izvrsne, a kao šlag na kraju ova kombinacija vaza (da li su ovo odvojene vaze pa si ih slagala na križ ili je ovo kompaktna konstrukcija)
<div ="msg">

Hvala ti Lantana,a novitete još nisam ni stavila,znaš da je bila Flora.Baš sam sad napisala malom kaktusu o teglicama.Slažu se jedna na drugu i stabilne su.Ja sam ih tako u kompletu sa posađenim cvijećem vukla na drugi kraj terase zbog slikanja i nije bilo opasnosti od prevrtanja.To je tvrda plastika i dobro naliježu jedna na drugu
Na vrh
SlavujVk View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši vrt - Ljeto 2013

Bodovi: 5466
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SlavujVk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Lipanj 2013 u 23:08
Camellia,
lijep vrt i lijepe biljke.
posude su posebne ali i biljkice u njima.
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Lipanj 2013 u 23:06
Originalno poslano od člana mali kaktus mali kaktus napisao:

Upast ću u postavljanje slike,ali samo da te pitam gdje si nabavila one lijepe teglice,ako nije tajna.
Cvijeće ti je prelijepo,ne znam kako to sve stigneš tako lijepo održavati.Tongue

Mali kaktus,kakva tajna.Snižene su u Kauflandu na 50,0 kn(i nešto još sitno),a drugje su 85.Vrlo su kvalitetne,od tvrde plastike,to su posude dvostruke.Ova zelena unutarnja ima rupice da se višak vode slijeva u vanjsku i otvore za zrak.Kupuju se odvojeno,ali meni se čini da je najljepša visina ako ih se 5 kom složi.Teško stižem na sve,ali ja ti zapnem jedan cijeli dan,a drugi se malo odmorim.
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Lipanj 2013 u 23:01
Originalno poslano od člana miska miska napisao:

Draga Camellia ovo je prekrasna cvjetna piramida!Slatko si poslozila i izabralasmile55I ja imam macji zahod ali ne od svog macana nego nicije skitnice i lutalice pa kamenje na jednoj hrpi stoji nabacano i nadam se da ce one otkrit novi javni wc.Ca se tice kise,totalno suosjecam,svima nam se popela na vrh glave i 2 dana predah pa opet a sljedeci tj izgleda tek dolazi prava kisa!Da se bacimo na uzgoj gljiva ludara , puzeva balavaca i glista ?smile100<div id="isChromeWebToolbarDiv" style="display:none">

Ni jedna nije moja,ali se najviše udomaće kad me nema makar jedan dan.Odmah sve moramo prati što baš i nije jednostavno obzirom da moram maknuti sukulente.A nered...Kod mene ima gljiva kao u priči,ali onih nejestivih.Nije ni čudno nakon ovog potopa.
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Lipanj 2013 u 22:57
Originalno poslano od člana Lovro Lovro napisao:

dugo nisam bila u tvom vrtu...i divim se ja od iza prema naprijed...i negdje pročitam..da se neko zapuhao šetajući tvojim vrtom....ma kaj zapuhal....ja sam se skroz razbudila...teglice, ruže, clematisi...aaaa božuri....znam da sam još štošta zaboravila, al neka bude tako..odmatat ću film sa prekrasnim slikama ležeći spremajući se spavati...pa još ak usnem u takvoj ljepoti????

Hvala ti Lovro na šetnji i svašta si lijepog napisala,baš sam se raznježila.Ja stalno nešto sadim,samo je površina za plijeviti sve veća.
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Lipanj 2013 u 22:54
Originalno poslano od člana Smail Smail napisao:

Obožavam kada navratim na CIF i ti staviš nove slikice, ove današnje su fenomenalne, novi cvijetići prekrasni a nove posude su zakonsmile79

Hvala ti Smail na šetnji.Ti znaš da je kod nas stalno kiša pa nisam mogla ništa ni raditi ni slikati.Zato i mene vesele novosti.
Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 7699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Lipanj 2013 u 22:54
Boze , koje su to ljepote ! Prekrasno ! A skulptura "teglice"  (mislim da naziv odgovara) su fenomenalne ! Jako jako lijepo je kod tebe !

Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Lipanj 2013 u 22:52
Originalno poslano od člana maris40 maris40 napisao:

Prekrasan ti je vrt draga Camellia,posebno mi se sviđaju ruže i božuri smile64-Zgodne teglice za cvijeće,sigurno ti je bio gušt saditi u njih.Već si zamišljam kako će tek lijepo biti kad se sve razraste i popuni Thumbs Up.

Hvala ti draga,znaš mene,jedva čekam da nešto posadim.Ovako nešto sam htjela još prošle godine,ali mi se nisu sviđale boje.
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Lipanj 2013 u 22:50
Originalno poslano od člana milica7 milica7 napisao:

Zanimljive su ove posude za cvijeće.....

Mene su odmah osvojile pa se nisam dugo dvoumila.
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Lipanj 2013 u 22:47
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Lipanj 2013 u 22:46
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Lipanj 2013 u 22:45
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Lipanj 2013 u 22:44

Još jedan dan posla i ova gredica će biti uređena
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Lipanj 2013 u 22:42
Morala sam pregledati zaostatke od 10-tak stanica i kao i uvijek uživala sam u raskošu cvijeća, krasno uređenom vrtu, a posebno u novitetima. Viseći sukulentni vrt se lijepo raširio, zidne vaze izvrsne, a kao šlag na kraju ova kombinacija vaza (da li su ovo odvojene vaze pa si ih slagala na križ ili je ovo kompaktna konstrukcija)

život je more
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 118119120121122 319>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,281 sekundi.