Hvala na sjemenju, pelcerima, sadnicama...... |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 127128129130131 151> |
Korisnik | |
TaTjana43 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1520 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hvala "bezimenoj" dami iz Donje Pušče! biljčica je sretno stigla do mene.
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
TeaK stiglo mi je sjeme sljeza .....hvaaala
nadam se da je i tebi stiglo
|
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Jutros mi je stigao "bezimeni"paket i,otvorivši ga,mislim da je tekoma.Ako je,onda je od Rain.Hvala ti puno Rain
![]() |
|
![]() |
|
frida ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
goga zg sjeme stiglo....tnx
|
|
![]() |
|
rain ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 09 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 953 |
Nema na čemu,i tebi hvala!
![]() |
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Hoya |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Flavia
![]() ![]() |
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Ma nema veze, već su posađeni, hvala ti..
![]() |
|
![]() |
|
Tweety ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 25 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 529 |
Nema frke! Zao mi je jedino sto nisu veci primjerci, ali kad ih ja odma skidam, jer ih imam puno, pa da ne radim guzvu, a glavna biljka se moze bolje razvijat! |
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
Draga fuksija stiglo pismo sa sjemenkama jako me razveselilo od srca zahvaljujem
![]() |
|
![]() |
|
SLAVONKA ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1489 |
Otok stigao paketić.
Hvala puno
![]() |
|
čovjek uči dok je živ
|
|
![]() |
|
Emel ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 10 |
Zahvalila bih rain na žutoj i narančastoj tekomi. Dobro se drže. Puno hvala još jednom. Srušili mi se Windowsi pa sam izgubila e-mail, inače bi se zahvalila direktno i ranije. |
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Tweety paketić je stigao, puno ti hvala
|
|
![]() |
|
primorka ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 22 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 769 |
Griva1978 veliko hvala na sjemenju!!! Posebno me razveselila marulja.
|
|
![]() |
|
Željka23 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
Martina1985 ,stigao paketić...
Hvala ti puno!
![]() |
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Otok..nema na čemu....meni je drago da je paketić tebe razveselio, uopće ne možeš zamisliti kako mi je drago da su dobro udomljene....jer mi ih je bilo žao da propadnu...a baš se rijetko viđaju....štoviše...nisam ih vidjela u nijednom vrtu na ovom forumu! Jedva čekam slikice cveteka!
![]() A ja ovim putem zahvaljujem dragoj Jagodi na paketu. Baš me je razveselio. Pošiljka primljena ispravna - biljke na vrijeme i s voljom zbrinute!
![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Hvala Flavia na prekrasnim biljčicima. neću vam reći što sam dobila, slikat ću kad procvate.
Flavia, baš si ![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Ha, ha, bogati rođak, ajde da i ja jednom imam titulu bogataša
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Pa osjećam se kao siromah koji je nenadano dobio paket od bogatog rođaka!
![]() Nisam mogla vjerovati ni pošiljatelju ni količini u paketu!
Otok, nemam riječi, hvala puno!
|
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
OTOK
![]() |
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 127128129130131 151> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |