Anaida - vrt, cvijeće, kamen, dom... |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 124125126127128 245> |
Korisnik | |
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ne znam zašto, ali nekako sam u tvom vrtu najprije pratila promjene prije / poslije. Valjda zato što si u samom početku pripremila mjesta, otoke i dala se naslutiti ljepota, ali, ovakva ljepota i ovakve promjene i tako brzo ... Bravo Anaidice! |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
ovaj puzavac od Triše si lijepo sačuvala
![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Misty, ja zaista volim to prije/poslije..posebno u vrtu. Mnoštvo lijepih promjena može se vidjeti, sjetiti se prošlosti i biti zadovoljan sadašnjošću.
Mimi dobro mi došla, baš ti se radujem!! Javor zna biti malo čudan ljeti, nisam još shvatila zašto, da li zbog vrućine ili suše ili tko zna.. Lišće mu sada nije crveno nego nekako smeđe-narandžasto i da, zna se malo kao sfrkati. Ali na proljeće se sve to nekako oporavi i izgleda super, tako će i tvoj. Jedino ako ti jako loše izgleda lišće, kao spaljeno, sasvim smeđe pa čak i bijelo na rubovima i ako samo otpada, tada je najbolje da te grane odstraniš, tako sam ja učinila jedne godine i oporavio se sasvim.
Korijenko moja - skokni na sok do susjede, čekam te ja!!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Navratila sam samo da pozdravim svoju "susjedu".......
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
mimi 45 ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 08 Kolovoz 2010 Status: Offline Bodovi: 111 |
Anaida,napravih malo pauzu od čišćenja kuće pa svratih malo u tvoje vrtove,,,prekrasno
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Moj vrt je "premlad" za te usporedbe prije i poslije, ali mislim da je to možda najljepši način da pokažemo koliko se trudimo i kako nam naše biljčice vraćaju
![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Svima hvala, svima pusa!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Predivni cvjetići, dobra ideja ukopati posudu u zemlju
![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
volim ja
![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
To volim, usporedbe i kad se vidi kako biljčice rastu i postaju sve ljepše i ljepše
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Lepeki su ti cveteki
![]() |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Pregledala sam nekoliko zadnjih stranica tvog vrta jer me neko vrijeme nije bilo.............
...........trava je zaista prelijepa.......tako zelena......
........cvijeća imaš k'o u priči i izgleda jako, jako lijepo....ž
..........to je vrt kojeg bih voljela u živo razgledati.........
![]() |
|
![]() |
|
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
prekrasan ti je tvoj međimurski vrtek |
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Obožavam ove slikice prije i poslije
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
A kad sam već u tom duhu... Ovaj mi je puzavac (nemrem se sad sjetiti imena) Triša poslala 2008-e godine. Bio je ovakav.
![]() Neki dan...
|
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Bila sam jučer u posjeti Malom Katusu, pa smo se sjetile i mojih sukulenata (naravno, i jučer sam dobila puno biljkica na poklon, sliknut ću ih ovih dana ![]() Ja sam odlučila ostaviti taj mix u posudi jer mi je baš zgodnički, a kad se razrastu sukulentići tada ću ih pomalo rasađivati u kamenjar. Ovih dana, nakon dva mjeseca, ovako izgledaju.
![]() ![]() |
|
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Medvjed34 ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
Krasno ti je bilje!
|
|
Živi svaki dan kao da ti je prvi
|
|
![]() |
|
Miro, napokon si se ti nama vratila!! Super!
|
|
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Anaida evo me napokon i u tvom vrtu i uživam u lipom cviću,a posebno u dalijama i kameleonu koji je u novom kamenjaru,a i u svemu ostalom kao i uvijek jer kod tebe se ima u čemu uživati
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 124125126127128 245> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |