natine kućne čarolije :-) |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1213141516 109> |
Korisnik | |
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
i meni je bilo zadovoljstvo družiti se sa vama i podijeliti radove sa vama...vidimo se u srpnju opet...
|
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
BJELOVAR2005 ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 22 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 171 |
nataska radila sam sinoc nesto malo sa das masom...bas je zanimljivo...daje dosta mogucnosti...jedino....dok se to osuši ja ...
![]() pa koliko se to suši dugo??? |
|
Ponekad nam netko toliko nedostaje` da ga poželimo izvuci iz snova i zagrliti u stvarnosti!
|
|
![]() |
|
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
meni se on epločice od pergamene suše i po tjedan dana...da budu onako, baš suhe... vidim da sam bjelovarsku ekipu zarazila masom do kraja, i tina je rekla da mora probati sa njom raditi...
|
|
|
|
![]() |
|
BJELOVAR2005 ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 22 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 171 |
ja sam radila nekakvu kao ukrasnu pepeljaricu...bas je medena....stavim slike sto sam obecala sutra malo sam u guzvi...finisiram mkolace...cujemo se, danas cu samo skicnuti oivremeno,.,,imak ja ne mogu bez vas!!!! ![]() |
|
Ponekad nam netko toliko nedostaje` da ga poželimo izvuci iz snova i zagrliti u stvarnosti!
|
|
![]() |
|
vikend sam provela kod mame, ali to me nije spriječilo da i tijekom tih dana nešto ne radim...
ovo je rad (opet kutija od Potomkovih cipelica) koji je bio dar za mamine fotografije... ![]() ![]() ![]() ovo su pluteni podmetači za čaše.... isto za mamu... ![]() ![]() i sređena kutijica za štapiće za uši....sada krasi, pogađate već, mamino0 ogledalo u kupaonici... ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
goga-osijek ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 683 |
ohoho...vidi novih radova....vec ti rekoh da su mi ovi podmetaci super...evo i ja gore nesto mackam...i to bas podmetace (znas one kojih sam kupila 10 paketa...hihihi)...a kontam da cu se danas odvazit i sredit jedan tanjur koji si mi donijela iz Bjelovara...
|
|
LJUBAV NE POKAZUJEMO TAKO DA LJUBLJENU OSOBU GLEDAMO U OČI, NEGO DA ZAJEDNO S NJOM GLEDAMO U ISTOM SMJERU. Antoine de Saint Exupery
|
|
![]() |
|
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
Prekrasni radovi,a ova posudica za štapiće odlična ideja!
|
|
![]() |
|
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
pločice su ti baš originalne a jaja baš nekako imaju "starinski" štih
![]() |
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
lijepa podloga! kutija me podsjeća na medenjak!
![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Sve je lijepo ali kutija mi je onako "naj"
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
Kako bi bilo da ovaj vikend dođeš meni u goste...?
Sviđaju mi se tvoje ideje...
|
|
![]() |
|
lula, kod tebe bi bilo super u godtima, malo bi bila čuvarica tvojih bubrega, a onda bismo malo muljale po decoupageu, pa bismo si opet čuvale bubrege i tako redom, dok nam ne bi dosadilo...
da, cure, i meni su nekako ove kutijice postale u zadnje najdraže za raditi. svi nekako posežemo za kutijama raznih oblika i za razne namejne,pa u njih odlažemo sve i svašta, od starih računa, do pisama, pa fotografija, a što sve u njih ne stavljam dok sam u školi, da ni ne govorim...ovako postaju ljepše i oku ugodnije...a i dozvoljavaju puno mašti na volju.... |
|
|
|
![]() |
|
kućica je gotova, useljenje je danas...
![]() ![]() ![]() a nazdraviti možemo šogorevom kriglom za pivo koja je rođendanski poklon... ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
Nataša
![]() ![]() Prekrasna je...
|
|
![]() |
|
goga-osijek ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 683 |
je---he--he---nastavak znas...kucica je mrak...bas mi se svidja...a tek taj brsljan...krigla je isto cool...sogi ce bit zadovoljan...
|
|
LJUBAV NE POKAZUJEMO TAKO DA LJUBLJENU OSOBU GLEDAMO U OČI, NEGO DA ZAJEDNO S NJOM GLEDAMO U ISTOM SMJERU. Antoine de Saint Exupery
|
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Kućica je divna, a krigle za 5+!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
Što se čeka.......jupi...dođi samo dođi....
|
|
![]() |
|
dori-st ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Prosinac 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 689 |
Jooooooooj kućica, aaaaaaaaaaaaaa, preslatko.
|
|
![]() |
|
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Jedva sam dočekala useljenje a kad ono potpuno druga kućica, a da nije broj gore, zalutala bih. Ja sam oduševljena i ja bi takvu kućicu s takvim pročeljem hihi
|
|
![]() |
|
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Eto toliko me je oduševila kućica da sam zaboravila pohvaliti mrak podmetače. Ajme ova Nataša me svu smuva
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1213141516 109> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |