Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moja cvjetna oaza na brijegu
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moja cvjetna oaza na brijegu

Odgovori Odgovori Stranica  <1 145146147148149 319>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
anabistrica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
4. Najljepši vrt - prijatelj životinja

Status: Offline
Bodovi: 4011
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Veljača 2013 u 00:47
Camellia imaš pravo, ovaj je snijeg bio pretežak za puno grmova i drveća. Bit će rezanja kad okopni da se to sve sredi.
Lepe ti je Zagorje zelene
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6620
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Veljača 2013 u 16:11
KARMEN hvala ti na šetnji i na lijepim riječima. [

Anastazija danas sam sve po gruntu pregledala i nisam mogla doći k sebi od šoka.Na pola slomljen ružmarin,magnolija,vinogradska breskva,cytisusi,puno grmova zimzelenih,japanski javori,a lavande da ne govorim,od svake je ostala trećina.Ostalo sitno bilje neću ni spominjati.Kao nikad do sad.

Betty Boop hvala ti na šetnji i pohvalama i prošeći opet.

monstera hvala ti na šetnji i dođi opet.

anabistrica konačno se skoro sav snijeg otopio.Štetu sam opisala gore,a toplo se nadam da kod tebe nije tako strašno.Sutra idem urediti plastenik samo da nekako dozovem proljeće.

Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Veljača 2013 u 16:17

Ovo je moja nova postava na prozoru.Morala sam zaliječiti tugu nakon što sam vidjela štetu od snijega.I vjerujte,djeluje.
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Veljača 2013 u 16:19
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Veljača 2013 u 16:20
Na vrh
Leona31 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3106
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Leona31 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Veljača 2013 u 16:22
Cameliasmile141lepo lecis tugu....smile96stvarno je lepo i lep pogled kroz prozor...smile79
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Veljača 2013 u 16:22

Echeveria Shaviana x strictiflora
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Veljača 2013 u 16:25

Ovaj Sedum palmeri je nedavno izvađen iz jednog vrta na moru
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Veljača 2013 u 16:27

I ovaj Sedum rubrotinctum također
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Veljača 2013 u 16:29

Aeonium haworthi
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Veljača 2013 u 16:30

Crassula argentea tricolor
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Veljača 2013 u 16:32

Euphorbia pseudo globosa

Ova je malo drugačija od one koju već imam
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Veljača 2013 u 16:33

Echeveria Black prince
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Veljača 2013 u 16:35

Echeveria multicaulis
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Veljača 2013 u 16:37

Kalanhoe tomentosa chocolate soldier

Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Veljača 2013 u 16:38

Još jedan palmeri,presadila sam ih nekoliko
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Veljača 2013 u 16:40

Ovu ljepoticu još nisam prepoznala,ali će valjda netko znati
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Veljača 2013 u 16:45

Ovaj me odmah osvojio i isto mu ne znam ime.Boja mu dosta vuče na nježno ljubičasto i meni je najsličniji Cotyledonu orbiculati ili undulati.
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Veljača 2013 u 16:47

Ovaj je vrlo sličan ovom gornjem,listovi su drugačiji,isto bi mogao biti neki Cotyledon.Sigurna sam da će već netko znati.
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Veljača 2013 u 16:51
Hvala ti Leona,stvarno se odmah bolje osjećam.Žao je meni i kad mi koji sukulent ugine,ali je šteta puno manja nego kod ovog vani.Još sam po onom visokom snijegu jedva hodala i tresla grane,ali je snijeg od 70-80 cm ipak bio pretežak.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 145146147148149 319>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,328 sekundi.