Početna stranica Početna stranica > Ostalo - Sve i svašta o biljkama i cvijeću > Dnevnik radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Proljeće- moj dnevnik radova
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Proljeće- moj dnevnik radova

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1314151617 19>
Korisnik
Poruka
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Svibanj 2008 u 11:04
A ove četiri gospođe su u tegli veličine od prilike 15 cm???
Što mislite da li će se gurati u njoj ili i njima treba veća "kuća" ???
Silvek je nešto spominjala presađivanje???
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Svibanj 2008 u 11:06

Za ovaj kamenjar smo moj sin i ja vrijedno skupljali kamenje... bio je tako sretan kada smo napravili nešto u čemu je on sudjelovao!!!

Samo mi je problem jer ga stalno hoće zaljevati da "navaste veviki" (naraste veliki)
Na vrh
stephanotis View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 569
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje stephanotis Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Svibanj 2008 u 11:09
Super je kamenjar i jako mi je lijepo čuti kad mama i dijete skupa nešto rade. Tako i ja sa svojim mališom. I on hoće sve zaliti sto puta, samo što njega još mogu prevariti pa zaljeva sa praznom kanticom. Inaće bi bila poplava. LOLLOLLOL
Ja sam dijete sreće
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Svibanj 2008 u 11:11
Gore su mi slike jednostavno "pobjegle"...
Tekst je u gornjem postu!!!
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Svibanj 2008 u 11:12
Ups, nešto čudno je u zraku...
Komp ili program me trenutno zezaju, prvo mi slike pobjegnu a onda ih imam dva puta u najvećoj veličini - ma super!!!
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Svibanj 2008 u 11:16
Originalno poslano od člana stephanotis stephanotis napisao:

Super je kamenjar i jako mi je lijepo čuti kad mama i dijete skupa nešto rade. Tako i ja sa svojim mališom. I on hoće sve zaliti sto puta, samo što njega još mogu prevariti pa zaljeva sa praznom kanticom. Inaće bi bila poplava. LOLLOLLOL

Hej pa čestitam ti- preko 500-te si!!!Clap

A sada brzo na one stranice koje prije nisi mogla otvoriti i odmah stavi sliku - da vidimo s kime imamo posla???, i normalno upoznaj nas!!!

A što se tiče zaljevanja kod nas je ta faza prošla a sada je ona druga, to jest poplave!!!Ali nema veze pa ljeto je i vruće je neka radi poplave, jel tako!!!
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Svibanj 2008 u 11:18
A ovo mi je Lavantera od Silvek!!! Svaki dan čekam kada da je presadim jer joj tjeraju novi listovi...Samo je pitanje da li da je stavim u teglu ili u vrt???
Silvek pomagajjjjjjjjjjjjjjjjjj!!!!
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Svibanj 2008 u 11:21
Sa noćnim frajlama nisam htjela riskirati pa sam posadila i one od Triše i one od Silvek, ali sam skužila da nisu imale isto sjeme a nemaju ni iste listove, tako da mislim da su ove od Silvek, ali "mašala "napredne su!!!
Mislim da ću njih ostaviti u ovoj tegli ne bi im trebalo biti tijesno!!
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Svibanj 2008 u 11:23

Shasha, mogu odahnuti - potjerao je noveeeeeeee listićeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Svibanj 2008 u 11:24
"Gospođe frajle" u vrtu!!!
Ima cijela ulica da miriše, a znalci će mi morati objasniti kada i kako se uzima sjeme!!!!
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Svibanj 2008 u 11:33
 a sada jad i bijeda...

Ove moje verbene iz Bosne ne napreduju???... a zašto nemam pojma???

Do sada su se trebale minimalno uduplati a one...samo stoje...

Šta da im napravim da krenu???
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Svibanj 2008 u 11:41
Ljudi moji čudo novo- jeste ikad vidjeli ovo???

Ovaj cvijet se zove nekako sa G... znaju Shasha i Silvek!!!
Dobila sam ga od Shashe i tako me lijepo iznenadio ma oduševio.Bio je to mali grmić i ja nešto stavim u teglu a nešto na dva mjesta u vrtu.I sad si zamislite svi su lijepo narasli ali svaki cvjeta drugom bojom, pa ljudi moji je li to moguće???
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Svibanj 2008 u 11:50
Ni ovom cvijetu ne znam ime???
Možda netko zna (Shsha) kako se zove i da li će cvjetati???
Za sada samo raste u visinu!!! Ali jako lijepo napreduje...

Na vrh
iris View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4502
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje iris Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Svibanj 2008 u 12:01
ono sa G mislim da su gazanije....divne su :)
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Svibanj 2008 u 12:08
Joj Iris, mislim da nisu rekle gazanija nego nešto kao gioria ili ti tako nekako???
Na vrh
iris View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4502
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje iris Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Svibanj 2008 u 13:48
nemam pojma LOL već će se one javiti i reči
al lijepo je šta je da je Tongue
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Svibanj 2008 u 15:19
Je,je, baš me je lijepo iznenadilo!!!

Sada samo da mi još kažu da li je trajnica, ili moram skupljati sjeme (i kada )???

Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Svibanj 2008 u 17:20
Hej proljeće pa ovaj panj - kombinacija kamena i drva, pa još sudjelovanje male ljubavi - ma predivno si to izvela. Mogu mislit kako je mališa bio sretan.smile79
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
TeaK View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3272
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje TeaK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Svibanj 2008 u 22:28
smile57
Na vrh
SilveK View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4014
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SilveK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Svibanj 2008 u 22:45
Ono žuto crveno je galiardia. Inače što se tiče verbena, ukloni ocvale cvjetove, da se biljka ne muči sa stvaranjem sjemenja.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1314151617 19>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,191 sekundi.