Monnina radionica: sve i svašta! |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1112131415 52> |
Korisnik | |
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Počela sam raditi jednu bocu (da se i ja okušam u decoupageu), samo što ja to spajam sa svim i svačim što nađem, još nije gotova, ali evo jedan detalj...
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
ivona 777 ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 18 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 239 |
Boca je mrak!Kakva će tek biti kad se dovrši......
![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
odlično!
|
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Počela sam praviti ružice za drugo jaje!
![]() |
|
![]() |
|
leonarda ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1121 |
3D na boci...?........super.....ajme ruzice krasne su....
|
|
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
|
|
![]() |
|
Boca je skoro pa gotova...još da se malo posuši pa na lakiranje..a evo i rezultata:
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Monna, tko ti kuha ručak dok ti radiš ove prekrasne stvari?
|
|
![]() |
|
Otok, ja sve kuham, perem, čistim, peglam
![]() ![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Ma šalila sam se, vidi se i po vrtu i po radovima da si jedna vrijednica
|
|
![]() |
|
Ponekad, Otok... Srećom, zadnje vrijeme nije tako...
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
ivona 777 ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 18 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 239 |
Bez komentara....
![]() |
|
![]() |
|
vanja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4968 |
šta god napisala čini mi se da bi izgledalo da su samo fraze, jer radovi su takovi da se ostane bez daha i teksta
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
no koment!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
cleopatra ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 320 |
monna, i ja sam bez komentara. .samo ovo
![]() |
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
praznik za oči, a tek dušu.....
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Perla ![]() Odrastao grm ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 22 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1296 |
![]() |
|
![]() |
|
Hvala
![]() |
|
![]() |
|
leonarda ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1121 |
pa to ti nije boca......to je umjetnicko djelo....a ruzice bijele ...prozracne i mile....joj kako lijepo radis draga.....nemam vise rijeci.....bravoooooooo
|
|
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
|
|
![]() |
|
miškopiško ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
stvarno monna...što god čovjek napiše čini mu se nedovoljno dobro za ovo što ti radiš
![]() |
|
![]() |
|
Bijelim ružama sam dodala samo mrvicu boje, danas ću ih lakirati kao i bocu. Držite mi fige da ništa ne razbjem.
Rado bih napravila lutku, još skupljam hrabrost...
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1112131415 52> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |