Hvala na sjemenju, pelcerima, sadnicama...... |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 129130131132133 151> |
Korisnik | |
dea78 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Ožujak 2014 Lokacija: zagreb Status: Offline Bodovi: 661 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Slavujcice danas je stigao paket puno hvala i
![]() |
|
Pozdrav iz Zagreba!
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
bugicaza5 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
aralija, zahvaljujem ti od srca na prelijepom paketu koji si mi poslala!
![]() Jako sam sretna i vesela i trčim saditi.
![]() |
|
![]() |
|
bugicaza5 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
marta78, hvala ti od srca na paketu! Dugo je putovao, ali je na kraju stigao!
![]() Odmah sadim...
|
|
![]() |
|
vijolica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 1265 |
Petit, hvala!
"Putovao" je dugo,ali sve savršeno stiglo ![]() |
|
![]() |
|
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
Ljiljus ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Monna ![]() Trajnica ![]() ![]() 3. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Pozega Status: Offline Bodovi: 2376 |
lovri jedna veeeeliiikaaaa
![]() |
|
pozdrav iz Zlatne doline
|
|
![]() |
|
Ovo nije zahvala za sjemenje, nego za jedan veliki prelijepi paket koji mi je jučer stigao!
Enrikova nona, jako si me razveselila i uljepšala mi ovaj tmurni dan!
![]() |
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
Samo sadi i uživaj ![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
Bila sam brža od kiše i sve danas posadila.
![]() Nonice,
![]() |
|
![]() |
|
vijolica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 1265 |
Bugice,
![]() ![]() |
|
![]() |
|
vijolice, veseli me da je tako brzo stiglo!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
dea78 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Ožujak 2014 Lokacija: zagreb Status: Offline Bodovi: 661 |
Bugice paketic stigao.
![]() ![]() |
|
Pozdrav iz Zagreba!
|
|
![]() |
|
Nema na čemu, draga moja! Veseli me što je stigao u komadu. Neka ti sve brzo poraste.
![]() |
|
![]() |
|
Karli ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() 2. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 22 Lipanj 2013 Lokacija: Gospić Status: Offline Bodovi: 1352 |
Ovcice, puno ti hvala od srca.
![]() |
|
"Tuga gleda unatrag, briga gleda oko sebe, a vjera gleda gore"
|
|
![]() |
|
magnolija ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 691 |
Ja ovim putem želim da se zahvalim svojoj dragoj Slavujčici i Nisi koje su zajedničkim snagama dale sve od se be da do mene dođe predivan paket cvijeća iz njihovih vrtova.Još jedan dokaz kako su ljudi koji vole cvijeće najbolji ljudi na ovoj planeti.
|
|
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
marta78 puno hvala.sve je savršeno i brzo stiglo
![]() |
|
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
![]() |
|
marta78 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 22 Lipanj 2010 Lokacija: Čakovec Status: Offline Bodovi: 285 |
ajama nema na čemu
![]() |
|
![]() |
|
Karli ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() 2. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 22 Lipanj 2013 Lokacija: Gospić Status: Offline Bodovi: 1352 |
Natalija, zlato si.
![]() |
|
"Tuga gleda unatrag, briga gleda oko sebe, a vjera gleda gore"
|
|
![]() |
|
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
mikica.dm Puno ti Hvala ! ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
mikica.dm ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2010 Lokacija: Donji Miholjac Status: Offline Bodovi: 611 |
Nema na cemu
![]() |
|
zatvori usta, otvori oci
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 129130131132133 151> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |