Vrtna bajka |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1213141516 69> |
Korisnik | |
minimode ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1418 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
evo sam prošetala kroz tvoj vrt....uf Štefice, uf, uf i uf! ovo je stvarno bajka
![]() |
|
«Ljudi se doživljavaju previše ozbiljno. To je nasljedni grijeh. Da su se pećinski ljudi više smijali, vjerovatno bi svjetska povijest drugačije izgledala.»
O. Wilde |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Predivno
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
pozvana ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 13 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 221 |
Sve sam pregledala, od prve stranice. Kak' kod tebe svega lijepoga imaaaaa.....
![]() |
|
Kad bismo se potrudili da budemo onakvi kakvi bi trebalo da jesmo, manje bi nas stajalo truda da se predstavljamo drugacijima nego sto jesmo (La Rochefoucauld)
|
|
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
Hvala curke na pohvalama
![]() Dzomba,ono nije ogradica več željezni plug za orati zemlju. MM od nekud dovukel, a ja oko toga naslažem cviječe. Onda se on ljuti i veli da kaj sam mu cviječem prekrila plug da se ne vidi ![]() Gioiaa,ja sam svoju palmu iznjela van jer sam čula da ova vrsta koju ja imam može podnjeti dosta jaku zimu.Bila sam ju na jesen unjela u kuću,a sad neka bude vani,valjda više ne bude baš jako hladno. |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Nemam komentara za ovako nešto dovoljno je rečeno . Svaka čast
![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Štefice ti zaista imaš jednu vrtnu bajku....prelijepo.....
Bravo!!!
|
|
![]() |
|
marijankica ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 24 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 152 |
u meni jesen je ,mada kažu svi da sad je proljeće... ...tko sam,što sam nije sada važno,pjesma će ti reći sve o meni !!!
|
|
![]() |
|
marijankica ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 24 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 152 |
cvijeće cvijetu,pisalo je na buketu,kome ću ga sada dati,dati a ne zaplakati!!!
![]() |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Jezerce je famozno. Nesmijem ga gledati jer ću opet udaviti MM:
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
adenium ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 25 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 203 |
Štefice,jezerce je super šteta što moje nije moglo biti veće.Stvarno lijepo!
|
|
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
![]() |
|
![]() |
|
inaja ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 1007 |
radujem se tvojim novim fotkama i sve je divno
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Ovi tulipani su nešto posebno, kao da su nacrtani.
|
|
život je more
|
|
![]() |
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Ma nije tak golo, vidi se da si se dosta naradila s teglama
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1213141516 69> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |