Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Anaida  - vrt, cvijeće, kamen, dom...
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Anaida - vrt, cvijeće, kamen, dom...

Odgovori Odgovori Stranica  <1 121122123124125 245>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 4,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
Medvjed34 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Status: Offline
Bodovi: 1640
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Medvjed34 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Kolovoz 2010 u 15:44
Bravo za vrijedne ruke, vidi se da su imale posla. Leđa možeš lako odmoriti ako legneš potrbuške potpuno ispružena na što ravniju podlogu i tako budeš nekih 10ak minuta. bitno je da ne savijaš noge. i da podlogu osjetiš cijelim trupom. sve se fino vrati na svoje mjesti i posloži
Živi svaki dan kao da ti je prvi
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Kolovoz 2010 u 14:50
Ja sam još pod dojmom mog najnovijeg velikog otoka.. Stoga evo slikica..

Tak kako izgleda na lijevu stranu, tak je i na desnu stranu produžen (ali nemam helikopter da vam sliknem)

Evo mali dio od iza.. Još najmanje dvije, tri vreće malča mi fale da ga dovršim.

I jedna panoramska s Fifićem. Tu se vidi da ide i lijepvo i desno od ovog špica.

I jedna bez Fifića.

Svima šaljem (radne) pozdravčeke i puno vam hvala na podršci i lijepim mislima za otok. Hmmm, i MM i ja plaćamo danak kopanju ovih dana - njega bole ruke i koljena a mene leđa... Jedino je Fifi ćio, zdrav i svima nama mio LOL
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Kolovoz 2010 u 08:25
Baš divno, eto dobili još jedan novi otočić, a ne kao ovi "naši", koji bi sve prodali.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
alad View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 790
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje alad Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Kolovoz 2010 u 08:01
Anaida bravo za megaotok.Stvarno je extra
Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3544
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Kolovoz 2010 u 07:36
Uskoro će za šetnju tvojim vrtom, odnosno navigavanje, trebati polagati kapetanski ispit Wink1 Ali i ovako, na maloj splavi divljenja, prelijepo je! LOL
Draga stigao je tvoj paketić jučer, malo oštećen, uglavnom izvana. Sve je već posađeno, pa čim biljčice dođu malo k sebi, slikat ću.
Najviše me oduševilo ono nešto maleno s korijenjem, nalik na džinovsku, usamljenu čuvarkuću.
Mislim da ti ne trebam ni reći koliko me razveselilo to malo tebe sada tako blizu smile78 (ovo umjesto "hvala" koje, kažu ne smijem reći!)
Time is something you can never get back..
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Kolovoz 2010 u 22:37
Super ideja i realizacijaClap, baš ste dobro izveli ovaj otok, sliči malo na o. Korčulu Wink 

život je more
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Kolovoz 2010 u 22:30
Slikice su fenomenalne, bravo za vrijedne rukesmile141
Na vrh
josipa View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 992
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje josipa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Kolovoz 2010 u 21:55
petica za novi otok i za vrijedne ruke TM.Trud se isplatioThumbs%20Up
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Kolovoz 2010 u 21:43
Svima veeeliki zagrljaj od MM, Fifića i mene!!
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
Medvjed34 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1640
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Medvjed34 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Kolovoz 2010 u 13:55
Prelijepo! U planu je kroz sljedećih nekoliko dana i moj prvi otočić :)
Živi svaki dan kao da ti je prvi
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Kolovoz 2010 u 13:50
paaaaaaaaaaaa šta da kažem ja jednostavno nemam rijećismile107poludimkad vidim koliko mijesta imaš i šta sve imaš u svom vrtu
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
bromelija View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
No.3 Najljepše orhideje2014

Bodovi: 3292
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bromelija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Kolovoz 2010 u 11:55
smile141za tvoga muža megaotok je savršen i super se uklopio u cijelinu
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Kolovoz 2010 u 11:37
Kod tebe vrijedi ona - što na umu , to na drumu, od ideje do realizacije brzinom svjetlosti
Projekt dovršen -  savršeno
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Kolovoz 2010 u 09:00
bravo za TM,sigurno nije lako raditi ivicnjake ,otok izgleda preljepo
Na vrh
Mira021 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3188
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira021 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Kolovoz 2010 u 07:29
Megaotok je predivan ne samo da je "ušminkan"nego je lipo i rascvitansmile169
Na vrh
ivna View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2773
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ivna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Kolovoz 2010 u 07:25
Ma bravo draga za vrijedne ručice Clap! Lijep ti je taj megaotok Wink ali moooolim te ni za boga mi ne prizivaj jesen, još se nisam spremna oprostiti s ljetom Confused LOL!
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6195
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Kolovoz 2010 u 22:40
prekokrasno draga Clap
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)

Zagorski bregi
Na vrh
anči39 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3042
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anči39 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Kolovoz 2010 u 22:39

Draga moja prekrasno nema sumnje smile55

smile78
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Kolovoz 2010 u 19:59
Djevojke i dječaci - veliki projekt megaotoka je gotov!! Napokon, ja više nemam nedovršene otoke u vrtu. To je sada to. Zahvaljujući MM-u (koji je rekao da ima osjećaj da je radio na golom otoku Smile ) koji je kopao i obrubio rubnicima ja imam dovršeni otok koji je nastao od 4 postojeća otoka. Sad će mi biti lakše kositi, i saditi i raditi! Dosta sam toga već i zasadila, počela je jesenja sezona kod mene s tim novim otokom, a dio će čekati kasniju jesen i proljeće.. Imala sam i nešto malča pa sam stavila, a još par vreća moram kupiti, to ću idući tjedan.. Uglavnom - pogledajte i sami..  

P.Bosmans
Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Kolovoz 2010 u 16:10
baš si me razveselila ovim panoramskim slikama, prelijepo je!
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 121122123124125 245>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,391 sekundi.