SunceRi-što nastaje u pomanjkanju materij |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1112131415 61> |
Korisnik | |||
saara ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 900 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Radovi su ti prekrasni i čudom se ne mogu načudit da ti to još nisam napisala do sad
![]() |
|||
![]() |
|||
Sponzorirani linkovi | |||
![]() |
|||
SunceRi ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 891 |
||
ma hvala ti puno Cleopatrice draga...manje je radova, što mogu...ali se trdukm biti uvijek tu! |
|||
![]() |
|||
cleopatra ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 320 |
||
Sunce, pa što da kažem za tvoje radove, nemam jednostavno riječi jer su uvijek neopisivo lijepi. .uvijek provirim k tebi da vidim jesi li što lijepoga napravila. .
![]() |
|||
![]() |
|||
SunceRi ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 891 |
||
Grazie Leo, grazie Rose...
|
|||
![]() |
|||
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
||
prekrasno
![]() |
|||
![]() |
|||
leonarda ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1121 |
||
predivni radovi...a kutijica je cista asocijacija na kraljevski dvor........prekrasno
|
|||
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
|
|||
![]() |
|||
||
thanx curke..samo da se pohvalim, kavica sa Fiumankama i Franjicom je evo sad završila...nakon 3 i pol sata...sad sam ušla u kuću...
|
|||
![]() |
|||
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
||
![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
||
Baš je lijepa kutija, a i posuda...
![]() |
|||
![]() |
|||
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
||
nemoraju bit eurici,priman i kune
![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
||
čuj koliko eurića da ti pošaljem nakon ove izjave.... ![]() |
|||
![]() |
|||
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
||
draga vjeruj da je i nama krivo sta nemas vise vremena za mackanje,pa da cesce mozemo uzivat u tvojim radovima,uvijek prekrasnim
![]() |
|||
![]() |
|||
||
joj a vidiš, meni je ovo jedini bijeg od stvarnosti... |
|||
![]() |
|||
ančica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 829 |
||
nakon cjelog dana u tim brojevima i kontima u ovom drugom mjesecu navečer nemam snage više za maljanje samo krevet,a proće i to još malo!!!
|
|||
![]() |
|||
||
naravno da znam...da imam prilike zaraditi od decoupagea skromnu plaćicu, vjeruj mi, odmah bi dala otkaz i radila samo i isključivo to...no, na našu žalost, realnost baš nije takva pa stoga radim svoj najdraći hobby kad sve uspavam i kad nesmijem više bučiti po kuči... |
|||
![]() |
|||
nadalivz ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 29 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 124 |
||
Neeeeeee. Radovi su ti predivni kao i uvijek. Sad mi je lakše kad znam da ima još ovakvih kao ja koje zaborave na sve oko sebe kad krenu sa svojom malom radionicom. Ja bi to mogla stalno....znaš kaj mislim.
|
|||
![]() |
|||
||
ha ha ha, a ja se prepala da sam za kiseli kupus! |
|||
![]() |
|||
||
Nado jel to kompliment ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
nadalivz ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 29 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 124 |
||
Nešto se izgubilo. Rekla sam da onda imam društvo za nočno keljenje i maljanje .Ovaj smileić ide mene
![]() |
|||
![]() |
|||
||
![]() |
|||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1112131415 61> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |