Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Cvijeće oko i ispred kuće.....
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Cvijeće oko i ispred kuće.....

Odgovori Odgovori Stranica  <1 144145146147148 226>
Korisnik
Poruka
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 5433
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Svibanj 2010 u 16:51
Evo, draga moja prošetala i našetala sam se tvojim dvorištem, nagledala lijepoga cvijeća. Znam da me razumiješ što me dugo nije bilo, jer se ove godine kuhamo svaka u svome sosu......, ali glavu gore i ti i ja i idemo dalje...... Neke smo tulipane imale iste ove godine (bordocrveni i narandžasti - nareckani) i ja sam im se kao i ti veselila ko malo dijete. A ti ga još i lijepo upakiraš, pa je prezentacija još bolja.
Zamirišali su mi tvoji karanfilići sve do mene, a obožavam ih.
Tebi velika smile78i drž` se.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Svibanj 2010 u 17:38
Hvala ti draga moja -borim se koliko mogu ali nisam zadovoljna nikako sa svim ali opet se nadam da če biti ok ---jedino mi još preostaje da baš ostanem ovakva kakva jesam  ali slabim opet na sve te pretrage moram ponovo jer nije baš kako su mislili da če biti ali opet se evo sa cvijećem borim i nalazim neku snagu i utijehu u njemu pa me drži smile43
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
bromelija View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
No.3 Najljepše orhideje2014

Bodovi: 3292
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bromelija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Svibanj 2010 u 17:45
smile72drži se draga uz tebe smo...a cvijeće ti je predivno smile57
Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3544
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Svibanj 2010 u 19:10
Draga nemoj brinuti, neznaju liječnici kakva se čuda događaju tamo gdje je ljubav. Svi smo uz tebe, a i tvoje te cvijeće voli, to se vidi!

Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Svibanj 2010 u 20:43
Draga moja neznam kako ču sve ovo podnijeti.toliko sam tužna mislila sam odustati od odlaska za Zagreb ---ali ako sijednem to je još jedan moj poraz ----a cvijeće mi je sve -što me najviše drži ---hvala ti ma svemusmile78
Na vrh
ivna View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2773
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ivna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Svibanj 2010 u 20:51
Hej, gdje naša vesela Niho ?!? Ne posustaj draga, vidjet ćeš sve će biti ok, kad si najtužnija nemoj bježati od dragih ljudi kojima je stalo do tebe, izađi među svoje cvijeće , sam pogled na njih valjda će ti bar na trenutak otkloniti crne misli...I da, a gdje je moj uokvireni korov ?! Ja čekam ...
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Svibanj 2010 u 22:01
smile43-----------smile96---Tako sam tužna ali si me i nasmijala ma biće obećala sam -i hvala ti sunce moje 
Na vrh
malaluna View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 266
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje malaluna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Svibanj 2010 u 02:36
Niho, divno cvijeće, divnoTongue, ja sam ostala bez texta i na cvijeće i na okvirčiće!!! smile76
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Svibanj 2010 u 07:09

Mila Niho, šaljem ti puno, puno pozitivnih misli i želja za svim najboljim!

"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
Mira021 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3188
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira021 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Svibanj 2010 u 11:54
Draga niho u ovo malo vremena što dam tu ,jako sam te zavolila i sve cvjeće ovog svjeta prenijela bi tebi samo da budeš dobro,a evo malo na ovaj načinsmile99smile106smile169
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Svibanj 2010 u 13:32
Originalno poslano od člana malaluna malaluna napisao:

Niho, divno cvijeće, divnoTongue, ja sam ostala bez texta i na cvijeće i na okvirčiće!!! smile76

------- Ma hvala ti sunce moje najljepša Tongue
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Svibanj 2010 u 19:35
Pa šta je sad, znam da cvijeća imaš, valjda si potrošila sve okvire
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Svibanj 2010 u 19:49
Evo i mene da ti dižem moral!Big%20smile
Malo sam "štrajkala" u vrtovima a eto sad prvo u tvoj!
 I da ti se pohvalim, ona tvoja "luda" kopriva koju sam dobrano ošišala i to ošišano stavila u vodu.... eno pustila korijenje. Sutra ću malo prošvrljati kud s njom u vrt.
Ona glavna i dalje krasi db!smile78
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Svibanj 2010 u 21:05
Originalno poslano od člana OTOK OTOK napisao:

Pa šta je sad, znam da cvijeća imaš, valjda si potrošila sve okvire

-------------LOLLOLLOLLOL-ma nisam bolan ali sam potonula nešto -ali biče -Wink
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Svibanj 2010 u 22:34
Diži se Niho, hoćeš da svi potonemao smile78
život je more
Na vrh
anči39 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3042
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anči39 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Svibanj 2010 u 22:41
Ti si prava majstorica cvijeća i fotografije smile80
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
Na vrh
plavooka View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Bodovi: 73
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje plavooka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Svibanj 2010 u 22:53
Ma nedam ja tebe -ti si moj život to znaš ----------volim teeeeeesmile88
Bolje sutati nego blesavo govoriti.
Prvo ispeci pa reci!!!
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Svibanj 2010 u 21:36

Niho, samo hrabro, vidjet ćeš da nije ništa strašno i da si paničarila bez potrebe.

smile78
Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Svibanj 2010 u 10:00
poslala sam ti zraku sunca,valjda je stigla do tebe
Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3544
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Svibanj 2010 u 08:15
Niho draga opet brinem, pa nećeš valjda pored svog cvijeća i svih nas tonuti u depresiju? Moraš reći crnim mislima!
Znam da nije lako, ali može se, vjeruj mi, znam to iz iskustva LOL
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 144145146147148 226>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,938 sekundi.