Stapelia, orbea - Asclepiadaceae |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 111213 |
Korisnik | |
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
evo još jedne slike
malo se bolje vidi sama biljka, a ima čak i mahunu sa sjemenom (jedva čekam da se otvori) ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ove bodlje što se vide na slici izgledaju opasnije nego što u stvarnosti jesu pa mogu reći da služe samo za zavaravanje zahtjeva njegu kao sukulenti i kaktusi - ne često zalijevanje, bolje podnosi sušu nego vlagu voli svjetlo mjesto, ja ga držim vani i cijelu zimu (ne znam kako bi izdržao kontinentalnu zimu), mislim da bi mu zimi odgovaralo i svjetlo negrijano mjesto (zbog ljetnje cvatnje) ako je izložen jakom suncu pocrni (zelenu boju promijeni u tamno smeđu) ima prekrasan cvijet što se vidi i na slici, malo smrdljikav, ali... to je zato jer ga u domovini oprašuju muhe pa da ih privuče lako se razmnožava - dijeljenjem izdanaka, a kažu i sjemenom, ali to nisam probala nemam dig. aparat i ovo je slikano mobitelom pa su slike malo lošije |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 111213 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |