Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - enrikova nona - moj vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

enrikova nona - moj vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 147148149150151 221>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
enrikova nona View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 6269
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Ožujak 2014 u 13:55
Originalno poslano od člana Mari,5510 Mari,5510 napisao:

krasna ti je ova od mlađe snaheThumbs Up
yes! u kauflandu ima lukovica po 8 kn paketić (ako je još koji ostao) do sutraClap i ja sam nešta uzela

Hugi moje su iz kauflanda, irisi su čak bili po 5,00 kn, doduše lukovice ljiljana i nisu baš prvorazredne ali bitno je da istjeraju pa će nagodinu biti prave
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Ožujak 2014 u 19:04
Uvijek nešto novoga kod tebe,svi jedva čekamo proljećeTongue
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju.
Na vrh
anabistrica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
4. Najljepši vrt - prijatelj životinja

Bodovi: 4011
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Ožujak 2014 u 00:07
Ove ćeš godine stvarno uživati u svom vrtu bez ograničenja, to je ljepota penzije. A i vrt će sigurno biti još ljepši.
Lepe ti je Zagorje zelene
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Ožujak 2014 u 10:31
Originalno poslano od člana mali kaktus mali kaktus napisao:

Uvijek nešto novoga kod tebe,svi jedva čekamo proljećeTongue

Hugkod mene kao i kod svih nas, nikad mi dosta cvijeća, evo i danas kod mene neka dosadna kišica nikako da nas sunce ogrije Angry
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Ožujak 2014 u 10:34
Originalno poslano od člana anabistrica anabistrica napisao:

Ove ćeš godine stvarno uživati u svom vrtu bez ograničenja, to je ljepota penzije. A i vrt će sigurno biti još ljepši.

HugDraga Ana da je bar penzija, još 2 godine do nje , naime plaćam si doprinose na poljoprivredu ali strpljen spašen Wink nemam bar više one trke u stan pa  na selo
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Ožujak 2014 u 10:37
smile170moram podjeliti s vama , sin me upravo nazvao snaha je bila na ultrazvuku, bit će opet unuk tako da Tara ostaje bakina princeza, ostalo su pišonje LOL
Na vrh
bugicaza5 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8291
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bugicaza5 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Ožujak 2014 u 10:50
Čestitam, bakice Hug 
Na vrh
Anastazija_ View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
1. Najljepši vrt - Proljeće 2014

Bodovi: 6004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anastazija_ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Ožujak 2014 u 18:30

Bakice, sretno sa tolkim pišonjama - bit će veselo  LOL !
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
Na vrh
anabistrica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
4. Najljepši vrt - prijatelj životinja

Bodovi: 4011
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Ožujak 2014 u 23:58
Znači, Tara ostaje gazdarica
Lepe ti je Zagorje zelene
Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Ožujak 2014 u 07:07
Nonice,kod tebe uvijek vesele vijesti,čestitamsmile170
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju.
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Ožujak 2014 u 12:25
hvala vam svima smile79
svako novo dijete daje nam polet i volju da još više radimo i radujemo se , iako je vani dosta hladno i kišno, malo sam prošetala po mom vrtu, sve je u pupovima ali cvjetova još nema, možda i bolje jer u srijedu najavljuju minus, ali kako kaže pjesma" ništa mi neće ovi dan pokvarit "
evo par slika mojih grmova
mahonia puna pupova

aukuba

lovorvišnja

Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Ožujak 2014 u 12:32
moje čuvarkuće

Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Ožujak 2014 u 12:43

Na vrh
stefica.n View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1443
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje stefica.n Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Ožujak 2014 u 20:27
Čestitam na unuku, kod tebe se sve zeleni i travu će trebati uskoro šišati iako su ovi zadnji dani tako tmurni, ona raste Hug
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Ožujak 2014 u 13:40
Originalno poslano od člana stefica.n stefica.n napisao:

Čestitam na unuku, kod tebe se sve zeleni i travu će trebati uskoro šišati iako su ovi zadnji dani tako tmurni, ona raste Hug

Hughvala ti draga moja , trava samo da se malo posuši odmah ide na friziranje Wink
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Ožujak 2014 u 13:41
Drage žene danas je naš dan , neka nam bude sretan , poklon mm

skromno i od srca
ova je za mlađu snahu

a ove će sutra dobiti na mom rođendanu četiri žene koje su uz mene i kad sam sretna i kad sam tužna

zasjalo sunce i evo ih odmah procvjetale

Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Ožujak 2014 u 10:51
rođendansko slavlje završilo, nas 12 se poslije klope zasladilo kolačem od metra

aranžman , domaći uradak samo ruža kupovna

Na vrh
FLORAMYE View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm
DONATOR

Bodovi: 1337
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje FLORAMYE Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Ožujak 2014 u 13:46
Kako je netko rekao, kod None uvijek lijepe vijesti! Neka tako i ostane!
Najsretniji ljudi ne posjeduju najbolje od svega. Oni samo naprave najbolje iz onoga, što im je na raspolaganju.
Na vrh
miska View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8574
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje miska Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Ožujak 2014 u 21:12
Potpisujem šetnju
i ostavljam tragove u travi i doći ću opet
Na vrh
blue sky View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3013
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje blue sky Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Ožujak 2014 u 22:04
Originalno poslano od člana enrikova nona enrikova nona napisao:

evo i danas u kauflandu akcija, pa kako da odolim Wink

sve već posađeno i dodatno ugazile i Tara i Boa Wacko
nona ni ja nebih odolilaLOL
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 147148149150151 221>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,406 sekundi.