Mali bilogorski vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 132133134135136 165> |
Korisnik | |
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Mislim što bi ti napisala. Tvoje cvijeće jednostavno oduzima dah i ostavlja bez riječi.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Mislim da je Otok sve rekla.
![]() |
|
![]() |
|
arim ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Vinkovci Status: Offline Bodovi: 1377 |
Ah,ljepote!!!!!
![]() |
|
![]() |
|
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
a da te pitam koju ti biljku nemaš?toliko raznovsnog bilja da ostanem bez riječi .i još me zanima gdje to spremaš preko zime?
![]() |
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
prekrasno i rascvijetano je kod tebe. ja sam došla vidjeti ima li cvijet močvarka, još nema, ali sam vidjela puno drugog lijepog!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Draga Bromi , hvala ti , sve sam pazljivo procitala i uzela si k srcu !
Kod tebe je , kao i uvijek , jako jako lijepo , i divno se osjecam setajuc ' ; do iduci put ![]() |
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Vidim, cvjeta ti stefanotis........što mu radiš, gdje ga držiš...............mome, što se tiče cvjetanja ni traga ni glasa!
|
|
![]() |
|
mimi46 ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 20 Veljača 2011 Lokacija: moslavina Status: Offline Bodovi: 386 |
...kod tebe sve tako prelijepo,suša kao da te zaobišla...ja jednostavno ne vidim spasa ako ovakve vrućine još potraju...hibiskusi su ti stvarno specijalnost
![]() |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
prekrasno
|
|
![]() |
|
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
oVO je .....hm, ne znam riječ za takvu ljepotu!!!
Gledajući slike osjećala sam se ko leptirić koji skače s cvijeta na cvijet, i kad doskoči na onaj drugi, veli, e tu ću ostat, ovaj je predivan, baci pogled milimetar dalje, ne, moram dalje, ovaj je ljepši, ovaj još ljepši!!! Sva sam se zapuhala od ljepote!!! A tek mostić i sve oko njega.... Jedva čekam da Lovro poraste i da mi dva krenemo u akciju... ![]() .. i da, mora ti biti cvijeće lijepo kad ti Nero pomaže u poslovima...Baš je slatkiš na kantici.... |
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
Drage moje hvala na lijepim riječima...cviječa imam dosta ali se još uvijek nađe nešto što nemam
![]() ![]() a sad malo slikica onog što odovljeva ovim vručinama ovo je slika za one koje čekaju da im adeniumi procvijetaju da bude lakše čekanje ![]() ![]() ![]() i mladi koji samo što nisu....nažalost čini mi se da će biti iste boje... ![]() ![]() ![]() i na hibiju močvarcu se nazire boja ali nikako procvijetati ![]() ružeeeee ![]() deutsche welle i liatris ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
Bugenvilije su neumorne sada ove lila tonova
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ruselijeeeee ovu bijelu sam dobila jer nije htjela cvijetati kod drage prijateljice ![]() ![]() ![]() ![]() šolmi još uvijek cvijeta ![]() alstromerija ![]() burgmansije ove godine nešto kasne ![]() ljiljan i campanula medium ![]() bijeli flox..hvala alisa ![]() ![]() malo žutog ![]() ![]() ![]() pa plavog ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
kakvo bi to javljanje bilo bez hibiskusa...za početak preljepi Bayron Metz
![]() moja Ivana ![]() ![]() dansich flag ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() roza mandevila ![]() duranta ![]() |
|
![]() |
|
arim ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Vinkovci Status: Offline Bodovi: 1377 |
lijepo,lijepo,prelijepo...hibiskusi posebno
![]() |
|
![]() |
|
alisa ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
Predivno,Bromi!Ništa neću da izdvajam!Drago mi je da ti je flox uspio,a krivo mi je jer sam našoj prijateljici poslala pogrešan!
![]() |
|
Jupiiiiiiiiiii
|
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Zar si mislila da neču doći ??
Jedva sam dočekala tvoje nove predivne slikice
![]() |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
![]() ![]() ![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Dobro si rekla,kakvo bi to bilo javljanje bez hibića,prekrasni su,a posebno mi se danas dopala bugica.
![]() |
|
![]() |
|
Da više je krem nego bijela mada je svi zovu bijela...glavno da ona cvijetaaaa mislim na ruseliju
|
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
prekrasno!
![]() |
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 132133134135136 165> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |