Vrt za dušu by Free |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 135136137138139 251> |
Korisnik | |
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kod tebe si ima šta razgledati
![]() ovu sliku bi izdvojila ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
Draga @free
![]() ![]() ![]() ![]() Želim da ti se ostvari san i da ti bambus bude najljepši hlad u dvorištu
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Jel to znači da ne moram doći ni na kavu??? Makar je donesem sa sobom!!! E, pa baš hoću, pa ti probaj zaključat vrata!! A tvoja NEĐUNGLA će opet u proljeće postati đunglom!!! Ili si počela sumnjati u sebe? ![]() |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
prijavljujem setnju
![]() ![]() |
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
O draga Free kod tebe sve zeleno,a asortiman biljkica zavidan,rado šetkam tvojim zelenilom i uživam,jer kod mene sve bijelo,veliki pozdrav
![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Zeleno, šareno, osunčano - takva zima je meni draga!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
I u sred zime vrt ti je prelijep!
|
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Ufffffff pokušat ću ispravit grešku ![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
arim ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Vinkovci Status: Offline Bodovi: 1377 |
Zanimljivo je i u ove zimske dane.Što je na trećoj slici sa ljubičastim listovima?
|
|
“Život je kao ogledalo: ako mu se namrštiš, namrštiće se i ono tebi; ali ako mu se nasmiješ, uzvratiće ti osmijehom.” – Vilijem Takerej
|
|
![]() |
|
mirjam ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 592 |
Free,opet sam šetala tvojim cvijetnjakom.Pregledavajući po stoti put i diveći se mašti,raznolikosti a bogme i ogromnom trudu pitam se ,pitam draga moja što ja tu radim sa svojim minijaturnim cvijetnjakom ???
![]() |
|
*** Prijatelji dolaze i odlaze a pravi su tu kao vječni oslonac. ***
|
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Draga Free dok sa divljenjem gledam tvoj vrt,pitam se da li uopće znaš, šta sve u njemu imaš? Toliko raznovrsnog bilja nema ni u botaničkom vrtu!
|
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Arim, hhmmm. ljubičasto?? Ako je to oni sitni listići na gustim grančicama, onda je vrsta šarenolisne hebe, ali meni ti je ono roza!!
Mirjam, i veliki vrt i mali vrt ima svojih draži, zar misliš da se ja nisam pitala, kaj ja tu radim sa svojim vrtom, kada vidim kakvi su sve vrtovi forumaša!! I svima se divimo, pogotovo tuđima!!! Tikvić, sto posto budi sigurna, za svaku biljku znam koju imam, jedino mi predstavlja problem prisjetiti se gdje joj je trenutno mjesto!!! I nema šanse da neku zaboravim!!! Prošle godine, prije odlaska na more, kupila sam krasnu biljčicu koja cvate žuto, i kad sam se vratila, na njezinom mjestu bilo je nešto žuto ali ne to kaj sam ja kupila!!! Kad sam pitala kaj se dogodilo, sin je samo rekao: seko, daj pare, dobio sam okladu, skužila je!! Idem peći kolače i palačinke, pakirat kofer......opet putujemo, moj šešir i ja!!! A svima vama koji svratite, ostavivši trag ili ne, ostavljam srdačne pozdrave!!! |
|
|
|
![]() |
|
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
free možeš slobodno pjevati "jer ja sam skitnica"
![]() |
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Sretno draga, znam da će ti biti više nego lijepo!!!!!!!
Pozdrav cijeloj riječkoj ekipi!!!!! |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
dijana7566 ![]() Neukroćena biljka ![]() DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Svaka čast na tolikoj energiji i volji za putovane!
|
|
Pozdrav iz Osijeka
|
|
![]() |
|
Baš sam pravo skitalo, sve se bojim da ću dobit zabranu!!! Ili otići od kuće ili se vratiti doma!!! Pozdrave isporučujem ekipi 051.....i hvala na željama za sretan put!!!! D O L A Z I M F I U M A N K E!!!! |
|
|
|
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Sretan put i vidimo se draga!
![]() |
|
Rijeka
|
|
![]() |
|
Nataly ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
Ne znam jesi li već krenula, no u svakom slučaju - Sretan put! |
|
![]() |
|
Vratila sam se, i sve se bojim, srce će mi puknut od miline i radosti, što su sve vaše želje za sretan put, bile uslišene!!!! Srce mi je veliko do Rijeke!!! Slušam CD, poklon od Beline, NE PAČAJTE MOJU DUŠU - Mirjane Bobuš i vjerujte mi, plačem od radosti!!! I sa svakom odslušanom pjesmom - opet sam sa VAMA!!! Što napunila sam dušu uz vas !! Belina, bolji poklon nisam mogla ni zamislit!! ![]() ![]() Uploaded with ImageShack.us Mira, Belina i Barbara, hvala vam, vaši poklončići, za mene su, ogromni kao more !!! ![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 135136137138139 251> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |