Anaida - vrt, cvijeće, kamen, dom... |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 137138139140141 245> |
Korisnik | |
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Jedva čekam da se ljetni čempresi zacrvene. Jest da to znači da je blizu kraj, ali zamišljam divan prizor!
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Anaida tvoj vrtek je predivan...Iskrene čestitke od srca tebi i TM za nagradu koju ste dobili
|
|
Dream as if you'll live forever , live as if you'll die today
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Smail, Horti, Kiki-ko, Stefkaja - lijepe moje, drago mi je da ste me posjetile i puno cas pozdravljam! Hvala vam na čestitkama..
Hoya - i ja se veselim crvenilu čempresića, posebno zato jer ih ove godine prvi put imam!
Smrčko - kada skupljam sjeme iz tih čempreseka!?
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Eto me opet. Nema novih slika ali se pridružujem Kiki-Ko u divljenju onom "kutku" prekrasnih četinjača. Obrub? Hm, lijepo je i bez njega a bilo bi i s njim. Možda stvarno bez, da se i time razlikuje od cvjetnih krugova i otoka.
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Kiki-ko i Bako, već je obrub gotov... Naime, tu sam jedan blizu drugog imala 4 manja otoka i jako mi je bilo teško kositi oko njih.. Ovako, imam jedan veliki , ispounjen cvijećem i lakše oko njega kosim. Sada se i taj četinjački kutak nalazi u mega-otoku.. Evo slikice da vas prisjetim!
![]() |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
prelijepo, je li ovo otok nepravilnog oblika ili je poluotok?
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
Antonija - otok nepravilna oblika.
|
|
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
vrt predivan kao i uvijek, a kako i ne bi kada u njemu dominiraju takve ljepotice poput tvojih dalija, naročito mi se sviđaju crvene.
![]() lijepi pozdrav
![]() |
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Anaido vidim krenuli "mega otoci" sve se meni čini da će začas kod tebe biti samo travnate uske stazice......Naravno vrtek mi je predivan.
|
|
![]() |
|
Draga moja RSarice, lijepo te pozdravljam! Kadulja je tak nedavno zasjala, zato ju do sada nisi ni primjetila. Cijelo proljeće i ljeto bile su mi nikakve, tek sada bujaju, kad su već pri kraju sezone..
Tija - veliki je otok već nekih mjesec dana u vrtu, i mislim da je to za sada završetak građevinskih radova u vrtu do daljnjeg... Sada ćemo samo saditi, vadidit, presađivati i uživati u cvijeću..
|
|
P.Bosmans |
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Evo me danas kod tebe! U tvom suncem okupanom vrtu! Otoci me svakim danom sve više oduševljavaju....ili su sada u jesen nekako ljepši! Ipak je u jesen priroda najljepša! |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Morala sam i ja doći na makar kratku šetnjicu
![]() |
|
![]() |
|
sunceeee ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
Pozdrav! Sve divno i krasno, naravno....
![]() |
|
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Kad pocrvene skroz, ma i sama ćeš primjetiti da su zreli. Počne se sjeme sušiti i osipati, već si ti vrtlar sa okom sokolovim ![]() |
|
![]() |
|
alad ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 790 |
Naravno uvijek je lijepo prošetati tvojim vrtom .Dalije su mi odlične
![]() |
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Ovaj novi otok je prekrasan.Pun pogodak!
|
|
![]() |
|
Tikvić, Alad, Smrčko, Mali Katus, Sunceee, Bergenia - sve vas lijepo pozdravljam!
|
|
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Rana jesen u mojem vrteku.. ![]() ![]() |
|
P.Bosmans |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Takva mi se jesen sviđa, sunčana, zelena, prošarana bojama
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
I rana i kasna jesen..... svi periodi jeseni su krasni , boje se samo nižu jedna za drugom
![]() Dalije ću ti opet pohvaliti, jako ti lijepo uspijevaju, očito među vama vlada neka kemija
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 137138139140141 245> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |