Vrt za dušu by Free |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 129130131132133 251> |
Korisnik | |
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Pa kaj misliš da ja goste dočekujem lopatom!!!
![]() Ma ne, mali kaktus, ma ja sam jedva dočekala da je dobijem, više sam se razveselila nego da sam dobila...neznam kaj!! I već je uspjela savinuti!!! Veli mm, trebam dodati pojačanje, prejaka si za taj alat!! |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
GT, gdje ti je zapeo za oko pup amarilisa? Niti "P" od pupa, jer moji još nisu odbacili ni lišće!! Ali bilo bi lijepo da me koji iznenadi, kao lila rododendron!!
|
|
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
gospina trava ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 5954 |
Draga jel tebi već ono amarilis pupa?
|
|
![]() |
|
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
Bravo tm!
![]() O Braču budemo opet razmišljale, možda u proljeće!!! ![]() |
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
macuhice
![]() |
|
![]() |
|
Omačuhicao se MM!!! Ove godine je opsjednut s mačuhicama a lani su mu opsesija bili ....po domačem rečeno kranjčeci, nebrem se zmisliti stručni naziv, prerano mi je, još nemam radnu temperaturu!! E, sad vidiš Lovro, na čemu sa očistila mozak od misli na Brač!! Izluđuju me ove reklame, pa zar se to nemože maknut, još je i crvena reklama!! |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
Vidim da si se i ti lijepo omačuhisala!!!
![]() |
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
![]() |
|
Mali kaktus, vidi kako sam se spremila za tvoj dolazak: ![]() Uploaded with ImageShack.us Evo, nova novcata!! A prve radove, da isprobam njene i moje mogučnosti napravila sam jučer, do kasno u noć!! ![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Mislim da moram ovih dana da obiđem zimski vrt,dok još ima malo mjesta u njemu.
![]() ![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
Otok, kuham ti
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Bako, za ove riječi; uživaj dok si mlada i orna za posao, kod prvog susreta častim te pićem!!! A o orezivanju, moja mama ima 73 godine i još ruže orezuje sama, neda nikome, baš uživa u njima, pa ako se ja dočekam njezinih godina, mašala!!! Znači, još 24 godine orezujem ja, a poslije toga mi je ionako svejedno!!! |
|
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Nakon šetnje tvojim vrtnim carstvom
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Pozdravčić svima,
![]() Božikovine, u mojoj kući se papa svašta ali ne i .....ovo klupko veselja i moj izvor začina života, jer Ella to meni jee!!! Blue sky: Za sada je, dakle što je cvalo, posađeno nekih 80 komada, i još ima mjesta za triput toliko, ali već sada mi se vrzma po glavi, tko će to jednog dana orezivati??? Ali još neću misliti o tome, mislim još dugo uživati među njima!! Lantana: nemogu ti iskazati veselje koje me obuzelo kad sam vidjela pupoljčiće, samo da se cvijetići uspiju otvoriti, pa u plavom kutiću pijem kavu sa žutom mirisnom ljepoticom, i mislit ću na tebe, Horti i ...uh, zaboravila samjoš čija...sram me bilo, Mirina! I hvala na uputama za orezivanje!! Anaida: Ella uzvrača poz..Fifiju, a unešene biljčice čekaju sljedeću kavu da vam se pokažu!!! ![]() Gioia: plavi kutak...trenutna inspiracija, kada sam vidjela koliko plavčica cvate, nisam mogla odoljeti i ne staviti ih na okup, pa da još neko vrijeme uživam u njima!! Enrikova nona: moja žuta-senekio je posađena u tegli, velikoj, i u njoj je završilo svaka zakorjenjena dobivena grančica, i sada je to ogroman grm koji sam jedva unijela i usput slomila 2 nokta!! Mari5510: slonovo uheko sam imala 17 godina i ..nikad nije cvalo, dok susjedino cvate svake jeseni, pa ja svoje svako ljeto odnesem susjedi a kada potjera pupoljak, ona mi ga donese natrag i tako već 3. godinu!!! U mom kraju prava jesen, magličasto, kišasto, tmurno, baš ni se nikaj neda!!! Najrađe bi se vratila u krevet, ali idem popit vrući ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
i slonovo uho ima cvijet
![]() |
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
nevidim dobro jel ti žuta-senecio u saksiji ?
|
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
za plavi kutic
![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Elli pozdrav veliki a tebi veliko bravo za pospremljene biljkice!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Žuta je ipak procvala, kad ocvate malo je skrati da se zgusne, jer inaće ode u visinuuu... Nemam riječi na asortiman cvijeća
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 129130131132133 251> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |