cvijeće od rosa2 |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1112131415 66> |
Korisnik | |
Cimicifuga ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt 2017 Pridružen: 11 Studeni 2009 Lokacija: Velika Gorica Status: Offline Bodovi: 5167 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
U obilasku tvoga vrta puno mi se toga svidjelo, ali ovaj "pogled" uz papagaja mi se najviše svidio.
[QUOTE=rosa2] |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
evo konacno i mene jedva sam pronasla gdje mi je tema
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
a u srijedu je vec bilo ovako ,pa sad vi meni kazite tko je tu lud,i nikako da prođe jos ga ima
![]() |
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
a sad dosta zime evo malo moj
|
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
jedina koja je prezivjela
|
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
ova neumorno cvate cijele zime
|
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
ovo je jedna bezimena
|
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
i za kraj jedan veseli crveni jaglac
|
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
grrrrrrrrrr,izbaci me a napisala 20redova
![]() Bezimena ti je vrsta bromelije
![]() Moja nije cvala ove godine jer sam je zeznula.Presadila je,nek ima mjesta,i onda mi susjed veli(njegova je ogrooooooomna,ljetos je istovremeno imala 50-ak cvjetova)da je ne treba presađivati.Ona najljepše cvate kad skroz popuni teglu.
Kopriva ti je medenaaaa
![]() ![]() |
|
![]() |
|
ma kakvo izbacivanje tebi hoda po glavi,hvala na informaciji za bromeliju,imala sam par begonija kroz ljeto al su propale nije bilo mjesta za sve .
|
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
forzicija2005 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 826 |
Joj jest lijepa kopriva dragaaaaa čuvaj to ja sam imala istu takvu i odjednom me napustila neznam zašto
![]() |
|
![]() |
|
forzicija imala sam ih proslo ljeto 5 vrsta al samo sam ovu stavila u sobu a ostale su bile u ostavi i sad su ostale samo gole grane al potjerat ce one opet u proljece
|
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
bravo za tvoje cvijeće a i za čipku
![]() opet ćeš ti vani imati cvjetnu rapsodiju za bukete,ne brinem ja za tebe,vidi se da si vrijedna (nemoj onu kanu što sam ti poslala posadit ni slučajno van rano ,stigneš do svibnja jer kane vole toplinu lijepi pozdrav ![]() |
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Ovaj buketić drijemovaca (čini mi se da je takav naziv) je stvarno prekrasan.
Ako je to jedini grijeh...........spavaj mirne savjesti!
|
|
![]() |
|
macak ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 25 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 841 |
Prekrasno, drijemovac je poseban
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
One ste drijemovce spasili! Slike si baš pošlihtala redom kako nas ovo vrijeme izluđuje:red proljeća, red zime! Ostalo sve ispod snimljeno cvijeće ti je
![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
ne moras da brines,nece vise padati
![]() sve ti je medeno ![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Snijeg je gotov, a ja ti želim sretan put u proljeće, a za uzvrat hoću buket drijemovaca.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Mari,Bergenija ,Mačak,Baka,Gioiaa,Triša drage moje saljem vam svima velike
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
evo jos malo slikica pogled na us
|
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1112131415 66> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |