Hvala na sjemenju, pelcerima, sadnicama...... |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 120121122123124 151> |
Korisnik | |
zvrk ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Studeni 2008 Lokacija: United Kingdom Status: Offline Bodovi: 1013 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hvala silveK
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Groovy ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 21 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 11 |
Drage moje cure
![]() SilveK na predivno sortiranom i oznacenom sjemenju ![]() Tweety na predivnim kaktusima, koje moja kcer obozava ![]() Maslacak7 kaj da kazem puna ogromna kutija bilja,sjemenja, kaktusa, imam kaj cijelu noc uciti o pojedinim vrstama, dala si mi posla, kcer si je naravno kaktuse odmah pokupila ![]() Cure hvala puno od srca, nadam se da cu i ja slijedece godine imati za dijeljenje ![]() |
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Josipa, stiglo je danas, hvala ti velika!!!
![]() |
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Puno hvala horti i lantani na prekrasnim biljkama koje sam dobila..
![]() |
|
![]() |
|
floraifauna ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 21 Svibanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 110 |
hvala maslačak
![]() |
|
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
floraifauna stigao paketic...
![]() |
|
![]() |
|
goga-zg ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 573 |
josipa,danas su stigli paketici sa zaista puno sjemenaka.hvala na trudu.
![]() |
|
![]() |
|
martina1985 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 13 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 409 |
stigla danas kovertica od josipe.....hvala
|
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
alisa ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
Jutros me je poštar obradovao pošiljkom u kojoj je bilo svega i svačega.Dokaz da ljubav prema biljkama ne poznaje granice:
![]() Sve ovo stiglo je od Flavije.Još jednom puno ti hvalaaa,na pošiljci iznenađenja.. |
|
![]() |
|
floraifauna ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 21 Svibanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 110 |
silvek, puno hvala!
![]() |
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Otok, hvala najljepše na sjemenkama!!!
![]() |
|
![]() |
|
nata07 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 904 |
izgleda ko trava ali su plavi irisi!
|
|
ako vas nitko ne voli, cvijeće će vam sigurno uzvratiti
|
|
![]() |
|
sasafras ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Listopad 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1257 |
SilveK , stigla kuverta sa biljkama... hvala
|
|
Ništa mi ne pada na pamet
|
|
![]() |
|
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
nato, paketić stigao jučer.
![]() |
|
![]() |
|
Martina1985 stiglo je danas, hvala ti velika!!!
![]() |
|
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
stigao paketic kamilica...
![]() |
|
![]() |
|
Željka23 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
Martina1985 hvala ti puno na sjemenkicama!
![]() |
|
![]() |
|
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
nato stigle biljkice puno ti hvala, nego kakva je ono trava?
|
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
frida ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
nato07 , stigla kuverta sa biljkama... hvala
|
|
![]() |
|
sanja30 ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 01 Travanj 2008 Lokacija: zagreb Status: Offline Bodovi: 189 |
nato, hvala na biljčicama
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 120121122123124 151> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |