Moja cvjetna oaza na brijegu |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 143144145146147 319> |
Korisnik | |
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
draga camelia prekrasni prizori u ovom kišnom danu punom južine
...a kod tebe i snijeg unatoč tome biljke ti izvrsno izgledaju ![]() i ja mislim ko belica da ono nije g. bellum već neka echeveria |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Hvala ti draga mojaNatalija.Znaš da su sukulenti moja tiha patnja.
U pravu si i ti i belica(ja sam mislila da sam zadnju sliku stavila onu blijedu echeveriu agavoides).Ova ima s donje strane šarene listove kao E.pulidonis,ali ni po čemu drugom joj nije slična.Našla sam na jednoj str. da je Echeveria sp. Dosta je tamna,ali više tamno zelena.Eto,ako ništa,čekat ću da malo dobije boju pa onda ID. lorice hvala ti na šetnji. ![]() |
|
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
draga camellia.sukulenti su tvoja javna ljubav,a ne tiha patnja.toliko ne možeš čak ni ti patiti,ali ni ne moraš jer to je fantastično.kad ne budeš imala mjesta za MM javi se
|
|
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Puno,puno prekrasnih sukulenta,uživala sam
![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
kikach ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 19 Lipanj 2011 Status: Offline Bodovi: 497 |
preeedivno
![]() ![]() |
|
![]() |
|
arim ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Vinkovci Status: Offline Bodovi: 1377 |
U svakoj teglici žuta etiketica pretpostavljam sa nazivom biljke,zbilja si organizirana,prelijepo i uredno.
|
|
“Život je kao ogledalo: ako mu se namrštiš, namrštiće se i ono tebi; ali ako mu se nasmiješ, uzvratiće ti osmijehom.” – Vilijem Takerej
|
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Citiram namjerno ajamu jer stvarno će se MM morat preselit, malo po malo mjesta sve manje a teglica sve više, staklenik je nasušno potreban ako misli ostati na bregu, jer vidim da su se sukulentići i njemu uvukli pod kožu
![]() |
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
I tak ode vešeraj, a i prvobitni plan za prenamjenu. Još buš i onaj stakleni dio prenamjenila
![]() |
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
...Camellia draga, pa ovo je zaista nevjerojatno, kolekcija iznad svih očekivanja izgleda zdravo, odlično se brineš o njima
![]() ![]() pozdravček ![]() |
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
kod tebe prava raskoš,biljkice tako uredno poslagane,označene,milina za gledat,a da ne kažem izbor,ma izgubila sam se gledajući ih
![]() |
|
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
ajama
![]() mali kaktus ![]() kikach ![]() arim ![]() aralija ![]() anabistrica ![]() Retriver Sara ![]() sarajka ![]() Svima puno hvala na šetnji i na pohvalama mojim sukulentima.Situacija na brijegu uopće nije blistava.Snijeg i dalje pada iako ga je danas bilo previše.Mnoge biljke više ne vidim,sve je prekrio snijeg. ![]() ![]() |
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
o draga znam kako vam je nas je takvo nevrijeme pogodilo prošle godine,ogroman snijeg,minusi,grtalica nije prošla danima,voda zaledila užas,no zato smo se ove godine bolje pripremili,najvažnije je zdravlje,ostalo će se prebrodit,javljaj se da znamo situaciju,pozdrav veliki
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Camellia...tvoja kolekcija predivno izgleda, ne bi se reklo da su biljke na zimovanju po njihovom krasnom zdravom izgledu
![]() |
|
![]() |
|
Carol ![]() Trajnica ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
Camellia
![]() |
|
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
![]() |
|
sarajka
moon Carol Hvala na šetnji i dođite opet. ![]() |
|
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
![]() |
|
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
![]() |
|
![]() Nešto novih,ali i starih sukulenata,premještenih na prozor |
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Preslatki su! Kaj ti je ovo u maloj teglici u prvom redu? |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
![]() Echeveria setosa var.deminuta sin.rundelli Nadam se da sam ih dobro ID,a ako nisam,već će netko znati |
|
![]() |
|
![]() Echeveria setosa |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 143144145146147 319> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |