Sarita - upoznavanje |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 140141142143144 172> |
Korisnik | |
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
jani ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 1559 |
wooow...krasna je
![]() |
|
"Nijedna osoba ne zaslužuje tvoje suze, a ona koja zaslužuje neće te nikada rasplakati"
Gabriel Jose Garcia Marquez |
|
![]() |
|
crvena dalija ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 526 |
da, kraljevska savršena i svi ostali epiteti,divan rad i salveta jel u pozadini 2 sloj pa na njoj kuharski par?
![]() ![]() |
|
DA BI ČOVIJEK BIO SRETAN NIJE VAŽNO DA PUNO IMA ,NEGO DA MALO TREBA....
|
|
![]() |
|
crvena dalija ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 526 |
Sad sam vidla i pitanje zgodna poklon teka za neku mladu damu buduču kuharicu ili neku kreativku koja u njoj čuva sve tajne zanata ,možda za pisanje poezije i još svašta nešto
|
|
|
|
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
Ovo je jako jako zgodno
|
|
![]() |
|
salomon ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 19 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 496 |
WOW za bilježnicu!!
|
|
Neke dane si golub...a neke kip...
|
|
![]() |
|
klara46 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 772 |
fantastični su mi kuhar i kuharica, a tek kombinacija s čipkom... mrak... ![]() palo mi blic na pamet: dale bi se te bilježnice iskoristiti i za "princeze" - za spomenare, dnevnike... ili kao Radosnice povodom rođenja, krštenja, prve pričesti i sl. prigoda... |
|
učiniti dobro, a zatim otići bez buke...
![]() |
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
hvala vam cure na pohvalama i savjetima,divne ste
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Mamina ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 432 |
Preslatke su,sve odreda
![]() |
|
![]() |
|
JOJ
![]() |
|
|
|
![]() |
|
TaraBraun ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Prosinac 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 844 |
Bilježnice su mi super.
![]() |
|
Što je sreća? Znati što se hoće i to strastveno željeti.
|
|
![]() |
|
hvala vam cure
![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
tanja-66 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 589 |
![]() |
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
Kuhari su prva liga, no i baka koja šiva ne zaostaje. A hoklica (ili kako Tanja kaže - bančić) jednostavna i savršena.
![]() |
|
![]() |
|
klara46 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 772 |
manje je više... ![]() ![]() ![]() krasan... malo mi je teško poloviti što sam vidjela na fejsu, a što ovdje... ![]() ali, lajkam i tu i tamo... ![]() |
|
učiniti dobro, a zatim otići bez buke...
![]() |
|
![]() |
|
hvala vam cure
![]() slozit cete se sa mnom da je ovoj salveti tesko odolti...ja sam je na ovaj nacin iskoristila,nadam se da ce vam se dopsti. ![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 140141142143144 172> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |