Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Glikica - moj vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Glikica - moj vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 118119120121122 142>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 2 Glasova, Približno 4,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 6512
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Veljača 2014 u 14:03
Ovaj sedumić mi je divan ovih dana, a i cijelu zimu je bio takav:

...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Veljača 2014 u 14:06
Plućnjak je, naravno, među prvim proljetnicama:

Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Veljača 2014 u 14:09
Heuchera je prezimila bez problema i već sad krasno izgleda:

Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Veljača 2014 u 14:14
Još jedan sedumić, baš ih imam puno. Pa kad ih volim, još samo da se lijepo razrastu:

Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Veljača 2014 u 14:16
I još jedan slatkiš je provirio:

Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Veljača 2014 u 14:20
Ova mlječika je svima dobro poznata. Samo ne znam da li vam je poznato da ona rastjeruje krtice ? U stvari, nisam ni ja sigurna da je to točno, negdje sam na netu pročitala taj podatak. 

Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Veljača 2014 u 14:25
Graptoveria....

i bebači:

Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Veljača 2014 u 17:10
Vječni i sveprisutni palmeri:

Na vrh
OSica View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1105
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OSica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Ožujak 2014 u 07:13
Moram doći do tebe po pelceriće seduma,krasni su ti,a suđe može čekati naravno :)
Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 7699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Ožujak 2014 u 22:22
Vidim draga , sve imas pod kontrolom !   

do drugog puta !
Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Ožujak 2014 u 13:47
OSice, poziv upućen tebi da dođeš u VK od davno stoji. Sedumića će, kao što vidiš, biti. Dovoljan jedan mali "frconjak" i on dalje raste.
Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Ožujak 2014 u 13:48
Gute, drago mi je što me redovito obilaziš i posjećuješ ovako virtualno. A kad dođeš kući, jedan dan poraniš na vlak i dođeš kod mene uživo. Nije to daleko, samo treba malo dobre volje.
Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Ožujak 2014 u 21:20
svaki dan nešta novo se budi..baš polako dolazi proljećeTongue palmeri ti je vani prezimio, vidim po boji listova..zanosan jeClap
Na vrh
kacunak View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1086
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kacunak Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Ožujak 2014 u 23:02
Originalno poslano od člana Glikica Glikica napisao:

Ova mlječika je svima dobro poznata. Samo ne znam da li vam je poznato da ona rastjeruje krtice ? U stvari, nisam ni ja sigurna da je to točno, negdje sam na netu pročitala taj podatak. 

Jos kako mi je poznat taj podatak i za njega garantujem! Definitivno je mama rastjerala sve krtice jos od prije nekoliko godina i to vrlo brzo nakon sadjenja. To je rekla mojoj svekrvi i dala joj nekoliko. Vise ni jednog jedinog izrovljenog brdasca ni svekrva nije nalazila (kao nekad sto je) u dvoristu. Sto je jos bolje, biljka je i prilicno dekorativna.
Glikice, cvijece ti je prelijepo i napredno.
Na vrh
Aidazg View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Bodovi: 151
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Aidazg Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Ožujak 2014 u 07:41
Originalno poslano od člana Glikica Glikica napisao:

Ne znam je li totočno, ja ju imamu zagrebačkom vrtu i sad kad vraćam film unazad svih ovih godina,  u tom dijelu vrta nikad nisam imala krticu
Na vrh
lana2 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
DONATOR

Bodovi: 4717
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lana2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Ožujak 2014 u 07:44
Kod tebe se već vrt naveliko budi. Jedva čekam da zasja u punom sjaju kad zatopli.
Osijek prelijepi grad na Dravi
Na vrh
Anastazija_ View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
1. Najljepši vrt - Proljeće 2014

Bodovi: 6004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anastazija_ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Ožujak 2014 u 15:07

Ovo je super !
Možete mi napisati točno ime te mlječike i gdje se može nabaviti ?
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Ožujak 2014 u 15:45
Mari, hvala ti na komplimentima. Palmeri je skoro cijelu zimu vani, osim nekoliko onih najhladnijih dana kad sam ga samo nakratko unela u zatvoreno. Ipak nisam htjela reskirati.
Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Ožujak 2014 u 15:49
Kaćunak, baš mi je drago da si potvrdila kako ova  mlječika rastjeruje krtice, taj podatak sam negdje pročitala i prenosim, jer znam da mnogi imaju velikih problema s tim slatkim malim krznenim stvorovima.  Ja ih inače nemam u dvorištu jer sam blizu jako prometne ceste, pa njima to baš i ne paše. 
Sama po sebi ta mlječika je i vrlo dekorativna pa eto rješenja tko se želi riješiti krtica.
Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Ožujak 2014 u 15:50
Aidazg, hvala i tebi na ovom podatku, dakle cure, evo rješenja protiv krtica.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 118119120121122 142>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,531 sekundi.