Vrt za dušu by Free |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 130131132133134 251> |
Korisnik | |
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
toliko novih ruža upelcano gdje ćeš ih sve samo posaditi?
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Božikovine ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 13142 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Ove cvijetne trenutke darovala vam je a i meni naša nogometna reprezentacija jer upravo zahvaljujući njoj oba moja kompjutera su slobodna!!! Dokle, neznam, valjda ću uskoro dobiti nogu!! Idem još iskoristiti kaj se da!!
![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us Evo, za sada bi to bilo to, utakmica završila, moji zadovoljni a i ja, ali moram ća!!!!!pozdravljam vas ja i moja, današnjim suncem okupana Ella""! ![]() ![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us Nemogu vjerovati, ali moja žuta-senekio, ima pupoljke, jedva čekam da mi zamirišu cvijetići koji mirišu na pravi pravcati med!!! |
|
|
|
![]() |
|
![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us Procvalo i prvo slonovsko uheko!! ![]() Uploaded with ImageShack.us Moje desetogodišnje jukice imaju već krasno stablo!! Još jedno proljetno orezivanje i bit će prave cure!! |
|
|
|
![]() |
|
![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
|
|
![]() |
|
![]() Uploaded with ImageShack.us Evo, ovo bi bile slikice umešenih biljčica, a sda idemo još malo van! ![]() Uploaded with ImageShack.us Nova bijela gaurica!! |
|
|
|
![]() |
|
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Lončići, lončići, sve pospremljeno, što se tebe tiče može početi i zima
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
Prekrasno
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() Uploaded with ImageShack.us A ovo u prvom planu su biljčice sa Ivanićke kave, pa pošto nemam šanse znati od koga je što, svima lijepo zahvaljujem na darežljivosti!!! Znam samo da je Bigi bila jako darežljiva, pa me nadijelila kampanulicom (yess, moja prva takva) i ono kaj ja nazivam - ono kaj se šiva koncem (streptokarpela ??) !! |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() Po ovim ljepoticama je plavi kutić dobio ime!! Uploaded with ImageShack.us ![]() A procvala je i malecka, novozapelcana ruselijica!!! Mala slatka košarica koja me sječa na prave prijateljice!! ![]() ![]() Na stolu, stalno na oku mi je procvijetao plavi jasmin, Miro - uspjela sam!!! Uploaded with ImageShack.us |
|
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Krasno
![]() |
|
![]() |
|
Evo malo novih slikica, nisam vas zaboravila, samo mi treba malo poticaja!!
![]() Ruselija i burito, baš se vole, kao prave prijateljice, kao njihove mame, Antonia i mali kaktus!! Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Unešene, utopljene, sada samo da se počnu penjati!! Uploaded with ImageShack.us ![]() Plavi kutić, pravo mjesto za jutarnje kavice!! Uploaded with ImageShack.us |
|
|
|
![]() |
|
Jako ste me razveselile, Gio, Vilmač, Nona, Triša, Baka, Anaida, Floramy i Anastazija!! Hvala na posjeti!!
|
|
|
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Puzajući zvjezdan, jesenske anemone, sve sa kamenom u pozadini.....ma, neznam kaj mi je ljepše. Uživam u šetnji tvojim vrtom! |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
FLORAMYE ![]() Odrastao grm ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 14 Siječanj 2011 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1337 |
Prekrasne slike!
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 130131132133134 251> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |