zelena avantura by desert rose |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1112131415 22> |
Korisnik | |
kacunak ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Kolovoz 2013 Lokacija: BiH Status: Offline Bodovi: 1086 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Zeno, persun ti je ko lutka
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Betty Boop ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Prosinac 2012 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 1660 |
Došlo mi večeras da malo prošetam povrtnjacima,pa evo me i kod tebe
![]() Razno povrće si lepo odnegovala ove godine
![]() ![]() |
|
The impossible is often the untried.
|
|
![]() |
|
desert rose ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 11 Ožujak 2013 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2547 |
Camellia, ovo je baš zanimljiva informacija, odmah sam pogledala u knjizi o ljekovitom bilju i malo po netu. Ja sam stvarno mislila da je korov
![]() |
|
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
A ja sam sjeme tog korova platila 2E pod nazivom Pimpinelle i stavljam ga svuda i u salate i u variva.Naš naziv je krvara,lat.Sanguisorba monor,a to sam tek kasnije saznala.Prema tome ne čupati,ja sam svojih već pola podijelila. Vrt ti je prekrasan,a zimnica me oduševila. |
|
![]() |
|
desert rose ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 11 Ožujak 2013 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2547 |
Pozlatile ti se riječi huskybucka! Neka bude debeo kao tvoj i ja ću biti zadovoljna!
![]() |
|
![]() |
|
huskybucka ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 20 Kolovoz 2010 Lokacija: VelikoTrgovišće Status: Offline Bodovi: 234 |
Nista ne brini;-)
Cak je dobro sto jr izrastao i dobro se ukorijenio, bolje podnosi zimu... On ce pod snijegom polegnuti i na proljece krece opet Stavljat cemo slikice pa cemo vidjeti da li je bolji ovaj sto se bolje razrastao ili onaj drugi :-) Mene bas zanima, nekako mislim da ce ovaj prvi biti bolji, bas ne zanima :-) |
|
![]() |
|
Ana, morala sam malo pokazati i ne baš divno stanje povrtnjaka. Na lijepom mi je mjestu ali me kao i tebe muči ograda. Željela sam da bude drveni plot, da izgleda prirodno i lijepo ali bilo bi to previše posla za napraviti a o održavanju da i ne pišem... Često mi se ovdje motaju srne i nisu baš napasne iako čujem da mogu i tako visoku ogradu preskočiti. No, da ograde nema, sigurna sam da bi se poslužile!
![]() |
|
![]() |
|
Bucka, kako god bilo, što je - tu je. Lani uopće nisam vidjela da li mi je izašao, kako sam ga posadila do proljeća nisam marila za njega. Ovaj što je najviše niknuo je baš onaj tvoj krupni. Malo sam se uplašila, moram to priznati... za luk mi nije bitno da li će preživjeti ili ne, lako na proljeće posadim i dva kg ako želim ali češnjak je ipak druga priča, bilo bi i
![]() |
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Dobra ti je "panoramska" makar je vrt spreman za zimsko mirovanje
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
huskybucka ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 20 Kolovoz 2010 Lokacija: VelikoTrgovišće Status: Offline Bodovi: 234 |
Ne brini, nista mu nece biti...
Ja sam namjerno ovu godinu sadila sto ranije... Da vidis moj koliki je :-) Cesnjak da bi prezimio niske temperature i do -20 mora biti dobro ukorijenjen, zato se i sadi prije zime... |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
Rosi i moj je izviro van, a bolje da nije, nije baš dobro ovo vrijeme koje ga je potaknulo na vegetaciju, bolje da nije niknuo do proljeća.... ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1112131415 22> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |