Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Cvijeće oko i ispred kuće.....
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Cvijeće oko i ispred kuće.....

Odgovori Odgovori Stranica  <1 122123124125126 226>
Korisnik
Poruka
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Ožujak 2010 u 22:22
Ma ja ne mogu procijeniti koliko je hladno kod tebe, ali njoj je bolje vani nego unutra, stavi je na onaj ulaz gdje ima puno svjetlosti.
život je more
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
forzicija2005 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 826
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje forzicija2005 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Ožujak 2010 u 22:24
smile57
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Ožujak 2010 u 22:33
Ma super onda ide i ona van pa neka bude šta bude -uglavnom nema minusa pa onda može ići-hvala ti najljepša
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Ožujak 2010 u 22:59
ima Lantana pravo frkni cikasicu van pa nije više minus..moja vani je već sredinu načubila za nove listove..
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Ožujak 2010 u 10:16

i ja se nesto neckam da li da izbacim vani palme itd.
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Ožujak 2010 u 10:25

Niho hrabro  izbaci!

Pa slikni da vidimo i koju noviju sliku cvijeća oko i ispred kuće!WinkBig%20smile

Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Ožujak 2010 u 14:32
Hej moje žare gecrknule, hoću tvoje..... odmah.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6701
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Ožujak 2010 u 15:24
Moja cikasica je već tjedan dana vani.....ajde brže ti svoju van jer će inače moja biti ljepša smile52
Moja žara predivna...... prezimila u uredu i još malo i posadit ću ju (ogromna je) direktno u vrt......
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža

(zgora Opatije)
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Ožujak 2010 u 17:48
Allloooooo jel mi nosiš te koprive? Ili da ja dođem s pravim koprivamasmile52
RIJEKA

Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Ožujak 2010 u 18:14
Originalno poslano od člana Duda-Lave Duda-Lave napisao:

ima Lantana pravo frkni cikasicu van pa nije više minus..moja vani je već sredinu načubila za nove listove..

-- E da znaš vani je ako mi crkne -dolazim po tvojuLOLLOL
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Ožujak 2010 u 18:15
Originalno poslano od člana gioiaa gioiaa napisao:

i ja se nesto neckam da li da izbacim vani palme itd.

-- De ti sačekaj da vidiš šta ćebiti sa mojom paonda svoju iznesi-mene je lako nagovoriti -jer mi ga je preko glaveWink
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Ožujak 2010 u 18:17
Originalno poslano od člana baka baka napisao:

Niho hrabro  izbaci!

Pa slikni da vidimo i koju noviju sliku cvijeća oko i ispred kuće!WinkBig%20smile

-Ma da svi hrabo izbacia kad mi ode Wink-bome jadne ste kad vam dođem onda-pa makar me na carini golu skinuli ja uzimam od vasLOLLOL
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Ožujak 2010 u 18:18
Originalno poslano od člana Triša Triša napisao:

Hej moje žare gecrknule, hoću tvoje..... odmah.

------------ ma dobićešsmile232-ja svoje jedva sačuvala i sad bi i ti ponovo .nema više ništa-------Wink
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Ožujak 2010 u 18:21
Originalno poslano od člana korijenko korijenko napisao:

Moja cikasica je već tjedan dana vani.....ajde brže ti svoju van jer će inače moja biti ljepša smile52
Moja žara predivna...... prezimila u uredu i još malo i posadit ću ju (ogromna je) direktno u vrt......

- Izbacila sa je van -ali naveče ću je u kuću unositi ne vijerujem ja nikome -a meni je sadik uspio sačuvati žaru--isto odnio na posao i super sad a moja ona velika uginula-pa nešto sami i ja planirala da stavim ih u vrt ali vidjeću opet imam kaktusa puno .pa ako s e nađe mijesto
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Ožujak 2010 u 18:22

Allloooooo jel mi nosiš te koprive? Ili da ja dođem s pravim koprivamasmile52

- Ne dolazi još------------- javim ti -čekaj sve ću ti dati samo da se ja sad sredim po vrtu a ne da dođeš a ono sve ćelavoLOLLOLLOL
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Ožujak 2010 u 19:13

Ćelavci a??????, e pa onda čekam ljeto, uzmem i viljke i tebe i idemo na more, samo nas dvije.

RIJEKA

Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6195
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Ožujak 2010 u 20:36
nihooooooooo slikee daj LOL
mislim da ovim koprivama obavezno treba vrh caknuti i pelcati LOL
agava je stvarno posebna Thumbs%20Up
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)

Zagorski bregi
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Ožujak 2010 u 21:59

Ćelavci a??????, e pa onda čekam ljeto, uzmem i viljke i tebe i idemo na more, samo nas dvije.

----- A ko kaže da tako neće biti -muško nam ne treaba ---LOLLOLLOLLOLLOL-ako usput naletimo na kakav cvijetić poslužimo se i idemo dalje LOLLOLLOL
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Ožujak 2010 u 22:02
Originalno poslano od člana kontesaa kontesaa napisao:

nihooooooooo slikee daj LOL
mislim da ovim koprivama obavezno treba vrh caknuti i pelcati LOL
agava je stvarno posebna Thumbs%20Up

------Evo sutra starno napokon sve redam slikam i postavljam -----Wink

------- A za koprive ma nešto mi žaš dirati taj vrhsmile96-meni to nekako najljepšeLOLLOLLOL-a agava ima hrpicu jednu narađala se sine koda je ćitavu zimu spavala sa nekom muškom agavaomLOLLOLLOLLOL
Na vrh
bergenia View Drop Down
Trajnica
Trajnica
DONATOR

Bodovi: 2776
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bergenia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Ožujak 2010 u 22:50
Pohvala za đirane, lijepo i zdravo izgledaju!
Ja sam svoje presadila, ali nisu mi tako zdravo zeleni kao tvoji!
Mora da ih nečime dobrano prihranjuješ!? Priznaj!!!
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 122123124125126 226>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,328 sekundi.