Vrt za dušu by Free |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 146147148149150 251> |
Korisnik | |
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Opet sam u tvom vrtu,draga moja Free,
Malo sam u Vip loži,malo šetam,tvojim vrtom za dušu. Proljeće je i kod tebe stiglo ![]() Sve ti je već složeno,a fitness,i mene umorio,ali se osjećam bolje.
![]() |
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
VILMAČ ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
o kako lijepo kod tebe unatoč zimi...
|
|
"radije bih imala ruže na stolu, nego dijamante na vratu"
emma goldman |
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
A sječate li se moje papućice, Mirin poklon kada je bila kava kod Korjenčice ? Bila sam jako žalosna kada joj se osušilo svo veliko lišće, propali svi cvijetići!! A pogledajte je sada, nakon mjesec dana boravka na prozoru u kupaonici!!! ![]() Uploaded with ImageShack.us Ovo su sve mladi listići, a i ponovo procvijetala !!! ![]() Uploaded with ImageShack.us A i ova desna mala grana ima cvjetne pupove!!! Kad su se listovi osušili na toplome, otkinula sam sve suhe cvjetove i listove, i sada se prekrasno obnovila!! |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
![]() Uploaded with ImageShack.us Kako mi se erithrina osušila, duranta me tješi, jer prekrasno se razrasla!! ![]() Uploaded with ImageShack.us Bračanin raste!! ![]() Uploaded with ImageShack.us A Fiumanca, uz mene čuvaju i anđeli i svi sveci!! ![]() Uploaded with ImageShack.us Ova dejica cvate od 4.1.. puna 2 mjeseca, na kratkoj stapci, puno manjih cvijetova, a njezina susjeda..... ![]() Uploaded with ImageShack.us .....nastavlja cvatnju sa cvijetovima velikim kao tanjurići na metar visokoj svjetnoj grani!! |
|
|
|
![]() |
|
mirjam ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 592 |
![]() ![]() |
|
*** Prijatelji dolaze i odlaze a pravi su tu kao vječni oslonac. ***
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
kod tebe sve nabreklo od popova
![]() ![]() šta je ono malo plavo pokraj visibaba |
|
![]() |
|
Draga Mari, sve sam ruzumijela kaj si mi napisala!!!
Ali slatki osmijeh si mi izmamila sa ovim slatkim greškicama!! sve mi nabreklo od popova!!! a i ja jedva čekam prpljeće da već jednom dođe!!! Svima želim da budete sretni i zadovoljni, i da zadržite taj slatki osmjeh na licu, kao moj sada!!! Ljubim te u čelo zbog ovog osmjeha, draga moja Mari!!!! ![]() A i tebi, draga moja Mirjam, tamo daleko ...... ![]() |
|
|
|
![]() |
|
forzicija2005 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 826 |
I ja sam opet bila i uživala kod tebe a onaj tvoj plumbago me svaki put na suze navodi kako je lijep a ja ga već godinama tražim nigdje ne mogu da ga nabavim vrt ti je extra i sve se budi
|
|
![]() |
|
Sada ga ni nećeš naći nigdje u prodaji, forzicija, ali u ljeto nabaviš ga na svakom štandu s cvijećem, po smiješnoj cijeni od 5 ili 10kn po teglici!! Toliko sam ja platila kad sam naletjela na njega!! A grančicama sam probala par puta i nije mi uspjelo, valjda sam zakorjenjivala u krivo vrijeme!!
|
|
|
|
![]() |
|
forzicija2005 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 826 |
E draga baš ti hvala na ovoj informaciji onda ću kad dođe ljeto tražit na pijaci sigurno će tad biti kod onih bakica koje donose svoje cvijeće pozdrav..
|
|
![]() |
|
Horti ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1187 |
Blago tebi Free kad ti fitnes djeluje, mene od njega samo bole sve košćurine a ni grama manje
![]() Al dušu iscjeljuje, to je sigurno
![]() |
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
evo i mene kad je već garnitura spremna za goste, biljke su ti super stvarno si majstor, vjerovatno imaš i dobar prostor za njih i meni se erithrina osušila ali duranta tjera ajd bar ona
![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
free hajde mi reci dalije zahtjevan plumbago htjela bih ga nabaviti ali neznam dali može zimu preživiti u negrijanom prostoru
![]() |
|
![]() |
|
Horti, pa nije bitno kaj kosti hrda zub vremena, barem meni, al je jako bitno da je duša puna !!!!
![]() EN, pa koji mi to peh imamo!! Pa baš mi je žao kaj si i ti ostala bez eritrine!! Moja je čak potjerala pred mjesec dana jednan malecki zeleni izdančić, ali od zalijevanja do zalijevanja, jednostavno je nestao!! A kada sam išla provjeriti korijen, bio je šuplji!! Možda da pitamo Ninu, kaj je pošlo po krivom putu!! A baš sam s veseljem očekivala prve cvijetiće, ali očito nam nije bilo suđeno!! Sky, ja imam plumbago u zimskom vrtu, i valjda mi zbog toga cvate cijelu zimu!! Ako bi bio na tamnom i hladnijem, popadali bi valjda svi listići, a ovako on razveseljuje na toplome !!! Nikakva posebna njega od kad sam ga unijela najesen, samo redovito zalijevanje!!! Jedva čekam vani da prođe opasnost od mrazeva, da ga iznesem van, prihranim dobrom juhicom od pileće ka.... i da se razbuja i još više rascvijeta!! Nadam se da sam ti odagnala svaku sumnju da je plumbago zahtjevan!! Nabavi ga prvom prilikom!! |
|
|
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Ovo mi je najljepse od svega ! Proljece je , proljece ! |
|
![]() |
|
![]() Uploaded with ImageShack.us Ovo je moj današnji sretni ulov u Plodinama!! Za ovu krasotu, samo 14.99kn!! Već je posađena u vrtu !!! ![]() Uploaded with ImageShack.us Usput sam snimila i nju, i na brzinu da se ne predomislim uzela jednu a kad sam vidjela cijenu, prije blagajne vratila se po još jednu!! Zadnju !! Samo 9.99kn !! Konačno sam došla do difenbahije sa ogromnim listovima!!! I ona je presađena u veću teglu, a dobila je i šalicu pileće juhice!!! Druga je za moju seku, njoj se jako sviđa a nikako da je nađe, a pošto joj je uskoro rođendan, baš ću je iznenaditi !! |
|
|
|
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Kod tebe draga, stiglo proljeće
![]() Dobar ulov imaš
![]() |
|
Rijeka
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Divne orhideje, super ulov |
|
![]() |
|
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
hvala free sigurno hoću samo da naletim na njega
![]() |
|
![]() |
|
Carol ![]() Trajnica ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
Vidim da je VIP loza spremna, visibabice provirile, rododendron sav nabubril, uglavnom proljece je tu. Da, i anturium je prekrasan.
|
|
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 146147148149150 251> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |