Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moja cvjetna oaza na brijegu
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moja cvjetna oaza na brijegu

Odgovori Odgovori Stranica  <1 143144145146147 319>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
natalija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 5452
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje natalija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Siječanj 2013 u 11:57
draga camelia prekrasni prizori u ovom kišnom danu punom južine
...a kod tebe i snijeg

unatoč tome biljke ti izvrsno izgledaju Clap

i ja mislim ko belica da ono nije g. bellum već neka echeveria
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6620
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Siječanj 2013 u 12:05
Hvala ti draga mojaNatalija.Znaš da su sukulenti moja tiha patnja.
U pravu si i ti i belica(ja sam mislila da sam zadnju sliku stavila onu blijedu echeveriu agavoides).Ova ima s donje strane šarene listove kao E.pulidonis,ali ni po čemu drugom joj nije slična.Našla sam na jednoj str. da je Echeveria sp. Dosta je tamna,ali više tamno zelena.Eto,ako ništa,čekat ću da malo dobije boju pa onda ID.

lorice hvala ti na šetnji.
Na vrh
ajama View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5957
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ajama Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Siječanj 2013 u 15:07
draga camellia.sukulenti su tvoja javna ljubav,a ne tiha patnja.toliko ne možeš čak ni ti patiti,ali ni ne moraš jer to je fantastično.kad ne budeš imala mjesta za MM javi se
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Siječanj 2013 u 16:48
Puno,puno prekrasnih sukulenta,uživala samTongue
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju.
Na vrh
kikach View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 497
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kikach Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Siječanj 2013 u 17:03
preeedivnoTongue ma samo cekam kad ces i za kaktusima poludit, lijep ti je jako a. asterias, a i ostali koje sam vidla..a sukulenti teksmile227
Na vrh
arim View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1377
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje arim Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Siječanj 2013 u 13:43
U svakoj teglici žuta etiketica pretpostavljam sa nazivom biljke,zbilja si organizirana,prelijepo i uredno.
“Život je kao ogledalo: ako mu se namrštiš, namrštiće se i ono tebi; ali ako mu se nasmiješ, uzvratiće ti osmijehom.” – Vilijem Takerej
Na vrh
aralija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7070
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje aralija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Siječanj 2013 u 18:17
Originalno poslano od člana ajama ajama napisao:

draga camellia.sukulenti su tvoja javna ljubav,a ne tiha patnja.toliko ne možeš čak ni ti patiti,ali ni ne moraš jer to je fantastično.kad ne budeš imala mjesta za MM javi se

Citiram namjerno ajamu jer stvarno će se MM morat preselit, malo po malo mjesta sve manje a teglica sve više, staklenik je nasušno potreban ako misli ostati na bregu, jer vidim da su se sukulentići i njemu uvukli pod kožuLOL
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
Na vrh
anabistrica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
4. Najljepši vrt - prijatelj životinja

Bodovi: 4011
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Siječanj 2013 u 21:18
Originalno poslano od člana Camellia Camellia napisao:

Radijator je naravno isključen,sve ravne površine pune,a prostorija za vešeraj je prenamjenjena(samo na moje zadovoljstvo)

I tak ode vešeraj, a i prvobitni plan za prenamjenu. Još buš i onaj stakleni dio prenamjenila LOL. U stvari, to bi lijepo izgledalo.
Lepe ti je Zagorje zelene
Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Siječanj 2013 u 16:33
...Camellia draga, pa ovo je zaista nevjerojatno, kolekcija iznad svih očekivanja izgleda zdravo, odlično se brineš o njimaClap...kad bih trebal birati teško bih se mogla odlučiti, predivni primjerciStar...
pozdravček

...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...

zagreb
Na vrh
sarajka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3644
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarajka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Siječanj 2013 u 17:06
kod tebe prava raskoš,biljkice tako uredno poslagane,označene,milina za gledat,a da ne kažem izbor,ma izgubila sam se gledajući ihsmile79
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Siječanj 2013 u 19:36
ajama

mali kaktus

kikach

arim

aralija

anabistrica

Retriver Sara

sarajka

Svima puno hvala na šetnji i na pohvalama mojim sukulentima.Situacija na brijegu uopće nije blistava.Snijeg i dalje pada iako ga je danas bilo previše.Mnoge biljke više ne vidim,sve je prekrio snijeg.
Na vrh
sarajka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3644
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarajka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Siječanj 2013 u 20:00
o draga znam kako vam je nas je takvo nevrijeme pogodilo prošle godine,ogroman snijeg,minusi,grtalica nije prošla danima,voda zaledila užas,no zato smo se ove godine bolje pripremili,najvažnije je zdravlje,ostalo će se prebrodit,javljaj se da znamo situaciju,pozdrav veliki
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Siječanj 2013 u 20:31
Camellia...tvoja kolekcija predivno izgleda, ne bi se reklo da su biljke na zimovanju po njihovom krasnom zdravom izgledu smile55
Na vrh
Carol View Drop Down
Trajnica
Trajnica
1. Najljepši vrt - Zima 2013/14

Bodovi: 2208
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Carol Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Siječanj 2013 u 23:14
Camellia  smile113
Vu plavem trnaci mi hiža stoji

od zelenih veja je videti ni..
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Siječanj 2013 u 10:19
sarajka

moon

Carol

Hvala na šetnji i dođite opet.
Na vrh
ajama View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5957
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ajama Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Siječanj 2013 u 10:24
smile56
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Siječanj 2013 u 10:24

Nešto novih,ali i starih sukulenata,premještenih na prozor
Na vrh
Anastazija_ View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
1. Najljepši vrt - Proljeće 2014

Bodovi: 6004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anastazija_ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Siječanj 2013 u 10:25

Preslatki su!
Kaj ti je ovo u maloj teglici u prvom redu?

U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Siječanj 2013 u 10:26

Echeveria setosa var.deminuta sin.rundelli

Nadam se da sam ih dobro ID,a ako nisam,već će netko znati
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Siječanj 2013 u 10:28

Echeveria setosa
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 143144145146147 319>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,500 sekundi.