Moja cvjetna oaza na brijegu |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 118119120121122 319> |
Korisnik | |
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Anabistrica nadam se ,ako me vrijeme posluži,danas napraviti ostatak gredice.Trebala bi mi i mala pomoć jer moram nešto veće premještati i tu posaditi.Ali,budem valjda sve završila.Sinoć mačke opet došle u pohode,nisam vidjela da li je pomoglo. ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Hvala ti gute Fee na šetnji i na pohvalama.Meni je također lijep pogled na moju novu bijelu skulpturu. ![]() |
|
![]() |
|
Leona31 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 23 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 3106 |
Kafu sam pila u tvojoj oazi i uzivala toliko da mi bese malo kafe,jer diveci se ovoj lepoti nisam ni primetila da sam popila
![]() ![]() |
|
Nije isto covek u pustinji
i pustinja u coveku |
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
prekrasno, unatoč oblacima i kiši, vrtne biljke uživaju
nova stup instalacija sa sedumima i čuvarkućama je zakon ![]() |
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Lijepo ti izgleda nova cvjetna gredica već i sada dok još nije posve popunjena, a one tegle u katovima su jako zanimljive i zgodne. Možda ipak odvrate mačke. Uvijek si vrijedna ko crvek.
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
Hvala ti SlavujVk na komplimentima.Ja inače volim sve vertikalne vrtove,a ovo će biti jednostavno prije zime pospremiti jer ne zauzima puno mjesta. ![]() |
|
![]() |
|
Hvala ti Lantana,a novitete još nisam ni stavila,znaš da je bila Flora.Baš sam sad napisala malom kaktusu o teglicama.Slažu se jedna na drugu i stabilne su.Ja sam ih tako u kompletu sa posađenim cvijećem vukla na drugi kraj terase zbog slikanja i nije bilo opasnosti od prevrtanja.To je tvrda plastika i dobro naliježu jedna na drugu ![]() |
|
![]() |
|
SlavujVk ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
Camellia,
lijep vrt i lijepe biljke. posude su posebne ali i biljkice u njima. ![]() |
|
![]() |
|
Mali kaktus,kakva tajna.Snižene su u Kauflandu na 50,0 kn(i nešto još sitno),a drugje su 85.Vrlo su kvalitetne,od tvrde plastike,to su posude dvostruke.Ova zelena unutarnja ima rupice da se višak vode slijeva u vanjsku i otvore za zrak.Kupuju se odvojeno,ali meni se čini da je najljepša visina ako ih se 5 kom složi.Teško stižem na sve,ali ja ti zapnem jedan cijeli dan,a drugi se malo odmorim. ![]() |
|
![]() |
|
Ni jedna nije moja,ali se najviše udomaće kad me nema makar jedan dan.Odmah sve moramo prati što baš i nije jednostavno obzirom da moram maknuti sukulente.A nered...Kod mene ima gljiva kao u priči,ali onih nejestivih.Nije ni čudno nakon ovog potopa. ![]() |
|
![]() |
|
Hvala ti Lovro na šetnji i svašta si lijepog napisala,baš sam se raznježila.Ja stalno nešto sadim,samo je površina za plijeviti sve veća. ![]() |
|
![]() |
|
Hvala ti Smail na šetnji.Ti znaš da je kod nas stalno kiša pa nisam mogla ništa ni raditi ni slikati.Zato i mene vesele novosti. ![]() |
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Boze , koje su to ljepote ! Prekrasno ! A skulptura "teglice" (mislim da naziv odgovara) su fenomenalne ! Jako jako lijepo je kod tebe !
![]() |
|
![]() |
|
Hvala ti draga,znaš mene,jedva čekam da nešto posadim.Ovako nešto sam htjela još prošle godine,ali mi se nisu sviđale boje. ![]() |
|
![]() |
|
Mene su odmah osvojile pa se nisam dugo dvoumila. ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() Još jedan dan posla i ova gredica će biti uređena |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Morala sam pregledati zaostatke od 10-tak stanica i kao i uvijek uživala sam u raskošu cvijeća, krasno uređenom vrtu, a posebno u novitetima. Viseći sukulentni vrt se lijepo raširio, zidne vaze izvrsne, a kao šlag na kraju ova kombinacija vaza (da li su ovo odvojene vaze pa si ih slagala na križ ili je ovo kompaktna konstrukcija)
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 118119120121122 319> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |