Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Cvijeće oko i ispred kuće.....
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Cvijeće oko i ispred kuće.....

Odgovori Odgovori Stranica  <1 131132133134135 226>
Korisnik
Poruka
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Travanj 2010 u 15:39
Evo šta se sad trenutno nalazi u mome cvijetnjaku i prezadovoljna sam kad je već i kod mene  napokon počelo da se popunjava  rani biljki ali za sad ću samo pokazati ove jer nisam od volje više
..
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Travanj 2010 u 15:41
I ovaj šeboj mi je baš jako interesantan jer su se boje izmiješale i predivan mi je---i uživam da ga posmatram
...
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Travanj 2010 u 15:43
----------- Evo i mini Irisi koji se po prvi put nalaze u mome vrtu-----
...
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Travanj 2010 u 15:45
- I biljke koje sam uzimala umijesto palergonija jer sam odlućila staviti sasvim nešto novo---malo neke kombinacije da pravim
.

-i za sad toliko još sam danas uzela razni .ali nisam ok pa prvom prilikom kad se sve sredi onda Vam pokažem a do tada cure lijep pozdrav od mene
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Travanj 2010 u 16:16
Draga niho,drago mi je da si se trgnula i znam da ti je od velike pomoci TM,i vidim da cvjetna terapija djeluje(meni uvjek pomaze) ...izbor cvijeca je   ,za tebe
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Travanj 2010 u 16:19

Hej ljepoto ovo bi tvoje cvijeće svakom dalo snage za život, predivno je. Šeboj obožavam u svim bojama, a mini irisi su baš slatki, iako se to na slici ne vidi -'mislim to da su mini.

ovo zadnje su verbene-mislim lijepo će se uklopiti umjesto pelargonija, iako ih meni svake godine uništi pepelnica.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Travanj 2010 u 16:22
Pa kako me utiješi pa šta da radim da  ih ne uništi ništa---------- joj toliko muke oko izbora .moral mi je spao totale a još ga i ti s svojom pepelnicom dokrajći -smile232-govori šta da radim
Na vrh
lika1 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 844
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lika1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Travanj 2010 u 18:02
Niho moja nisam bila već dugo kod tebe nešto me zeza kompić očito traži novi.....Vidim da imaš nekih problema ne moj se predati i pasti u depresiju jer to je najgore što se može desiti,znam iz vlastitog iskustva,izađi van na sunce među svoje prelijepe biljke i misli pozitivno.Budi kao tvoji kaktusi,pruži bodlje i ukloni sve ružno oko sebe,a onda propupaj i procvjetaj....Znaj da smo svi uz tebe i da te volimo!!!!smile88
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Travanj 2010 u 18:53
Originalno poslano od člana gioiaa gioiaa napisao:

Draga niho,drago mi je da si se trgnula i znam da ti je od velike pomoci TM,i vidim da cvjetna terapija djeluje(meni uvjek pomaze) ...izbor cvijeca je   ,za tebe

--------- ma hvala ti najljepša -ali stvarno ove godine sam baš odlućila da dosta promijenim cvijeća ------neznam zašto ali malo mi povrati ovako nešto raspoloženje -ali  ok .ja iz ove kože ne  mogu dalje .-------pokušavam sve da dam od sebe da sam vesela i sretna -CryCry-ali vidim da se sama sa sobom borim i da to nije baš tako-ali biće valjda dobro --medicina napredujeWink
Na vrh
Cimicifuga View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši vrt 2017

Bodovi: 5167
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Cimicifuga Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Travanj 2010 u 19:42
Svoje lijepo cvijeće si još dodatno ukrasila pa je još ljepše. A onaj šatirani šeboj je zaista poseban.
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Travanj 2010 u 20:54
Hvala ti najljepša.ali evo pokušavam da svoje to nekako raspoloženje popravim-bar sa tim ---a još sam danas gadosta sadila ali vidim mozak se samo na 1 stranu skoncentriso pa nekako mi nije ni do čega -smile43-samo mi se plače.imam osiječaj da ču odustati od njega 
Na vrh
Štefica View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1800
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Štefica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Travanj 2010 u 21:02
Ne plači,bit če sve u redu.Uživaj u svojem cviječu i ne odustaj od njega jer te ono treba da ga maziš i njeguješ.
Primi veliki pozdrav
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Travanj 2010 u 21:23
Originalno poslano od člana niho niho napisao:

Pa kako me utiješi pa šta da radim da  ih ne uništi ništa---------- joj toliko muke oko izbora .moral mi je spao totale a još ga i ti s svojom pepelnicom dokrajći -smile232-govori šta da radim
pa pitaj mene naprimijer  smile173doktoricu za verbene hihi ..moje su živile 4 godine u tegli dok ih nisam porazdavala okolo..meni pepelnica nemre niš LOL..odat ću vam tajnu,morate verbene kad malo narastu i počnu im se litići sušiti njih jednostavno kroz ruke protrljaš-smrviš i tako  skineš sa grančice i onda ti pepelnica neće ništa  a onda grančicu po grančicu skračivaš jer ona opet ozeleni tamo gdje je ispala gola..ok jesil shvatila ili moraš doć na Murter(ne u Opatiju) na tri dana seminara ..smile156 
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Travanj 2010 u 21:28

Hvala ti najljepša.ali evo pokušavam da svoje to nekako raspoloženje popravim-bar sa tim ---a još sam danas gadosta sadila ali vidim mozak se samo na 1 stranu skoncentriso pa nekako mi nije ni do čega -smile43-samo mi se plače.imam osiječaj da ču odustati od njega 
daj prosim te ne cmizdri smočit ćeš mi kompić pa nebu radil ..a kaj odustaješ od cveteka ha?..pa dobro sve bum dala onda Triši a tak da znaš ima puunnnoooooo teglica ...................................si se predomislila ha? ha? smile120
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Travanj 2010 u 21:29
Niho draga pa kod tebe se sve liepo rascvjetalo, samo se ti bavi cvijećem ono daje pozitivnu energiju i otklanja loše misli...smile78
život je more
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Travanj 2010 u 21:48
Originalno poslano od člana Duda-Lave Duda-Lave napisao:

daj prosim te ne cmizdri smočit ćeš mi kompić pa nebu radil ..a kaj odustaješ od cveteka ha?..pa dobro sve bum dala onda Triši a tak da znaš ima puunnnoooooo teglica ...................................si se predomislila ha? ha? smile120
-------ne nedaji samo njojjjjjjjLOLLOLLOLeto ti si me opet nasmijala-hvala ti sunce mojeCryTongue
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Travanj 2010 u 21:51
hehe moj naklon draga ..i drugi put sam na usluzi...no dobro nemoj više mi s tim crnim mislima znaš da sam ja povodljiva..molim samo svijetle misli,samo svijetle misli smile159
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Travanj 2010 u 22:25
Originalno poslano od člana Lantana Lantana napisao:

Niho draga pa kod tebe se sve liepo rascvjetalo, samo se ti bavi cvijećem ono daje pozitivnu energiju i otklanja loše misli...smile78
-ma neka me bolan bar cvijeće krenulo--ma biće bolje Tongue
Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Travanj 2010 u 22:48
Niho, samo misli boje cvijeća u tvojem krasnom vrtu.Prelijepo ti je cvijeće ovoga proljeća, prelijepo draga.Smile
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Travanj 2010 u 23:06
ma hvala ti Draga moja ti si moj veliki moralista -hvala ti-za sve do sad što si ućinila .a cvijeće fala bogu napokon krenulosmile78
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 131132133134135 226>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,484 sekundi.