Cvijeće oko i ispred kuće..... |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 133134135136137 226> |
Korisnik | |
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hej a da nešto podjeliš s drugim prijateljicama
![]() |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Hvala Anaida i drago mi je kad se javiš --nedostaješ bolan sa svojim cvijećem i komentarima koju su jako veseli
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Uživaj u novim biljkicama!! Juhuhuhuu!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Za sad mislim da imam dovoljno sad to sve treba rasporediti ---a biljaka se ima pa makar one i bile jednogodišnje
![]() |
|
|
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Ma daj Niho, stalno kukaš kako nema cvijeća, nema ovoga, nema onoga i onda dobiješ paketčinu..... bravo za prijateljicu. A za Dan mrtvih je manje više svugdje bila ista ponuda ..... najviše krizanteme, no ipak vidi se tamo na policama još ponešto.
|
|
![]() |
|
Tweety ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 25 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 529 |
Hej, hej, uvijek nesto dobijas, a nije ni cudno, koliko zicas!! Hehehehe, ma samo te malo zezam, neka si dobila, bas ti je super paket!! Gustaj, ili da ti prevedem s njemackog, uzivaj!
|
|
![]() |
|
lika1 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 844 |
Neka si ti njih Niho ubola,nadam se da će ti svi procvjetati na proljeće,onaj crni je predivan!!
![]() |
|
![]() |
|
Hvala Bromelija a ja njih već ubola
![]() |
|
|
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
bravo za prijateljicu, a za tebe slatki posao sadnja
![]() na proljećemo ćemo uživati u ljepoti cvijetića ![]() |
|
![]() |
|
Pa da znaš i jeste minimode--------- predivna -i ovim putem joj šaljem 1 veliki poljubac
![]() |
|
|
|
![]() |
|
minimode ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1418 |
stvarno ti je super prijateljica- predivan izbor- bit će lijepa okučnica! |
|
«Ljudi se doživljavaju previše ozbiljno. To je nasljedni grijeh. Da su se pećinski ljudi više smijali, vjerovatno bi svjetska povijest drugačije izgledala.»
O. Wilde |
|
![]() |
|
------Biće -biće -bakoooooooooo ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
i sad samo da stigne proljece
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
A nema palmi? |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
![]() ![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
nadam se da hoće -jer baš i nisam imala lala neki izbor samo crvene ali evo sad ću imati -već su posadite
![]() |
|
|
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Lijepo si se ti ponovila niho..i kod tebe će biti rascvjetano u proljeće..
|
|
![]() |
|
![]() -- Ovo je samo jedna mala pažnja prema osobi koja mi je danas poslala ovaj paket i u njemu --Mnogo raznih tulipana,narcisi bijeli i Diplendelija i sjemenke .. ovako želim da kažem ... Hvala ti prijateljice....nikad ti ovo neću zaboraviti.... ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
nema Plumbaga bolan-da znaš
![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 133134135136137 226> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |