Sarita - upoznavanje |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 146147148149150 172> |
Korisnik | |
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
gabi vlatka ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 07 Studeni 2012 Status: Offline Bodovi: 9 |
Draga, ovi stolčići su SUPER.Svaka ti čast. Gdje si nabavila ovako lijepe salvete?Predivne su
|
|
![]() |
|
jani ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 1559 |
Bravo Saro - super radovi
![]() |
|
"Nijedna osoba ne zaslužuje tvoje suze, a ona koja zaslužuje neće te nikada rasplakati"
Gabriel Jose Garcia Marquez |
|
![]() |
|
crvena dalija ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 526 |
Svaki put se divim tvojim kombinacijama raznih salveta na jednoj stvari za to treba imati osiječaj i smisao
![]() |
|
DA BI ČOVIJEK BIO SRETAN NIJE VAŽNO DA PUNO IMA ,NEGO DA MALO TREBA....
|
|
![]() |
|
klara46 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 772 |
![]() |
|
učiniti dobro, a zatim otići bez buke...
![]() |
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
hvala vam cure...pripremam se za sajam u jednoj velikoj robnoj kuci,valja mi jos svasta uraditi.
![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
klara46 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 772 |
vrijednice... ![]() ![]() već vidim da će na sajmu biti (opet) i više nego uspješno... ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
hvala klara
![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Blago tebi kako si vrijedna.Ja se samo telim po kući makar i ja imam sajam u robnoj kući.Ti imaš poticaj dobru prodaju,a mene koči loša prodaja za Uskrs.Imam sve samo nemam volje.Danas bi morala završiti neke praporce,a ja ni ručka na stolu.Praporci od jutros posprejani u šupi...Ajme!
|
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
|
leptirek ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 16 Listopad 2012 Status: Offline Bodovi: 209 |
Ovo je stvarno prekrasno
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
hvala vam cure
![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Plava mi je favorit
![]() |
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
|
ja se ne mogu odlučiti koja mi je favorit, obje su mi posebne, svaka na svoj način... iako mi pogled isto više bježi na plavu, vjerojatno jer nema nekog velikog izbora plavih motiva... bilo kako bilo - nepogrešivo dobro... ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
mren ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 25 Rujan 2012 Status: Offline Bodovi: 202 |
zdjele , vaza, podmetači, tanjur, kutijice...nemogu se odlučiti šta je ljepše...super ideje....a u konačnici preljepi radovi.....
|
|
![]() |
|
tea_luna ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 19 Listopad 2012 Status: Offline Bodovi: 182 |
kutije za čaj !! super !!
plava je i moj favorit ![]() tražim već neko vrijeme veću kutiju za čaj sa pregradicama naravno, jer sam veliki čajoljubac... ali nisam našla nešto što vrijedi a da nije preskupo.. < ="text/" ="" ="/B1D671CF-E532-4481-99AA-19F420D90332/netdefender/hui/ndhui.js?0=0&0=0&0=0"> |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 146147148149150 172> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |