Hvala na sjemenju, pelcerima, sadnicama...... |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 132133134135136 151> |
Korisnik | |
dea78 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Ožujak 2014 Lokacija: zagreb Status: Offline Bodovi: 661 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
MILICE7 hvala na sjemenju,posadeno.
![]() |
|
Pozdrav iz Zagreba!
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
temzi ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 01 Travanj 2013 Lokacija: Zagreb,Croatia Status: Offline Bodovi: 1316 |
Draga Jaca123 stigao je paketić sa grančicama danas, dobro su podnijele put!
Puno puno ti hvala!
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
bugicaza5 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
@kaktus, draga moja, priredila si mi pravo iznenađenje... predivan paket si mi poslala, toliko da sam ostala zatečena. Zahvaljujem ti od srca!
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
@kaktus ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 14 Svibanj 2013 Lokacija: markovac našičk Status: Offline Bodovi: 2374 |
Razum nam može reći što trebamo izbjegavati,
ali samo nam srce kaže što moramo učiniti.(Joubert) |
|
![]() |
|
bugicaza5 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Ma, sve je za deset, u odličnom stanju, neoštećeno. Već sam sve posadila. Nebockavci su mi odmah prirasli srcu.
![]() |
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Dea, sjeme stiglo... Puno hvala....
![]() |
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
dea78 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Ožujak 2014 Lokacija: zagreb Status: Offline Bodovi: 661 |
Nina paket stigao u rekordnom vremenu,sve je u super stanju i vec posadeno.hvala jos jednom
|
|
Pozdrav iz Zagreba!
|
|
![]() |
|
MONSTERA sjemenkice adeniuma,mosusnog sljeza i cardinala stigle!!! Veliko HVALA!!!
![]() |
|
Pozdrav iz Zagreba!
|
|
![]() |
|
LUCY paket stigao.HVALA TI!!!
![]() |
|
Pozdrav iz Zagreba!
|
|
![]() |
|
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
Sretno draga !
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
![]() |
|
temzi ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 01 Travanj 2013 Lokacija: Zagreb,Croatia Status: Offline Bodovi: 1316 |
Draga moja Miranda, veeeeeeeeeeliko hvala na paketu punom prekrasnih biljkica, koje su bile ušuškane u kutiji sa puuuuno ljubavi! I Mini se sviđa njen poklončić!
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Miranda ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2013 Status: Offline Bodovi: 1263 |
![]() |
|
Andina ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
Milice, stiglo sjeme. Puno ti hvala!
![]() |
|
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik) |
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Andina,
![]() |
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
Draga Korijenko, paketić je jutros sretno stigao!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Lucy, draga moja, i tvoj paketić mi je danas stigao u besprijekornom stanju! Puno ti hvala!
![]() |
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Nema na čemu, i drugi put.
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
![]() |
|
Draga .Dea 78 , paket je stigao danas. Jako si me obradovala. Puno ti hvala
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
![]() |
|
draga Lucy nema na cemu i ono drugo se nadam da cu nac pa ti posaljem ,a nadam se da je paket stigao u jednom komadu posto je prespavao vikend u Splitu.
![]() |
|
Pozdrav iz Zagreba!
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 132133134135136 151> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |