Emilly |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1213141516 70> |
Korisnik | |
Tea ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Joj Emilly ova dendrobium nobile svijetloljubičasta je
![]() ![]() |
|
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Emilly ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 11 Listopad 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1664 |
Taj ti je više svijetlo rozi, ima skoro duplo veće cvijetove od bijelog. Stvarno je prekrasan!
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
za Bellu
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Zvjezdana ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Siječanj 2008 Lokacija: Zg i okolica :D Status: Offline Bodovi: 2055 |
malo sam opet prolistala predivne su dejica a i ostali cvjetići :)
lda bar ja mogu uredit dio di ću ih držat :( a ima jedan dio kuće di bi im pasalo ali šta ću kad to niej moj teritorij nego od sveki... a kod mene u potkrovlju nemožeš niš na južnoj strani velika terasa ali tamo sunce uprži valjda samo kaktusi opstaju a jugoistočna isto ujutro do 12 sunce po ljeti opet bi ih spržilo.... meni je san da jednog dana imam neki staklenik ono baš ko u filmovima pa da tamo držim sve :) |
|
Per aspera ad astra.
|
|
![]() |
|
Tea ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
Da,nije baš svijetlo ljubičasta boja kao što sma napisala...malo vuče samo na svijetloljubičastu ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Emilly ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 11 Listopad 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1664 |
To je i moj san ![]() Mogla bi ih imati puuuno više! |
|
![]() |
|
Zvjezdana ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Siječanj 2008 Lokacija: Zg i okolica :D Status: Offline Bodovi: 2055 |
valjda će nam se ostvarit jednom :)
|
|
Per aspera ad astra.
|
|
![]() |
|
Cure drage,ja vam od ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Danas su se otvorili novi cvjeteki
![]() ![]() Ovaj phal je neki bljedunjav, ali ima prekrasne listove. Zbog njih sam ga i kupila ![]() |
|
![]() |
|
I žuta colmanara se budi
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Den. nobile (bijeli) cvate stalno, neki ludi hibrid. I na najmanje smanjenje temperature on izbaci par pupoljaka. tako da nikad ne cvate nešto obilno
![]() |
|
![]() |
|
Adeniumčeki rastu, ovaj ima najviše svijetla pa je i najnapredniji
![]() |
|
![]() |
|
Veliki adenium opet ima pupove, tko zna hoće li ovi uspjeti procvjetati
![]() ![]() |
|
![]() |
|
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Da ga onda k tebi pošaljem na sunčanje?
![]() ![]() |
|
![]() |
|
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Super! Ali to nije isti
![]() |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
krasne orhideje, adeniumi
|
|
![]() |
|
Draga Emilly,cvjeteki orhideje što su se jučer otvorili su
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1213141516 70> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |