Moj maleni cvjetnjak |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1112131415 20> |
Korisnik | |
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Evo i nastavka Sjećam se maja i usana toplih svih naših dana sreće. onog trenutka kad lijepu te otkrih u hodu ti rasuh cvijeće |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Ma krasni su cveteki. I oni žuti u lavandi i ona dva na tepihu!
![]() |
|
![]() |
|
mirjam ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 592 |
Hvala Otok na stihovima prekrasne pjesme koje se sjećam ali zbog "MLADOSTI" stihovi kao da su ishlapili napola.
![]() ![]() |
|
*** Prijatelji dolaze i odlaze a pravi su tu kao vječni oslonac. ***
|
|
![]() |
|
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
![]() |
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Prekrasna mi je kombinacija srebrnosive lavande i zlatnožutih narcisa, ali.....
![]() ![]() A moji su najčešće jedan drugome na leđima i iskre frcaju!!!! O ležanju jedan pored drugoga, ni traga!!! |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
divni su narcisi sa lavandom, ljubimci su ti preslatki!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
mirjam baš su živahni narcisi
![]() što se pjesama tiče, u današnje vrijeme kaže se: još jedna pa kraj.. a moji stari su govorili: još jednu pa idemo, još dve pa ostajemo ![]() i onda obavezno svi prihvate onu : nejdeme dime dime, nejdeme dime do zore... |
|
![]() |
|
mirjam ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 592 |
[QUOTE=Mari,5510]mirjam baš su živahni narcisi
![]() što se pjesama tiče, u današnje vrijeme kaže se: još jedna pa kraj.. a moji stari su govorili: još jednu pa idemo, još dve pa ostajemo ![]() i onda obavezno svi prihvate onu : nejdeme dime dime, nejdeme dime do zore... [/QUOTE Mari : ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
vas dvije polako sa tim zdravicama
![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Za narcise i zaljubljene
![]() |
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Lipi narcisi,a tko kaže da se pas i mačka ne vole,eto dokaza kod tebe
![]() |
|
![]() |
|
]
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Da je to slikano kod mene, ne bi to bilo šaputanje na uho, nego žvakanje uha!!!! I iza toga rat i porušene tegle!! |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
maso ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Studeni 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1048 |
Prekrasni ostici i gazanije :))
|
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Mmmmm kako ih je lipo viditi
![]() |
|
![]() |
|
[ Ovaj predivni cvijet dobila sam danas od mm kao rođendanski poklon i odmah vam ga pokazujem.Pročitala sam na forumu dosta informacija i nadam se da će me obradovati i cvijetom u dogledno vrijeme.Mazit ću je i njegovati ... ]
|
|
|
|
![]() |
|
opsjena ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 07 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 227 |
uživam u šetnji tvojim vrtom .Slikice su krasne kao i ona mala bića koja si nešto šapuću , krasno .Vidimo se opet.
![]() |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Kako ti je mm pažljiv |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
to je sada popularna biljka..bravo za TM
![]() |
|
![]() |
|
]Preživjeli smo sve bure i nekoliko smrzavica...
|
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1112131415 20> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |