Cvijeće oko i ispred kuće..... |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 130131132133134 226> |
Korisnik | |
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Ma moram i ja komentirati novi avatar, ma stvarno Niho dobro ti kaže Lantana, ajde izmisli nešto originalno tvoje, ti si ipak žena-kaktus
![]() ![]() Svaka čast kako si hrabro sredila adama, reći ću odmah mojoj nećaci što da napravi, ona se uvijek žali da joj adam ima malo lišća...
A da znaš da sam ja sjedila blizu torbe sa Dudinim pelcerima za tebe, i budi sretna da sve to već raste u mom vrtu imače ne bi te čekalo kod Triše...
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
--------- Bako ako nastvi biti ovako ljepo vrijeme sve to ide na prodaju---- i ako nešto bude kako treba malo krećem u veći biznis sa cvijećem -imaću više mijesta prostora i onda milina ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
---Hvala za fikus ali Adam me nervira nako sa jednim listom-----ko trklja stoji ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Ženo Božja, kud ćeš više s tim zelenjem?
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Dobro sam ja Niho rekla da si ti ko kirurg, samo režeš, za sljedeći rođendan ćemo ti pokloniti pravi kirurški skalpel
![]() Novi avatar ![]() ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
---------Da tako i jeste . ja imam 1 koji je u kući i samo 3 lista pusta -jedan ode drugi dođe a onaj treći isto polako propada. I meni ova kolegica što ga je dala u nje --Adam ogroman. ja je pitam pa šta radi -kaže čim je vrijeme za ulazak u kuću ja ga ošišam i ostavim na zimovanju-i on tako na proljeće koje listove pusta to je za ne povijerovati , A jedan prijatelj mi sa dr. foruma mi je rekao da ga čak i posadim u vrt.i da će biti još ljepši i veći . Moj kad sam ga unijela u kuću imao 4.i jedan za dr. odlaze i onda samo izbio 1 mladi i on me baš nervirao i zato sam ga fraknula ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
niho, niho pa zašto si obrezala listove adamu
![]() |
|
![]() |
|
lika1 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 844 |
Niho svaka čast kad si imala snage odrezati adamu listove,moj je isto počeo odbacivati listove i rekli su mi da su oni njega preko zime odrezali a na proljeće van s njim i ima po 7-8 listova.Ja ga dobila sa 5,a sad ima tri!!!
![]() |
|
![]() |
|
Nosila bi Triša masku-ako ne bi imala nosa--- a za uho prekrila ga kosom
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
I ja se pitam zašto si toj ajadnoj biljci odrezala listove, zamisli da tebi netko nešto odreže, recimo uho, ili nos
![]() |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
Baš ti je lijepi novi fikus benjamin,pravo malo drvce
![]() Nije mi jasno zašto tako odrežeš listove adamu,ja svojima nikada ne režem, uvijek imaju bar po jedan list preko zime . |
|
![]() |
|
Ma tebe niko ne treba ničemu učiti ti si spiker samo taki a sve si pokupila na ovome svijetu da i ja neznam šta sa tobom
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Danas je bilo na poljoprivrednoj emisiji o margotiranju - baš zanimljivo, mogla si se malo naučit nečemu
![]() |
|
RIJEKA
|
![]() |
|
![]() Da pokažem kako sam svog novog --adama --skresala do prolječa da bi zimovao i nadam se onda obnovio i još ljepši izrastao uh bilo mi ježao ali tak to ide... ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Željka23 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
Fikus je super, lijepo će se uklopiti u voj botanički vrt! A pelceri su super
![]() |
|
![]() |
|
Moram se Dudi zahvaliti na ovim predivnim biljkama i baš me iznenadila nisam se nadala .Hvala Duda- I Triša nemoj govoriti Nihini...... preko Nihe se izvlačiš a sve kod tebe biljke -vidiš da nisu moje
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Kod naše nihe uvijek hrpa cvijeća, a nikad joj nije dosta, pa i kod mene ima nešto na čuvanju.
Evo duda-love donijela joj ovo k meni i zamolila da čuvam za nihu. Što sad mogu nego rezervirat dio dvorišta i posadit njene biljke.
A baš su zgodne.
![]() |
|
RIJEKA
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 130131132133134 226> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |