Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Mali bilogorski vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Mali bilogorski vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 121122123124125 165>
Korisnik
Poruka
Mira021 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Status: Offline
Bodovi: 3188
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira021 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Svibanj 2011 u 14:05
Kod tebe je  pravi vatromet boja i cvit do cvita se gura, a svaki je predivan smile93
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
anči39 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3042
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anči39 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Svibanj 2011 u 21:57
Originalno poslano od člana bromelija bromelija napisao:

oooo da kako ne ima puno toga lijepog što nemam ali čar je u tome da to vidim po vašim vrtovima i uživam smile71
To si baš lijepo rekla Heart !
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Svibanj 2011 u 22:01
Šolmi ti je predivan. I ja ga prvi puta vidim. Prekrasan je. Valjda zato što je plav Wink.
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Svibanj 2011 u 22:04
Lupinusi, hoste, ma ne znam, sve je divnosmile227
Na vrh
bromelija View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
No.3 Najljepše orhideje2014

Bodovi: 3292
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bromelija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Svibanj 2011 u 10:54
Kao i svake godine i ove sam posijetila sajam u Ludbregu sa mojim dragim prijateljicama, bilo je predivno našlo se dosta novih biljaka, a naravno i hibiskusa...što da vam kažem osim da smo se jedva ugurale u auto nakon što smo spakovale naše nove ljubimce....

ovako smo počele

a ovako završile

ni same neznamo gdje je sve stalo Wink

a sada nekoliko mojih noviteta....ruža pendula stablašica smile78
bugenvilija madona

šarenolisni abutilon

lantana nadam se da je puzava

posebno me je obradovalo da smo ponovo našli gospođu sa trajnicama pa sam izabrala nekoliko vrsta trava

bio je velik izbor alstroemija po vrlo pristupačnoj cijeni

a bio je velik izbor i mandevila, sandevila i dipledenija pa čak i jedna dupla roza

bio je i velik izbor delphinijuma

pošto je tematika ove godine bila hortenzije našlo se i njih nekoliko koje su pošle sa nama ali ja nažalost nisam kupila niti jednu

ali sam zato nekoliko hibiskusa ovaj me je po povratku kući obradovao sa cvijetom...
moram se još jednom zahvaliti gosp. Bojčiću koji mi je pokazivao kalemljenje hibiskusa

climax

i na kraju jedva čekam iduću godinu i da ponovimo naš izlet, cure hvala na divno provedenom danu smile79

Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Svibanj 2011 u 11:13
A tebi hvala što si i nama darovala malo tog divnog dana.

A ponovila si se stvarno raskošno, neka, ti voliš cvijeće, a i cvijeće tebe.
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Svibanj 2011 u 11:33
vauuuuuuuuuuuuu,koji divni noviteti
Na vrh
anči39 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3042
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anči39 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Svibanj 2011 u 13:45
Koji šoping Tongue   Tongue.

Vi ste prave sretnice ,kod vas ima svašta za kupiti smile55
Kod nas ne možemo nači ni Alstromerije,puzavu Lantanu ,prekrasne Hortenzije,... ni mnogo toga lijepog.
Zato uživamo  posječujući vaše lijepe vrtove .

Želim da ti se to sve lijepo primi  da i dalje uživaš u ljepoti svoga cvijeća smile78 a i mi s tobom .
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
Na vrh
bromelija View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bromelija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Svibanj 2011 u 16:06
hvala drage moje smile79žao mi je što niste bliže pa da zajedno uživamo
evo malo domaćih cvijetića...klematisi za sada šolmi i prezident

za ovog neznam kako se zove

ovdje je bijeli njega čekam da procvijeta

ovo bi trebao biti multi blue, a nekako mi sliči na prezidenta

crvena djetelina

ovo je nova ruža Abedgult

zlatoglavica

vučika ili lupinus

bugenvila uskoro će i druge cvijetati

bijeli alium

Na vrh
Semira View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 429
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Semira Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Svibanj 2011 u 16:25
Prelijepi noviteti, posebno alstroemerije.
Klematisi i lupinusi imaju divne boje, odlično si ih kombinirala.
Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Svibanj 2011 u 19:18
smile57kod tebe je predivno rascvjetano, po običaju, klematisi su super
Na vrh
bromelija View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bromelija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Svibanj 2011 u 07:50
rascvijetao se climax do kraja

a ovo su kalemi iz Ludbrega

a ovo je jedan domaći

Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Svibanj 2011 u 07:54
Pa ti ćeš uskoro imati botanički vrt od dvorišta.Imaš prekrasne kombinacije cvijeća,a noviteti sa sajma su prelijepi,ja sam bila puno skromnija.
Na vrh
antonija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5001
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje antonija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Svibanj 2011 u 08:04
prekrasno, koliko lijepih noviteta, alstromerie, ja prevrnula i nebo i zemlju da ih kupim, naručivala u vrtnim centrima, nema ih ni za lijeka, na kraju mi poslala hoya.
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.

Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Svibanj 2011 u 09:04
tako prepunjen auto cvijećem još nisam vidjelaWink, niteti su predivni, a naročito mi se sviđaju slatke travice i alstromerije.
Uvijek me oduševe tvoji klematisi, taj vatromet plavih nijansi je fenomenalan, a lupinusi nimalo ne zaostaju za njima, divni su, gusti, baš moćno izgledaju. Naravnu zadivljuje i sjajna kolekcija hosti....
Nadam se da se bar na kratko vidimo na FloriSmile.
lijepi pozdrav
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Svibanj 2011 u 14:28
Ajme bromi, što si se ti ponovila!!!
Sve ti je lijepo, ali hibiji su preslatki. Kakve su im bile cijene? ( ako naravno nije nekulturno to pitati)Embarrassed

Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6701
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Svibanj 2011 u 14:59
Tvoji klematisi.... pa to je ludilo, pogotovo šolmi smile71, o hi biskusima da i ne govorim, tu ti nema premca.
Bromi, cvijeće ti je divno Thumbs%20Up , a bunker...... pa šta vi ne znate rentati furgon Wink, razmislite o toj ideji za drugu godinu Wink
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža

(zgora Opatije)
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Svibanj 2011 u 18:01
Bromi, pozdrav i tebi i prijateljicama. Pa to se zove ljubav prema cvijeću!
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
Na vrh
bromelija View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bromelija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Svibanj 2011 u 14:22
drage moje hvala na lijepim riječima smile78
ljubav prema cvijeću je velika, a mogučnosti sve manje tako da vjerojatno neću moći u Zg na floru ali moram reći da su moji apetiti za ovu godinu zadovoljeni....hibiskusi nisu jeftini ali vjerujte jako vesele..nadam se da će mi ići kalemljenje pa ću se moći igrati i uživati.....Climax još uvijek cvijeta ..

Na vrh
enrikova nona View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6269
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Svibanj 2011 u 14:37
prekrasno smile227
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 121122123124125 165>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,281 sekundi.