Cvijeće oko i ispred kuće..... |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 122123124125126 226> |
Korisnik | |
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ma ja ne mogu procijeniti koliko je hladno kod tebe, ali njoj je bolje vani nego unutra, stavi je na onaj ulaz gdje ima puno svjetlosti.
|
|
život je more
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
forzicija2005 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 826 |
![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Ma super onda ide i ona van pa neka bude šta bude -uglavnom nema minusa pa onda može ići-hvala ti najljepša
|
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
ima Lantana pravo frkni cikasicu van pa nije više minus..moja vani je već sredinu načubila za nove listove..
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
![]() i ja se nesto neckam da li da izbacim vani palme itd. |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Niho hrabro izbaci! Pa slikni da vidimo i koju noviju sliku cvijeća oko i ispred kuće! |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Hej moje žare gecrknule, hoću tvoje..... odmah.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Moja cikasica je već tjedan dana vani.....ajde brže ti svoju van jer će inače moja biti ljepša
![]() Moja žara predivna...... prezimila u uredu i još malo i posadit ću ju (ogromna je) direktno u vrt......
|
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Allloooooo jel mi nosiš te koprive? Ili da ja dođem s pravim koprivama
![]() |
|
RIJEKA
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
-- E da znaš vani je ako mi crkne -dolazim po tvoju ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
-- De ti sačekaj da vidiš šta ćebiti sa mojom paonda svoju iznesi-mene je lako nagovoriti -jer mi ga je preko glave ![]() |
|
|
|
![]() |
|
-Ma da svi hrabo izbacia kad mi ode ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
------------ ma dobićeš ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
- Izbacila sa je van -ali naveče ću je u kuću unositi ne vijerujem ja nikome -a meni je sadik uspio sačuvati žaru--isto odnio na posao i super sad a moja ona velika uginula-pa nešto sami i ja planirala da stavim ih u vrt ali vidjeću opet imam kaktusa puno .pa ako s e nađe mijesto |
|
|
|
![]() |
|
- Ne dolazi još------------- javim ti -čekaj sve ću ti dati samo da se ja sad sredim po vrtu a ne da dođeš a ono sve ćelavo ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Ćelavci a??????, e pa onda čekam ljeto, uzmem i viljke i tebe i idemo na more, samo nas dvije. |
|
RIJEKA
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
nihooooooooo slikee daj
![]() mislim da ovim koprivama obavezno treba vrh caknuti i pelcati ![]() agava je stvarno posebna ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
------Evo sutra starno napokon sve redam slikam i postavljam ----- ![]() ------- A za koprive ma nešto mi žaš dirati taj vrh ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Pohvala za đirane, lijepo i zdravo izgledaju!
Ja sam svoje presadila, ali nisu mi tako zdravo zeleni kao tvoji!
Mora da ih nečime dobrano prihranjuješ!? Priznaj!!!
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 122123124125126 226> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |