Cvijeće oko i ispred kuće..... |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 126127128129130 226> |
Korisnik | |
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Niho, šta da kažem osim žao mi je, ali premalo sam na forumu da bih stigla sve pregledati, pa onda kako stignem, ali valjda će i to proći......
Nego, tko je prefarbao plug, zar on nije bio plavi?
A što se jezika tiče, nije to samo kod nas, puno puta ni ja tebe, Inaju i cure iz Bosne sve ne razumijem
![]() Kaktuse ti nisam komentirala, mada stvarno imaš impozantnu zbirku, jer, eto, nemam ih i pokušavam se ne navući opet na njih......
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
jagoda ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Niho kako imam otvoreni poziv da dođem i uzmem što želim od kaktusa, nadam se da ću možda i doći .....Kada to je veliko pitanje, možda se uguram Triši ako bude išla kod tebe(???).Kaktusi su ti super , to već znaju i ptice na grani ali imaš i lijepu magnoliju...Mislim da je ista kao i moja, možda i ljepša....
![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Niho je letim s jedne tvoje teme na drugu!
![]() ![]() Ovaj plug je super.... ma vidjela sam ja već lani da ti imaš oko za detalje u vrtu osim biljki!
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
inaja ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 1007 |
niho pa prekrasno je a jeli ti ovaj veliki kaktus prezimio tu pored pluga,i sve mi se cini da ovaj plug nije bio crveno bijel
|
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
stiglo proljeće i u tvoj vrtek i odmah si se posla primila :)
bit će zanimljivih cvijećki u tvom vrtu |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
---------- Pa naravno da imaš draga moja -svi su kod mene dobro došli ko god želi --a rekla sam za vas svega ima išta vam srce poželi pa niste vi meni svak------sa vama provodim najljepša trenutke i sretna sam što imam takve prijatelje ![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Ovaj bi ti plug odmah maznula
![]() ![]() Baš je super u kombinaciji sa velikim kaktusima
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Da, da plug je bio plavo-zeleno-žuta kombinacija
![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
-ma ja ti ga poklanjam draga srca kad dođeš --nosi ga odma -----ali prvo na carini moraš da pregovaraš za njega ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Vau, super plug, sad upregni S... i sebe pa izori ono malo zemlje što imaš i posadi papričice....
![]() |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Ha-ha stvarno je odličnom, izgleda super, B... bi bio oduševljen, znaš da on kao i to voli "starudiju".
Radi, radi, nek sve bude spremno za moj dolazak, a naročito pita s jajima i ćevapi.
![]() |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
EJJJJJJJ triša da znaš treba mi onaj jedan toćak -tako da znaš .--to odrađuivaj sa brankom nekako ili donesi ili kad dođem u Skradnik-------ili ću ja sa njim sve to srediti -hahahahh
|
|
|
|
![]() |
|
Evo i ja danas pošto je jako hladno izašla van i hodala malo po svome dvorištu da vidim ima li ikakav cvijetić i bome naletila sam
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() |
|
primorka ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 22 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 769 |
Baš volim zaviriti kod tebe, nasmijem se na komentare, nagledam lijepih biljčica, a skroz mi je fora kako središ slike. I još do jučer se nešto grintala kako ništa ne cvate, a ja vidim da im tu dosta rascvjetanih ljepotica![]() |
|
Tko ima "zašto" zbog kojeg živi, može se nositi s gotovo bilo kojim "kako"
|
|
![]() |
|
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
Ajde sta se bunis pa ima kod tebe vec puno toga rascvijetanog
![]() ![]() |
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 126127128129130 226> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |