Vrt za dušu by Free |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 125126127128129 251> |
Korisnik | |
mirjam ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 592 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bože koliko ljepote na jednom mjestu,kolik samo posla za vrijedne ručice. |
|
*** Prijatelji dolaze i odlaze a pravi su tu kao vječni oslonac. ***
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Divne slike bogate šarene jeseni!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
Ovo nije vatromet ovo je karneval u riju, ma ovo je Free, i u vrtu i u zimskom vrtu i u odabiru biljaka... sve šareno, sve rascvjetano... sve superaktivno... sve freeeeekasto...prelijep
|
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Puno mi je sve jasnije kada znam da se kombi još ne prodaje, pa ti sada vidi dalje!!! A ja pobječi ne želim ako kombi i bude pun!! Samo da vas muževi puste na još koji izlet!! Ako i staneš 2 puta(samo pišanje, bez kave) kod mene ste za 2 i pol sata!!
![]() A nadam se da si prepoznala kamenje na sličici gore!! Naravno da je sa našeg ovčjeg pohoda kada smo bile slatke čobanice!! |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Rijeka
|
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Drage moje prijateljice po zelenim prstičima, baš su me obradovale vaše pohvale!!! Predraga mi je posjeta svake od vas, puno mi znače!!
A Lantana, posebno me obradovala tvoja pohvala, kada nešto takvo stigne od osobe kao što si ti, više vrijedim i ja i moji prstići samoj sebi!!! Gio, na metasekvoju naletiš kada se najmanje nadaš, tako sam i ja tražila nešto posebno a privukla me k njoj banalna naljepnica s cijenom. mislim da nekih 50 kn!!! Nula kuna za takvu ljepoticu kao što je metasekvoja!! ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Bože čega tu sve nema, žao mi je što uvijek dođem u sjeverne krajeve zimi, a jesen i proljeće su prekrasni
![]() ![]() Meni zapele za oko četinjače, prekrasne su, metasekvoja je nešto posebno lijepo, pa ona srebrna smreka... Ova fotografija je za fotografiju mjeseca ![]() ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
svidja mi se tvoj zimski vrt
![]() ![]() a Metasekvoja me ocarala ![]() |
|
![]() |
|
black ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2011 Status: Offline Bodovi: 61 |
Znaš Freeland - svaki vrt koji pogledam pomislim , e bolje od ovog ne može ,,,, međutim , odem pogledam sljedeći i razuvjerim se ! Odlučila sam da ih neću uspoređivati jer mi se svi sviđaju i svaki ima svoju dušu !
od tvog je duša prekrasna ! ![]() |
|
Onaj tko se ne usudi dirati trnje - neka nikad ruža ne poželi !
|
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
![]() Oduševljena sam bojama prirode,hvala ti na tome.
kavica drugi put,onako dobra jutarnja.
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
WOOW, ovo je jesen u pravom smislu riječi, vatromet boja!
|
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Prihvačam ukor za količinu slika, ali kad je majčica priroda bila tako izdašna u mome vrtu a svi nešto kukaju, kao sivilo, pa magla a kod mene sunčan dan, nisam mogla zaobići neke slike, ali da vam iskreno kažem, tek me Anaida potaknula da uzmem fotić u ruke!!! A dugo ga nisam imala u rukama i šetala svojim vrtićem!!
Anastazija, drago mi je da sam ti uljepšala maglovitu jesensku večer!!! Dobro da nemamo maglu svi istovremeno, pa gdje bi onda pasle okice!!! A za sutra su rekli-više sunca!!! |
|
|
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Za količinu slika si ti odgovorna, a za količinu boja majčica priroda i hvala joj na tome. Hvala i tebi kaj si mi uljepšala ovu maglovitu jesensku večer ! ![]() |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
dadacvjetić ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 23 Srpanj 2011 Status: Offline Bodovi: 362 |
Zimski vrt ti je prekrasan, a vani pravi vatromet boja.
![]() ![]() |
|
živi svaki dan ko da ti je posljednji.
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
U tvom vrtu ima puno više boja nego kod mene,ali ti imaš puno veći vrt od mene
![]() ![]() A lukovice da ih ti posadiš,ja se nebi ljutila,vidiš da i ja znam zaboraviti.
![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
Antonija
![]() |
|
|
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
prelijepa je jesen, sa svim svojim bojama, u tvome vrtu!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us A pošto svi imaju Đeni sa kečkama ja imam đeda sa dugimm brcima ![]() Uploaded with ImageShack.us Nadam se da vas nisam previše udavila sa fotkicama, ali ja...jednostavno ne mogu staviti 1, 3 ili 5 slika!! Voli vas Free |
|
|
|
![]() |
|
Milice, vjerojatno nemože, ali za sada je još nisam stigla izvaditi, valjda zato kaj imam još jednu koja je već unutra na toplome!! A zadnja 3 tjedna je bio par puta mraz do -6, pa je za sada još lijepa, a možda je i to neka izdržljivija vrsta, pa ćemo da vidimo!! Ove mrazeve su izdržali i ostići, a još se drže kao da mraza nije ni bilo!!
![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us Silvy, jako mi je drago što si mi bila u posjeti, sretna sam kaj ti se šetnja svidjela a najsretnija ću biti kada jednom s tobom ruku pod ruku prošećem mojim vrtićem!!! Vjerujem da će taj trenutak jednom doći jer mora!!!! A i kombi 051 neće valjda biti jako skoro prodan pa možda padne i jedna ovakva vožnja!!! A ne sumnjam da bi vam vožnja u ovom smjeru jako teško pala tim više toliko što sve znate koliko mi značite!! |
|
|
|
![]() |
|
Silvy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 28 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2406 |
Draga Free,
dugo, dugo sam šetala tvojim vrtom, ostala bez daha, ![]() pa ponovno šetala, šetala u nekoliko navrata. Nema, čega nemaš! Nemam šta reći, prepredivno. ![]() A ove jesenjske boje,... Puno ![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 125126127128129 251> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |