renn |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1213141516> |
Korisnik | |
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Odlično, renn! Sviđa mi se ovaj minimalizam na ormariću
![]() ![]() ![]() A među sadržajem škrinjice, odma sam sinjala moj omiljeni "Zen" ![]() |
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
nježno, romantično, decentno... kako kažeš...toje to...
|
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
![]() |
|
renn ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 20 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 435 |
![]() |
|
Felina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 534 |
Evo sve je već rečeno: decentno i profinjeno!
![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
potpisujem! |
|
![]() |
|
KIKA '56 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 843 |
Renn radovi su predivni,a kutije posebno.
|
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Ej, renn!
Pun ti je inbox! |
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
![]() |
|
renn ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 20 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 435 |
![]() |
|
![]() |
|
maslina55 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
renn,divne kutijice i još bolje intervencije na namještaju,vrlo,vrlo ukusno i sa mjerom!!!
|
|
![]() |
|
![]() |
|
nirvana ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 10 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 183 |
Zadnja komoda mj je nešto posebno a oduševile
![]() |
|
![]() |
|
[IMG]http://i31.tinypic.com/k154t1.jpg" />
|
|
![]() |
|
valliSa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 719 |
Upravo sam pregledala cijelu galeriju i šta reć osim
![]() |
|
![]() |
|
[IMG]http://i31.tinypic.com/k154t1.jpg" />
|
|
![]() |
|
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
mišeka mu...ti si se baš naradila... prešrgt predivnih radova...okvir za slike mi je premeden..
|
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Posebna mi je ova škrinjica sa bočmim ručkama i zbog oblika i zbog izbora salvete.
|
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
renn,krasne stvari si uradila,stvarno ne znam sta bih izdvojila,svaka cast,sve ti je lijepo,cestitam
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
maslina55 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
puno,puno lipih novih radova,katrida,škatule i tacne izvrsne!
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1213141516> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |